Hanımlar moralim iflas etti benim kilo yüzünden

Elos_eloo

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
435
271
23
Merhaba hanımlar 18 hatta 19 olduk sayılır haftalık hamileyim bugün H&M e hamile giyimi almaya gittik 40 beden diz hizasında kot şort baktım :( inanır mısınız 40 beden biraz çok az dar oldu bacak kısmı ben ki hamile kalmadan önce 34 ile 36 giyerdim okadar üzüldüm ki 19 haftda 5 kilo almışım :( hamilelik şişliği de var bacaklarımda kendimi çok çirkin hissediyorum varmı benim gibi olan :(

Üzülme cnm bnde 32 haftalık hamileyim 9 kilo aldım 6 beden kot bana olurken şimdi 10 beden dar oluyor kilo aldım sadece kalçam bacaklarım ve kollarım aldı bi tipsiz bişey oldum bnde hiç kendimi beğenmiyorum yalnız degilsin ama biz Doğumdan sonra bu kiloları veririz cnm hiç merak etme bn şimdiden nasıl egzersizler falan yaparım onları düşünüyorum sende kendini öyle motive et başka türkü gerçekten kilo derdi yüzünden moralim düzelmiyor. Bide son aylar artık iştahımı tahmin edemezsin o kadar arttı ki ne görsem yemek istiyorum aklıma sürekli yemek çeşitleri geliyo olsada yesek diyorum çok arttı iştahım sende öyle olursun son aylar bari bu aylarda dikkat et bn hep dikkat ederdim artık saldım valla olmuyor dayanamıyorum Doğumdan sonra bi çaresine bakarız merak etme ;) hem emzirme sürecinde bebeği bir günde emzirdiginde harcadığın kalori iki buçuk saat spor yapmak ile eş değer kalorideymiş yani günde iki buçuk saat spor yapmiş gibi kalorin gidecek artı bizde evde egzersiz ve sağlıklı beslenmeyi becerirsek ki ben kafama koydum yapacam İnan çok çabuk gider inşanlah bu kilolar aksine bnm Doğumdan sonra dügünler başkıyo bebek iki aylıkken dügğnler var çok çabuk vermem lazım bu kiloları sende üzülme gider elbet kilolar bebeklerimiz saglıklı olsunlarda gerisi önemli değil :)

Ben de 0 bedendim evlendigimde
Akabinde 50 kilo oldum hizla :) ki yemem icmem hicbirseyim degismemisti.
Sonrasinda 55 ve
Hamileligimde toplamda20 kilo aldim
75 ile bitirdim.( 8 aylik dogum yaptim 9 aylik olsaydi kimbilir kac kilo olacaktim)
Boyum da kisa :)
Hamileyken cok komik gorunuyordum
Hayatta 40 beden kiyafet giyecegime inanmazken 44 beden kiyafetler giydim.
Simdi ise 60 kiloyum .
Emzirmek kilo verdiriyor ancak benim bebegim anne sutu almio malesef buna ragmen hizla.kilo veriyorum, uykusuz kaliorum,vakit bulursam uyumayi yemege tercih ediyorum,istahsiz oluyorum derken kilom gidiyor..
0 beden olmayi gectim 50 kilo olsam ne ala :(

Ben de 0 bedendim evlendigimde
Akabinde 50 kilo oldum hizla :) ki yemem icmem hicbirseyim degismemisti.
Sonrasinda 55 ve
Hamileligimde toplamda20 kilo aldim
75 ile bitirdim.( 8 aylik dogum yaptim 9 aylik olsaydi kimbilir kac kilo olacaktim)
Boyum da kisa :)
Hamileyken cok komik gorunuyordum
Hayatta 40 beden kiyafet giyecegime inanmazken 44 beden kiyafetler giydim.
Simdi ise 60 kiloyum .
Emzirmek kilo verdiriyor ancak benim bebegim anne sutu almio malesef buna ragmen hizla.kilo veriyorum, uykusuz kaliorum,vakit bulursam uyumayi yemege tercih ediyorum,istahsiz oluyorum derken kilom gidiyor..
0 beden olmayi gectim 50 kilo olsam ne ala :KK43:
Bnmde Doğumdan sonraki hedefim 49,50.
53 hamile kaldım şimdi 62 yim son bir ayım kaldı inşanlah bu ay çok kilo almam ama sen gebelikte çok kilo almişsın kız naptın öyle sen :) peki kaç kilo verdin cnm Doğumdan sonra eve gelince kaç kilo gitmişti bnm etirafimdakiler 9 kilo 10 kilo veren var Doğumdan bir hafta sonrasında sen kaç verdin?

Back
X