- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.701
- 548
- 42
- Konu Sahibi Cranberrries
-
Şimdi biz kinamali yorum yaptık diye ertesi gün gidip test mi yapmışız yaniYa söylemiyim diyorum ama dayanamıyorum sonra banlanıyorum yok üslup cezası vs..Yorumları şöyle bir okuyorum da herkes uzman.E biz neden doktorlara para veriyoruz siz verin numaralarınızı biz cinsellikle ilgili bir sorun yaşadığımızda o kadar para dökmeyelim sağa sola size gelelim tanıdık ikramınız olur belki.Bu nadide kınamalı yorumları yapanların da iyi tecrübeleri olduğunu düşünüyorumGeçmişte ve gelecekte
8 yaşında kızım var onda bu kadar ugrasmamistikAmin inşallah bebekimm
Teşekkür ederim, haklısınız... Çok pişmanım, olaylar bir an da gelişti...Kanamayı takip etseniz elinize ne geçicek ki. Bence zedenlenme olmuştur zarda. İlişkiye girip zarım yerinde mi diye takip etmeniz de bir garip. Amacım kınamak veya sizi kırmak değil ama bu kadar önem veriyorsanız girmeyin ilişkiye. Hamilelik istemiyorsanız da ve kendi sağlığınız için korunma yollarını öğrenin ve uygulayın. Siz tek eşli olabilirsiniz ama karşıdaki kişiden emin olamazsınız.
Benim ilk olacak inşallah . Zamanı var demek ki nasip8 yaşında kızım var onda bu kadar ugrasmamistik
Ben böyle bir soru soracak bir durum yaşamadım ayrıca yaşamış olsaydım da verilen tepkiler bu olmamalıydı.Siz lafı bana çevirmeye çalıştınız ama olmadı üzgünüm.Yaptığının yanlış olduğunu ben düşünmüyorum ama siz düşünüyorsunuz demek ki siz bu konulara karşı önyargılısınız.Bu da sizin zinhiyetinizin böğğ olduğunu gösteriyor.Biraz geliştirin kendinizi bunu yaşayan birine de yaptığın yanlış deme büyüklüğünü göstermeyin
İnşallahBenim ilk olacak inşallah . Zamanı var demek ki nasip
Ne güzel insanlarız, ne kadar kendimizden eminiz, ne kadar da kınamayı seviyoruz :) Umarım ne siz, ne de evlatlarınız, kardeşleriniz, en sevdiğiniz böyle bir şey yaşar.
Ayrıca ben hemşireyim, insan kendi başına gelmeyince sıcağı sıcağına anlayamıyor durumu, her şey mantıklı geliyor. Ve evet 6,7 tane test alıp birisini de bir gün sonra kullandım. Sizlere yalnız soru sordum, yargılanmak/ kınanmak istemedim...
Ellayı da sık kullanmayın. Yılda en fazla 2 kere kullanılabilen bir hap. Ella kaynaklı kanamanız olabilir adetiniz gecikebilir. Hala kafaya takıyorsanız da ilişkiden 10 gün sonra gebelik belli olur. Ben ilişki yaşamayın demem ama karşı tarafada sorumluluk yükleyin. Korunmak erkekler için daha kolay. Vücudunuza tonla hormon yüklemeyin.Teşekkür ederim, haklısınız... Çok pişmanım, olaylar bir an da gelişti...
Okuduğunu anlayamıyorsa demekSürtünme yoluyla ilişki yaşayıp ilerideki sevgililerini ya da eşini "cınım bin bikiriyim" diyerek kandıracak olması normal mi?
Böyle yapacak olmasa, sırf hazır olmadığı için ilişkiye girmiyor olsa "eyvah bekaretim gitti mi" derdine düşmez herhalde.
Burada insanların eleştirdiği şey de bu. Yorumları okuyunca anlaşılıyordu halbuki
Çok teşekkür ederim gerçekten, çok üzgündüm yaşadığım durum yeterince ağır geldi, burada ki yorumlar ise beni kahretti... Allah razı olsun sizden, olgunluğunuz için de yardımcı olma cabanizdan da... Bir anlik nefis...Ellayı da sık kullanmayın. Yılda en fazla 2 kere kullanılabilen bir hap. Ella kaynaklı kanamanız olabilir adetiniz gecikebilir. Hala kafaya takıyorsanız da ilişkiden 10 gün sonra gebelik belli olur. Ben ilişki yaşamayın demem ama karşı tarafada sorumluluk yükleyin. Korunmak erkekler için daha kolay. Vücudunuza tonla hormon yüklemeyin.
hem sevişeyim hem de bakire kalayım hem sevgililerim olsun hem de ilerde evleneceğim adama elime erkek eli değmedi demiyoruz bizlerBirkaç kişi hariç o kadar kırıcısınız ki... Yardımcı olmaya çalışanlara teşekkür ederim... Tavsiye verenlere de. Fakat kınayıp, tiye alanlara, dalga geçip, üslubunu bozanlara hakkım haram olsun... Siz benim ne şartlar altında neler yaşadığımı, neden bu durumu yaşadığımı ve 15 yaşında bir ergen gibi neden elim ayağıma dolaştığını nasıl bileceksiniz ki? Çok kırıcısınız... Çok..
Ya burda sizin nefsinize laf edilmiyor burda sizin bu kadar bilinçsiz olmanıza laf ediyoruzÇok teşekkür ederim gerçekten, çok üzgündüm yaşadığım durum yeterince ağır geldi, burada ki yorumlar ise beni kahretti... Allah razı olsun sizden, olgunluğunuz için de yardımcı olma cabanizdan da... Bir anlik nefis...
Ya kadın ilişkiden yazıyla bir rakamla 1 gün sonra test yapmış. Ne desinler bekliyorsunuz? Hemşireymiş kendisi. Sağlık çalışanı. Kinayeli yorum yapanlara karşı olan tespitiniz de sizde kalsın. Böyle bir ilişkinin sonucunu tecrübe etmeden bilecek kadar akıl sağlığı yerinde bilinçli kadınlarımız var diye ben seviniyorum.Ya söylemiyim diyorum ama dayanamıyorum sonra banlanıyorum yok üslup cezası vs..Yorumları şöyle bir okuyorum da herkes uzman.E biz neden doktorlara para veriyoruz siz verin numaralarınızı biz cinsellikle ilgili bir sorun yaşadığımızda o kadar para dökmeyelim sağa sola size gelelim tanıdık ikramınız olur belki.Bu nadide kınamalı yorumları yapanların da iyi tecrübeleri olduğunu düşünüyorumGeçmişte ve gelecekte
Düşünce gücüyle bile olabilirYok ya gece 00 den sonraydi yoktur inşallah eşim korundu da yinede olabilir
Ya burda sizin nefsinize laf edilmiyor burda sizin bu kadar bilinçsiz olmanıza laf ediyoruz.
Bir anlık korku ile yazdım, şifremi unutmuştum direkt kopyala yapıştır yaptım... Dediğim gibi o an sıcağı sıcağına her ihtimal mantıklı geldi. Şimdi ben de uzaktan okuyan birisi olarak, cahillikten başka bir şey diyemem. Yorumlarınız için teşekkür ederim..Ya burda sizin nefsinize laf edilmiyor burda sizin bu kadar bilinçsiz olmanıza laf ediyoruz
Ne şartlar altında öğlen üç civarı sevişimsi şeyler yaptın bi anlatsanaBirkaç kişi hariç o kadar kırıcısınız ki... Yardımcı olmaya çalışanlara teşekkür ederim... Tavsiye verenlere de. Fakat kınayıp, tiye alanlara, dalga geçip, üslubunu bozanlara hakkım haram olsun... Siz benim ne şartlar altında neler yaşadığımı, neden bu durumu yaşadığımı ve 15 yaşında bir ergen gibi neden elim ayağıma dolaştığını nasıl bileceksiniz ki? Çok kırıcısınız... Çok..
1 günde gebelik oluşabilecegini sanacak bilgisizlikte bir hemşireysen istifa etmelisin.Ayrıca ben hemşireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?