Hanimlar hamile miyim tecrubelerinize ihtiyacim var yardim eder misiniz bana

eger testi bu saatlerde yaptin ve silikse hamilelik ihtimalin cok cok yuksek canim. sabah tekrar idrar testi yap rengi koyulasacak goreceksin. sonrada kos bi saglik ocagina kan testi yaptir netlestir :)

Canim b

Canim buGun ogleden sonra 4 gibi yapmistim testi
olsun sonucta sabah yapilan test degil o yuzden silik cikmasi cok normal. ve soyle soyleyim ben hayalet gibi silik testlerde gordum burda senin baya belli hic korkma hamissin benim de adetime 2 gun kala bu sekilde cikmisti ogrenmistim bebisimi. iki gun daha arka arkaya yapmistim ve renk gittikce koyulasmisti. adetin gecti mi yoksa gecmeden sabirsizlanip mi yaptin testi :)

Adetim normalde yarin ama tahmin ettigin gibi meraktan catladim ve yaptim testi. Ben yarın test yapmadan direkt kan tahlili yaptirmaya ucucam :)

Adetim normalde yarin ama tahmin ettigin gibi meraktan catladim ve yaptim testi. Ben yarın test yapmadan direkt kan tahlili yaptirmaya ucucam :)
sen benden sabirliymissin ben kan testi vermeye gitmeden bile evde test yapip gitmistim :) hadi kelebek uc bakalim yarin hastahaneye sabah ilk is

Sabah kan verdim sonuc yarin ogleden sonra cikar dediler. Bende netten sonuca bakıyorum surekli belki erken sonuc cikar diye
Hımm sağlık ocağına kan verdin galiba. Özel bi yerde yaptırsaydın en fazla 1 saate çıkardı sonuç. Ben senden çok heyecan yaptım açıklanırsa yaz canim dualarım seninle :)

Banada belirtilerin hamile gibi geldi canım inşallah öyledir hadi hayırlısı olsun benimde adetimden önceki gün aynı böyleydi testim güzel haberler ver bize

Allah tüm evlat isteyenlere tez zamanda evlat versin. Hepinizin gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…