Hanımlar lütfen yadırgamadan bana yardımcı olun..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi biz kinamali yorum yaptık diye ertesi gün gidip test mi yapmışız yani

Gelecek tecrube ne demek bu ?

Teşekkür ederim, haklısınız... Çok pişmanım, olaylar bir an da gelişti...

Sürtünme yoluyla ilişki yaşayıp ilerideki sevgililerini ya da eşini "cınım bin bikiriyim" diyerek kandıracak olması normal mi?
Böyle yapacak olmasa, sırf hazır olmadığı için ilişkiye girmiyor olsa "eyvah bekaretim gitti mi" derdine düşmez herhalde.
Burada insanların eleştirdiği şey de bu. Yorumları okuyunca anlaşılıyordu halbuki

Hemşire misiniz?? Emin misiniz yaa valla öyleyseniz de o hemşireliği alsınlar sizden ya bir hemşire nasıl hamile kalınacağını testte ne zaman çıkacağını bilmiyorsa ertesi günlerde daha test yapıyorsa valla hastaneyi söyleyin de sizin çalıştığınız yere gelmeyelim mazallah kafa bulacak başka yer bul hadi çocuğumm az ötede oyna yaa

Teşekkür ederim, haklısınız... Çok pişmanım, olaylar bir an da gelişti...
Ellayı da sık kullanmayın. Yılda en fazla 2 kere kullanılabilen bir hap. Ella kaynaklı kanamanız olabilir adetiniz gecikebilir. Hala kafaya takıyorsanız da ilişkiden 10 gün sonra gebelik belli olur. Ben ilişki yaşamayın demem ama karşı tarafada sorumluluk yükleyin. Korunmak erkekler için daha kolay. Vücudunuza tonla hormon yüklemeyin.

Sağlıkçı arkadaşım gebelik kısmında dersleri asmışsın belli de umarım cinsel sağlık kısımlarını atlamamışsındır. Sürtünmeyi muhtemelen "bekaretin kaybolmasın" diye yapıyorsun ama prezervatifsiz ilişkinin neler getirebileceğini de bir araştır önce. Çünkü onu adet gününden sonra sürtünmen, sadece ucuyla yetinmen engellemez.

Okuduğunu anlayamıyorsa demek

Çok teşekkür ederim gerçekten, çok üzgündüm yaşadığım durum yeterince ağır geldi, burada ki yorumlar ise beni kahretti... Allah razı olsun sizden, olgunluğunuz için de yardımcı olma cabanizdan da... Bir anlik nefis...

hem sevişeyim hem de bakire kalayım hem sevgililerim olsun hem de ilerde evleneceğim adama elime erkek eli değmedi demiyoruz bizler

Ya burda sizin nefsinize laf edilmiyor burda sizin bu kadar bilinçsiz olmanıza laf ediyoruz

Şimdi yadırgama kısmına geçiyorum siz daha sevişmeyin yok yani olmaz bu
Hem bilgisizsiniz hemde bekaret korkusu var
Muhtemelen bekarete önem veren bir adamlasın
Ama adam djdjd sürtünüyor jdjddjs

Yazmaya unuttum: Kanamanizda artis varsa ve daha uzun sürüyorsa veya lekelenme kanama varsa kist da olabilir yumurtaliklarinizda. Bende en azindan öyle olmustu bir kere. Doktorda bir ultrason yaptirsaniz iyi olur. Genelde kendiliginden cözülüyor, ama kontrol altinda tutmak iyi olur.

Ya kadın ilişkiden yazıyla bir rakamla 1 gün sonra test yapmış. Ne desinler bekliyorsunuz? Hemşireymiş kendisi. Sağlık çalışanı. Kinayeli yorum yapanlara karşı olan tespitiniz de sizde kalsın. Böyle bir ilişkinin sonucunu tecrübe etmeden bilecek kadar akıl sağlığı yerinde bilinçli kadınlarımız var diye ben seviniyorum.

Ya burda sizin nefsinize laf edilmiyor burda sizin bu kadar bilinçsiz olmanıza laf ediyoruz.

Ya burda sizin nefsinize laf edilmiyor burda sizin bu kadar bilinçsiz olmanıza laf ediyoruz
Bir anlık korku ile yazdım, şifremi unutmuştum direkt kopyala yapıştır yaptım... Dediğim gibi o an sıcağı sıcağına her ihtimal mantıklı geldi. Şimdi ben de uzaktan okuyan birisi olarak, cahillikten başka bir şey diyemem. Yorumlarınız için teşekkür ederim..

Ne şartlar altında öğlen üç civarı sevişimsi şeyler yaptın bi anlatsana
Ayrıca ne hakkın var üzerimizde de haram olacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…