Hanımlar PS3 cihazı nasıl bozulur

Çocuk var mı sizde.Esim oynamak için iki seferl işten atıldı .Hasta olmuş artık
Dozunda oynasa eyvallah

Eşiniz servise gönderdiğinde aldığı bilgiyle sizden şüphelenecektir, şüphelenmese dahi her bağımlı gibi bir ihtiyaç gibi istediği şey hesapsızca elinden alındığında öfke kontrolünü sağlayamayacaktır. Bu da her halükarda kırıcı tepkiler alacağınız ve eğer PS3 ün tamiri olmadığı takdirde parçaların suyla temas ettiği için zarar görmüş olması kullanıcı hatası sayılıp garanti kapsamına girmeyeceğinden eşinizi masrafa sokacağınız anlamına gelir. Eşiniz kendisi gönüllü olmadığı sürece ilgi duyduğu şeylere edeceğiniz müdahaleler onu sadece maddi ve manevi zarara uğratacak, onu istediği dışında bir davranışa mecbur bıraktığınız için size öfke duyacaktır. Daha kaliteli veya sadece vakit geçirebilmek adına yaptığınız sizce onun ve ilişkinizin iyiliği için olan hareketiniz aranızın daha da çok açılmasına sebep olabilir. İyi düşünmeli ve bence yapmamalısınız.

Eve gelen anne baba sinin yanında oturmayan.Bu arada bizden 15 saatlik mesafede uzakta lar . Sinirleri bozuldu evlerine gittiler

Y yanliz72 yemek mevzusu bizde onemlidir, bu duzeni bastan kuracaksiniz.
Haftasonlari gec kalkar, bazen onunla yaparim, bazen tek.
Ancak aksamlari o sofraya birlikte oturulur. Genelde onun oyununun bitmesini sorarim evdeyse, isten gelisinde zaten arar yoldayim falan diye.
Yarim saate kendini hazirla diye, uyari veririm oyundaysa.

Yapmazsam eşim ise gitmez
Aç kalcaz.deli olacak ama

Çocuk var mı sizde.Esim oynamak için iki seferl işten atıldı .Hasta olmuş artık
Dozunda oynasa eyvallah
Cocuk yok ama benimki zaten koca bir cocuk.
Isi rahat orda da oturup bu takim icin futbolcu falan seciyor, evdeykende pc de ya da ps' te degilse telefondan fifa app' i var, oyuncu aliyor. Birde bana sorar o mu bu mu diye?

Uyarı veriyor um ekmek arası hazırla diyor ve oda da yer .Ne yapim

Eve gelen anne baba sinin yanında oturmayan.Bu arada bizden 15 saatlik mesafede uzakta lar . Sinirleri bozuldu evlerine gittiler
Ailesi bilir, onlar cok gelmezler. Geldiklerinde bir kere boyle oynadi, sonrasinda bende kizdim, ayip diye.
Ayip kavramini bilmiyor, ona gore normal. Ailesi de bir sey demiyor, ben aldigimda boyledi yani sonradan olmadi.

Oyun cd lerini çiz sanırım cd ile oynanıyor aklıma o geldi :)

Isi rahat orda da oturup bu takim icin futbolcu falan seciyor, evdeykende pc de ya da ps' te degilse telefondan fifa app' i var, oyuncu aliyor. Birde bana sorar o mu bu mu diye?
Ben um eşim Tamir işinde çalışıyor.Usta serviste . Araba yıl Tamir ederken bi kablo yanlış bağlarsa motor yanar maaşından kesilir.Yada Allah korusun eşime birşey olur.İsi çok yorucu yani sanayii isi

bizmki lig duzenleyip futbolcu vs yapiyr gecen uzun sacli bi futbolcu yapmis askim bak transferime tipki sen D DeMESINMI

Mrb esime sordum tam internet kablosunun modemden cikis yerine bicakla kucuk bi kesik atsin ama gorunmeyecek derecede yani 5 kablo varsa 1 ini kesecek diyo hem senin yaptiginda anlasilmaz dikkat et cok az kesicen)

bizmki lig duzenleyip futbolcu vs yapiyr gecen uzun sacli bi futbolcu yapmis askim bak transferime tipki sen D DeMESINMI
Hahah bunlar bence ayni model, simdi kazanmis bir el daha oynayayim mi diyor.
Bende burda takildigimdan evet deyince sevindi.
Bazi futbolculari tanimiyorum, iki cikolata renkli adam var hangisi diyor? dedim biri siritmis, digeri sempatik gulmus o olsun.
Boyle secip, yardimci oluyorum.

sen onu formatla ayarlarından kirdirmis ya orjinale cevr orjinal cd pahalı almaz bi sure

Ne yapm bende bilemiyorum artık kira geldi ödenmedi bir insan Oyun oynamak için ise gitmez mı ya
Oyun oynamak baska ev sorumluluklarini bilmek baska.
Soruyorum ancak cevap vermek mecburiyetinde degilsiniz.
Ne kadarlik evlisiniz, severek mi evlendiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…