- 5 Ağustos 2016
- 149
- 41
- 98
- 35
- Konu Sahibi Biricikmelegim
Peki canım cinsiyet belli mi?Hamilelikten önce müthiş bi sekilde tatli yiyen ben deli gibi eksi seyler yemeye basladim. Apık sapık seyler aseriyorum ama cok asermem yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki canım cinsiyet belli mi?Hamilelikten önce müthiş bi sekilde tatli yiyen ben deli gibi eksi seyler yemeye basladim. Apık sapık seyler aseriyorum ama cok asermem yok![]()
canınız çekmesinMantı:) şuan olsa yerim bende kesin
Sen de hamiş olduğunda anlarsın canım. Dünyada annesiz babasız onca çocuk varken evlat sahibi olmak için katlanmadığımız eziyet kalmıyo çünkü o bize göre dünyanın en özel çocuğu olacak ki hamişlik öyle eziyetli ve öyle mutluluk dolu bir dönem ki kendimizi şımartmaya hakkımız var.yok canım değilim ben nişanlıyım daha evli değilim
Bende de öyle canım. Daha sık acıkıyorum ama azar azar yiyorum :)bu aralar daha sık acıkıyom kızlar üç buçuk aylık şuanda sizdedemi öyle oldu
Hayır canım bendede hiç artış yok. Ama alırsın yavaş yavaş:)Kızlar siz kilo aldınız mı? Ben 5. Ayıma girdim bugün 700 gram almışım henüz yani aslında kilolu hamile kalmıştım ama
Erkek canımPeki canım cinsiyet belli mi?
çok ayakta kalınca yada oturunca oluyormuş o ağrılar. Sanırım dengeyi tutmak lazımAslında hiç kilo almakaybı istemiyorum ama olacak yanikızlar bir sorum daha olcak da hemen hemen aynı hamilelik dönemlerimiz. Kalça bacak ağrısı oluyor mu sizde? Ya ben mahvoldum gerçekten çok ağrıyor yürüyemeyecek gibi oluyorum
Sağol cevap verdiğin için ya gerçekten daha şimdiden her bi yanım ağrıyor mide problemi falan bi düzelemedim gitti.. bu bebek beni çok yoruyor teyzeleri ama canım fedaçok ayakta kalınca yada oturunca oluyormuş o ağrılar. Sanırım dengeyi tutmak lazım
bende öyleyim canım dayak yemiş gibi hissediyorum bazen. özellikle sabahları uyanamıyorum. Birde çalışınca daha zor oluyor ama dediğin gibi canımız fedaSağol cevap verdiğin için ya gerçekten daha şimdiden her bi yanım ağrıyor mide problemi falan bi düzelemedim gitti.. bu bebek beni çok yoruyor teyzeleri ama canım feda![]()