Hanımlar kayınvalidenizi ne sıklıkla ziyaret edersiniz?

KK'nın gülleri merhaba... Yakın oturanınız var uzak oturanınız... Sizler ne sıklıkla ziyaret edersiniz kayınvalidenizi? Ben haftada 2 kere gidince trip atıyor benim ki Gün aşırı gitmeliymişim onu dolaşmalı mışım sürekli... Sizler de benim gibi bu konudan muzdarip misiniz? Yoksa yalnız mıyım ?... :kahve:
Hiç gitmiyorum çok mutluyum:rapci:

Senede 1 gun. 10 senenin hatirina bu defa 1 hafta kaldim. Tabi ben uzagim. Esim yokken gitmem asla ne isim var tek mantigindayim

2 yıllık evliyim haftada bir 5 dkka mesafe var aramızda çokta tın eşim gelmeden 1 saat önce gidiyorum yemekleri yapmış oluyor zaten yeter 😂😂

KK'nın gülleri merhaba... Yakın oturanınız var uzak oturanınız... Sizler ne sıklıkla ziyaret edersiniz kayınvalidenizi? Ben haftada 2 kere gidince trip atıyor benim ki Gün aşırı gitmeliymişim onu dolaşmalı mışım sürekli... Sizler de benim gibi bu konudan muzdarip misiniz? Yoksa yalnız mıyım ?... :kahve:
Kayınvalidem köyde oturuyor 1 saatlik yol. Yazın haftada bir gidiyoruz kışın 2haftada bir olabiliyor. Onlar da geliyor ara ara işleri oldukça. Ama kimse şikayetçi değil halinden :) sadece biraz arayı 2hafta açınca özledik ya nerelerdesiniz diyorlar. Öyle ciddi laf sokma yok. Ama çoğu zaman özellikle yazın gittik mi kalıyoruz 1 gece. Kalma konusunda ısrarcılar ben de sevmiyorum kalma mevzusunu. Tek sorun bu:)

Benim ki dünya üzerinde türünün son örneklerinden olduğu içindir ki, 2 senedir ne biz gideriz ne kendi gelir, ne torununu ne oğlunu sorar.

Sosyal medyadan takip ediyor büyüdüğünü..
Yazık..
Sanırım kafası böyle rahat ediyor..

Siz içinizden geldiğince gidin, zorla olmaz böyle şeyler.

Farklı sehirdeyiz aynı yerde olsak 3 günde 1 falan olur heralde kestiremedim simdi 😂

Yılda en fazla 3 bazen 1 kere. Aramızda 45 dk var arabayla. O da bana yılda bir gelir ekstra bir şey olmazsa. Ayda 2-3 kere görüntülü konuşuruz 5 dk kadar torununu görür. Haftada bir de kızımın resmini atarım bazen. Mesafe candır..

1200 km var aramızda. Senede 2 defa 15er gün görüşüyoruz. Yakın olmayı hic düşünmedim ama yakin olsak da ayda 1 yeterli olurdu herhalde.

Valla martda gidiyolar koye kasımda geliyolar. 3 4 ay kaliyolar yani burda. Ben bazen haftada 1 bazen 2 haftada bir gidiyorum. Ilk evlendiğim zaman hergun gidiyordum, gitmesem bozuluyorlardı tasininca yol parasi veremem hergun diye dert etmiyorlar gelip gelmememi

Triplenirse triplensin kendi kızını çağrsın gün aşırı elin kızından ilgi bekliyolar deli bu kv milleti valla bak
Hiç aldırma boşver ne zaman gidersen git hee hee de bişey söyleyince de
Kendi kendine assın suratını otursun 🤣🤗🤗

Valla martda gidiyolar koye kasımda geliyolar. 3 4 ay kaliyolar yani burda. Ben bazen haftada 1 bazen 2 haftada bir gidiyorum. Ilk evlendiğim zaman hergun gidiyordum, gitmesem bozuluyorlardı tasininca yol parasi veremem hergun diye dert etmiyorlar gelip gelmememi

Demek ki dert edilmiyomuş yani öyle değil mi
Yalandan eşek oluyorlar
Nefret ediyorum şu kv lerden

Hiç gitmem 😀

Kv mi günahım kadar sevmiyorum, yaptıklarını liste yapsam 50 60 madde çıkar, ama eşim için mecburen hafta 1-2 gidiyoruz, bizimkinin yetmezmiş gibi birde 6 kız kardeşi var eşimin teyzeleri yani, aynı şeyleri onlarada bekliyordu hatta bir kere bana ben neysem onlarda o demişti, küfür eder gibi baktım yüzüne, böyle cahil bi kadın bana nasıl yaşayacağımı söyleyeme kalkan kendine köle arayan

Back
X