Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkHanimlar lutfen bakar misiniz allah rizasi icin
Selamunaleykum hanimlar hamile kalmak istiyorum bunun için de 41 meryem süresi topluyorum ramazanın ilk günü kabe de duasi olacak benim için meryem süresi okuyabilcek var mi allah rızası için
Inşallah
Bende 1.5 sene sonra hamile kaldım seni anlayabiliyorum ama stres yapmamak lazım gerçekten stres çok etkiliyor çünkü.
Benim kuzenim hafız öncesinde de bi kaç arkadaşına yapmışlar banada yapalım demişti ve bizde yaptık 11 tane hurmaya annem, halam, yengem, kuzenlerim meryem süresi okudular bizde günde bi tane eşimle bölüşüp yedik ve sonrasında hamile kaldım. Yer gok dua ile Rabbim ol derse olur çokça dua edin ısterseniz sizde deneyeblrsniz zarar gelmez sonucta
1 tane okurum İnşallah. Rabbim gönlünüze göre versin, hayırlı vakitte yüzünüzü güldürecek evlat meyvalari tattirsin inşallah size ve tüm isteyen kardeşlerime. Selametle..
1 tane okurum İnşallah. Rabbim gönlünüze göre versin, hayırlı vakitte yüzünüzü güldürecek evlat meyvalari tattirsin inşallah size ve tüm isteyen kardeşlerime. Selametle..
Selamunaleykum hanimlar hamile kalmak istiyorum bunun için de 41 meryem süresi topluyorum ramazanın ilk günü kabe de duasi olacak benim için meryem süresi okuyabilcek var mi allah rızası için
Rabbim dualarinizi kabul etsin inşallah sizedenisteyen herkese de nasip etsinokumak isterdim ama leke geldi bugün malesef hasta olacam Allah yardımcınız olsun inşallah güzel haberlerinizi alın