en altta beyaz bordo lake olan bende şimdi yaptıracağımda tercihim bordo beyaz lake
slm bende en sonuncuyu beğendim o renk yaptıran arkadaşlar rica etsem resim ekleyebilirmisiniz bizde ev aldık sanırım dolap yaptırıcaz bende beyaz abonoz düşünüyorum ama abanozda kararsızım modası falan geçerse diyo ama son resimdeki rengi çok beğendim
mor ve beyaaaazzzzz...
demek sende mor sevenlerdensin:)))yaw sitede bukadar çok mor beyaz seven var niye tüm mutfaklar,siyah beyaz yada kırmızı anlamadım gitti valla hee:))))
baktığımda hepsi güzel ama insan kendine yaptırmaya gelince hep klasik renklere kaçıyo..
başkasına da o güzel bu güzel demek kolay oluyo..
haklısın canım inan sırf bu yüzden bende karar veremiyorum bi türlü napcaz ne etcez bilmiyorum;((( off ne zor bişeymiş bu ev yapmak;(((
ilk beğendiğim zebrano ve beyazdı mutfak için.bu arada haklısın çok güzel ve sade duruyor.bakalım artık en kısa zamanda karar vericem.bu arada çok sevindim canım gönlüne göre olmasına biz bi mutfağı halletsek sıra banyo tuvalet ve vesyere gelicek.tabi bu arada laminant seçimleri fayans seçimleri amerikan kapı seçenekleri ve renkleriii.off nekadar zormuş bu işler inan ne yapcağımı şaşırdım;(((suuu ben mutfağımın siparişini yeni verdim,daha yapılmadı,ama ben çok araştırdım,bir çok renkte gittim geldim ve sonunda zeytin beyazda karar kıldım,çok içacıcı duruyor,ayrıca resimdeki mutfak rengi zebrano diyor ama zebrano daha farklı duruyor normalde,bu renk daha çok zeytine benziyor,ayrıca tezgahınıda siyah yaptırabilirsin bu mutfağa,görümcemin mutfağıda mat zeytin ve krem,ara mozaikleri siyah ve altın rengi,tezgahıda siyah granit ve süper duruyor,ben çok beğeniyorum,ben renk uzmanı rana nuhoğluna maille sormuştum,mutfak rengi hakkında oda bana kesinlikle zeytin ve beyaz aksesuarlarda ve halı deseninde kırmızı önermişti,ben öyle yapmayı düşünüyorum,bellonada kırmızılı sütlü kahveli halılar var çok hoş,öyle bir halı avize ve tezgah üstü aksesuarlarda kırmızı kullanmayı düşünüyorum..
banyoma gelince illa mutfakla banyo aynı renk olcak diye bir kaide yok,benim ebeveyn banyosu kırmızı büyük banyo siyah beyaz oldu,döşendi bile çok güzel oldu,çok asil durdu,tercih senin canım..
ben beyazdan yana kullandım oyumu.benim de mutfağım yapılıyor. beyaz. aksesuarlarla renklendirmeyi düşünüyorum..
valla çok zor kolay gelsin... ama mutlaka içine sinen birşeyi yaptr. hiç acaba olmasın aklında. ha diyince değiştirilebilecek şeyler değil..
kolay gelsin.. neye karar verdiğini de paylaş bizimle
ben parkeleri çamsan maple yani akçaağaç seçtim,kapılar ceviz olucak,mutfakda dahil heryeri parke yaptırıyorum,inşaallah güzel birşey çıkar ortaya birkaç hafta önce bende senin gibiydim,çok kararsızdım,ama şimdi rahatladım,bir defa yaptırıyoruz,o yüzden çok özeniyoruz biz bayanlar böyleyiz işte,canım Allah kolaylık versin,zemin ve duvarları açık renk seçtimki ev ferah olsun,koyu rengi kapıda kullanıyorum,inşaallah güzel olur
sonuncu şık duruyo renklilerden sıkılabilirsin zamanla
eeeee sonuççç neye karar verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?