- 15 Ağustos 2016
- 113
- 46
- 98
- Konu Sahibi Kelebek1841
-
Eger benim sonuc pozitif olursa hemen hemen ayni zamanlarda hamile kalmis oluyoruz :)4 haftalık canım. Bnmde sol kasık ağrım vardı hep. Adet günümden 1 hafta önce sancılarm vardı adet olcm sanmştm
Cok guzel haberler bunlar :)Tebrik ederim bencede hamilesiniz benimde ilk cizgim boyle silik cikmisti adetime 2 gun kala :)
Canim buGun ogleden sonra 4 gibi yapmistim testieger testi bu saatlerde yaptin ve silikse hamilelik ihtimalin cok cok yuksek canim. sabah tekrar idrar testi yap rengi koyulasacak goreceksin. sonrada kos bi saglik ocagina kan testi yaptir netlestir :)
Amin insallah canim Allahim herkese nasip etsinHayırlı olsn var gibi duruyo yeni olunca böyle silik oluormusRabbim banada gösterir inşallah bu çift çizgiyi
olsun sonucta sabah yapilan test degil o yuzden silik cikmasi cok normal. ve soyle soyleyim ben hayalet gibi silik testlerde gordum burda senin baya belli hic korkma hamissin benim de adetime 2 gun kala bu sekilde cikmisti ogrenmistim bebisimi. iki gun daha arka arkaya yapmistim ve renk gittikce koyulasmisti. adetin gecti mi yoksa gecmeden sabirsizlanip mi yaptin testi :)Canim b
Canim buGun ogleden sonra 4 gibi yapmistim testi
Tebrik ederim bencede hamilesiniz benimde ilk cizgim boyle silik cikmisti adetime 2 gun kala :)
Adetim normalde yarin ama tahmin ettigin gibi meraktan catladim ve yaptim testi. Ben yarın test yapmadan direkt kan tahlili yaptirmaya ucucam :)olsun sonucta sabah yapilan test degil o yuzden silik cikmasi cok normal. ve soyle soyleyim ben hayalet gibi silik testlerde gordum burda senin baya belli hic korkma hamissin benim de adetime 2 gun kala bu sekilde cikmisti ogrenmistim bebisimi. iki gun daha arka arkaya yapmistim ve renk gittikce koyulasmisti. adetin gecti mi yoksa gecmeden sabirsizlanip mi yaptin testi :)
Amin tatlim Allahim herseyin hayirlisini versin insallah cumlemize. Senin ne kadarlikAyni sekilde benimde cnm 2 gun kala dayanamadim test yaptim silikti
tebrik ederim insallah hayirli evlatlarimiz olur cumlemizin
sen benden sabirliymissin ben kan testi vermeye gitmeden bile evde test yapip gitmistim :) hadi kelebek uc bakalim yarin hastahaneye sabah ilk isAdetim normalde yarin ama tahmin ettigin gibi meraktan catladim ve yaptim testi. Ben yarın test yapmadan direkt kan tahlili yaptirmaya ucucam :)
Bende yapip gitsem mi diye dusunmeden edemiyorum :) sabah nasil olacak bilmiyorum :)sen benden sabirliymissin ben kan testi vermeye gitmeden bile evde test yapip gitmistim :) hadi kelebek uc bakalim yarin hastahaneye sabah ilk is
Kan verdin mi canım merak ettim bakim sonucun kaçmış taze anne :)Bende yapip gitsem mi diye dusunmeden edemiyorum :) sabah nasil olacak bilmiyorum :)
Var gibi gözüküyor.Hayırlısı :)Sizce sonuc nedir? Yarin adet gunum ama meraktan duramadim bugun yaptim testi. Lutfen yardim
Sabah kan verdim sonuc yarin ogleden sonra cikar dediler. Bende netten sonuca bakıyorum surekli belki erken sonuc cikar diyeKan verdin mi canım merak ettim bakim sonucun kaçmış taze anne :)
Hımm sağlık ocağına kan verdin galiba. Özel bi yerde yaptırsaydın en fazla 1 saate çıkardı sonuç. Ben senden çok heyecan yaptım açıklanırsa yaz canim dualarım seninle :)Sabah kan verdim sonuc yarin ogleden sonra cikar dediler. Bende netten sonuca bakıyorum surekli belki erken sonuc cikar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?