hanımlar nolur kızkardeşime hepbirlikte yardim edelim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
teselliye gerek yok aklı basina gelsin ergen cocuguna boyle davranarak ne ogretecek..Birinin nikahindayken baskasiyla olmak bana ters...
Bir de bu var. Kardeşiniz çocuğun psikolojisini bozmayalım derken böyle bir şey hangi cesaretle yaşıyor? Çocuk bunu öğrense nasıl olur düşünebiliyor musunuz?

Kağıt üzerinde de olsa sonuç olarak evli. Ve aldatilmis ama önceliği aldatilmasi değil tatile gittiği için üzülmek olmalı bence.

galiba aynen böyle oldu şimdi çok üzgün ben nasıl davransam ne etsem ne desem bilemedim

Ablaniz bos bulunmus demek ki. Cocugun düzeni bozulmasan diye bosanacaklarini söylemiyorlar diyorsunuz. Bunlar ayni evde yasamiyorlar mi? Yasamiyorlarsa cocuga ne söylediler. Ablanizin hatasi burda: Bir kötü evlilikten kurtulmadan diger ikinciye atlamak istemesi. Ortada bir cocuk var. Kendinden cok onu düsünmesi lazim bu durumda. Yani ilk önce bosandiktan sonra cocuguna ve kendine zaman taniyip,yeni bir hayat kurmasi lazim. Simdi bosanmadan ikinci evlilik teklifi kabul etse bu cocugu nasil etkilerdi onu bir düsünsün. Dedigim gibi ablaniz bos bulunmus ve o adam bunu kullanmis resmen ona karsi. Ayrica cocuklarini daha söylemeyen bir adamdan ne bekliyordu? Cocuklarini söylememis ablanizi yinede ikna edebilmis yani. Ablaniz psikolojik destek alsin ve biraz toparlansin

kız kardeşim bir çocuk annesi ve 34 yaşında eşiyle çiddi problemleri oldu boşanmaya karar verdiler ancak çocuğun sınav ve ergenlik dönemi etkilenmesin diye henüz ona söylemediler. gelelim esas meseleye kardeşim bi dr ile tanıştı adam boşanmış yalnız yaşıyor ilk başta herşey güzel başlamış ama adamın yalanları ortaya çıkmış 2 çocuğu varmış 35 yaşındayım demiş 43 yaşında imiş vs yani böyle yalanlardan sonra kardeşim ayrılmak istedi adam diller döktü yalvardı yakardı yüzükler evlilik teklifleri neler neler kardeşim inandı yanına gitti tatile falan çıktılar 4 5 gün birlikte. sonra kardeşim dönünce adam aramayaya sormayaya başlamış sonra da ayrılmış. kardeşim çok üzgün kullanılmış aldatılmış hissediyor nasıl teselli verebilirm hanımlar yardim lütfen
Maalesef adam kullanmıs..sahte bi balayı yapmiş sonra yüzüne bakmamış ayrica kardeşiniz daha boşanmamiş ne diye bu sularda yüzüyor hala başkasinin soyadini tasiyor..

ayrıca defalarca dr dr diye yazmışsınız. ne farkediyo acaba?

bide: sözde çocuğu düşünüyo ama daha ayrıldıklarını söyleyemiyolar. ama sevgilisi evlenme teklifi edebiliyo. bunları bi süre sonra peş peşe mi söyleyecek çocuğuna. o nasıl bi travma olur çocuk için.

kardeşiniz bencil.

Evli bir kadın başka bir adamla tatile çıkıyor. Nasıl kullanılmış oluyor? Zorlama, darp, kaçırma, vaad mi var? Nasıl olacak kadın zaten evli? Boşanmamış kocası bunları öğrenir de dava açarsa napacak? Çocuk duyarsa nolur? Yaşı da olgunluk gerektiren bir yaş yani

Kullanılmış zaten öyle hissetmesi çok normal.
Dua edin bu doktor eski enistenizin bosanma esnasinda ablanizla ilgili ithamlar ortaya atmak icin devreye soktuğu biri olmasın.
Resmen bosanmadan yasanan her iliski iğrençtir. Kardeşinizin yardimdan ziyade akla ve fikre ihtiyacı var. Daha resmi evliliği bitmeden bir baska evlilik teklifinin cazibesine kapilip kosa kosa kollarina atladığı için.

Çocuğunun ruh sağlını düşnen bir anne bunu cocuguna yapmaz cocgun sınavı var ergen diye boşanmayı söylemeyen bir anne boşanmadan bir başkasını hayatına alıyor sınavlar bittikten sonra biz boşanıyoruz buda benim yeni sevgilim mi dicek çocuğuna peki daha boşanmayı haz edemeyen bir cocuk yeni bir kişi nasıl hazmedicek bunları bir anne olarak düşünemedimi bu acelesi neydi ?? ve yalan söyleyen birine nasıl tekrar güvenip de tatile cıkar adam kulanmış resmen kusura bakmayın ama burda ablanıs suclu ve şu an şucunun bedelini ödüyüyor bu ablanısa bir ders olsun

Geçmiş olsun sevgili kardeşim,
Aldatılmış görünüyorsun.
Neyse dert etme, düşünsene ya bir de evlendikten sonra ortada bıraksaydı? diyebilirsin kardeşine.

Başka denecek birşey yok bence.

Siz ne derseniz deyin, ortada bi nikah akdi var. Eşine karşı sorumlu ablanız. Böyle yollara girerse elbet başına bu geleceği belliymiş zaten.

evliliği sadece kağıt üzerinde çocuğun sınav tercih vs durumunu beklediler eski eşi de zaten biliyo durumu bu yaz bitmeden resmen de ayrılıp çocuğun okuluna göre bi düzen kuracak yeniden

Tamam doğruyu söylüyorsunuz belki ama karısını aldatan erkekler de evliliklerinin sadece kağıt üzerinde olduğunu söylüyor genelde diğer tarafa. Belki dr da öyle düşündü, kardeşinizin yalan söylediğini düşündü. Bir de erkeklerde gördüğüm en net özellik eğer biriyle yatmak istiyorlarsa çok rahat yalan söyleyip evlilik laflarına başlayabiliyorlar. Kardeşinize söyleyin boşversin, ikisinden de birbirine birşey olmaz

Ablaniz bos bulunmus demek ki. Cocugun düzeni bozulmasan diye bosanacaklarini söylemiyorlar diyorsunuz. Bunlar ayni evde yasamiyorlar mi? Yasamiyorlarsa cocuga ne söylediler. Ablanizin hatasi burda: Bir kötü evlilikten kurtulmadan diger ikinciye atlamak istemesi. Ortada bir cocuk var. Kendinden cok onu düsünmesi lazim bu durumda. Yani ilk önce bosandiktan sonra cocuguna ve kendine zaman taniyip,yeni bir hayat kurmasi lazim. Simdi bosanmadan ikinci evlilik teklifi kabul etse bu cocugu nasil etkilerdi onu bir düsünsün. Dedigim gibi ablaniz bos bulunmus ve o adam bunu kullanmis resmen ona karsi. Ayrica cocuklarini daha söylemeyen bir adamdan ne bekliyordu? Cocuklarini söylememis ablanizi yinede ikna edebilmis yani. Ablaniz psikolojik destek alsin
İyi de adamla gönül rızasıyla birlikte oluyorsa nasıl kullanılmış oluyor anlamadım gitti ayrıca daha boşanmadan bu ne hız ?
adam evlenme teklif etti yüzük aldı bin bir kez dil döktü tatilden sonra terk etti

kız kardeşim bir çocuk annesi ve 34 yaşında eşiyle çiddi problemleri oldu boşanmaya karar verdiler ancak çocuğun sınav ve ergenlik dönemi etkilenmesin diye henüz ona söylemediler. gelelim esas meseleye kardeşim bi dr ile tanıştı adam boşanmış yalnız yaşıyor ilk başta herşey güzel başlamış ama adamın yalanları ortaya çıkmış 2 çocuğu varmış 35 yaşındayım demiş 43 yaşında imiş vs yani böyle yalanlardan sonra kardeşim ayrılmak istedi adam diller döktü yalvardı yakardı yüzükler evlilik teklifleri neler neler kardeşim inandı yanına gitti tatile falan çıktılar 4 5 gün birlikte. sonra kardeşim dönünce adam aramayaya sormayaya başlamış sonra da ayrılmış. kardeşim çok üzgün kullanılmış aldatılmış hissediyor nasıl teselli verebilirm hanımlar yardim lütfen

Kardesinize sartlarin ve sonucun esit oldugunu soyleyin.

Ikisi de birbirini aldatip kullanmis... Ağlayıp vahlanacak bisey yok ortada.

Bosanmadan tekrar boyle bir adim atmasin.
Cocugunun sınavını, psikolojisini dusunup bosaniyoruz demiyor cocuga ama su yasadigi herseyi cocugun ve eşinin yaninda yasiyor...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X