Çocuk var mı sizde.Esim oynamak için iki seferl işten atıldı .Hasta olmuş artıkBenimde esim ve onun ailesinden baska kimsem yok burda.
Onun ailesine bile ben deyince, arada bir dinler sozumu o zaman gideriz.
Zamanla bence azaltir, cok ustune dusunce iyice oyuna baglaniyorlar. Sizin onsuzda vakit gecirdiginizi gorunce hayirdir, noluyor deyip yaniniza gelir.
Esim onceden hep sey derdi, oynarken baska dunyaya gidiyorum ve rahatliyorum. Gundelik seylerden siyriliyorlar.
Bir derdi, sikintisi var mi esinin? Bunlari bir takip et. Bir el daha oynayayim diger diziyi izleyelim diyor simdi.
Onceden soyleseler saka derdim ama oluyor bunlar.
Eve gelen anne baba sinin yanında oturmayan.Bu arada bizden 15 saatlik mesafede uzakta lar . Sinirleri bozuldu evlerine gittilerBenimde esim ve onun ailesinden baska kimsem yok burda.
Onun ailesine bile ben deyince, arada bir dinler sozumu o zaman gideriz.
Zamanla bence azaltir, cok ustune dusunce iyice oyuna baglaniyorlar. Sizin onsuzda vakit gecirdiginizi gorunce hayirdir, noluyor deyip yaniniza gelir.
Esim onceden hep sey derdi, oynarken baska dunyaya gidiyorum ve rahatliyorum. Gundelik seylerden siyriliyorlar.
Bir derdi, sikintisi var mi esinin? Bunlari bir takip et. Bir el daha oynayayim diger diziyi izleyelim diyor simdi.
Onceden soyleseler saka derdim ama oluyor bunlar.
Yapmazsam eşim ise gitmezEşiniz servise gönderdiğinde aldığı bilgiyle sizden şüphelenecektir, şüphelenmese dahi her bağımlı gibi bir ihtiyaç gibi istediği şey hesapsızca elinden alındığında öfke kontrolünü sağlayamayacaktır. Bu da her halükarda kırıcı tepkiler alacağınız ve eğer PS3 ün tamiri olmadığı takdirde parçaların suyla temas ettiği için zarar görmüş olması kullanıcı hatası sayılıp garanti kapsamına girmeyeceğinden eşinizi masrafa sokacağınız anlamına gelir. Eşiniz kendisi gönüllü olmadığı sürece ilgi duyduğu şeylere edeceğiniz müdahaleler onu sadece maddi ve manevi zarara uğratacak, onu istediği dışında bir davranışa mecbur bıraktığınız için size öfke duyacaktır. Daha kaliteli veya sadece vakit geçirebilmek adına yaptığınız sizce onun ve ilişkinizin iyiliği için olan hareketiniz aranızın daha da çok açılmasına sebep olabilir. İyi düşünmeli ve bence yapmamalısınız.
Cocuk yok ama benimki zaten koca bir cocuk.Çocuk var mı sizde.Esim oynamak için iki seferl işten atıldı .Hasta olmuş artık
Dozunda oynasa eyvallah
Uyarı veriyor um ekmek arası hazırla diyor ve oda da yer .Ne yapimY yanliz72 yemek mevzusu bizde onemlidir, bu duzeni bastan kuracaksiniz.
Haftasonlari gec kalkar, bazen onunla yaparim, bazen tek.
Ancak aksamlari o sofraya birlikte oturulur. Genelde onun oyununun bitmesini sorarim evdeyse, isten gelisinde zaten arar yoldayim falan diye.
Yarim saate kendini hazirla diye, uyari veririm oyundaysa.
Ailesi bilir, onlar cok gelmezler. Geldiklerinde bir kere boyle oynadi, sonrasinda bende kizdim, ayip diye.Eve gelen anne baba sinin yanında oturmayan.Bu arada bizden 15 saatlik mesafede uzakta lar . Sinirleri bozuldu evlerine gittiler
Oyun cd lerini çiz sanırım cd ile oynanıyor aklıma o geldi :)Mrb herkese iyi geceler.Arkadaslar bu çok acımasızca olacak ama başka çarem kalmadı .Eşim PS3 online oyun oynuyor.Ama bağımlı hasta oldu ruh gibi.Gece gündüz oynuyor tam bir yıl oldu .Çok saçma gelebilir ama aynı evde iki yabancı gibi olduk.esimi çok seviyorum . Böyle bi sebebten dolayı aramız kötü .Karar verdim cihazı bozmaya o aldıkça Tamir ettikçe bozacam.Ama nasıl bozulur bilmiyorum hiç anlamam varsa eşi bağımlı cihazı Bozan Bilgi sahibi lütfen yorum yazın.Boyle devam ederse eşim ruh hastasi olcak bende mutsuz biri olacam Okuyanlar ve yorum yapan herkese TSK ediyorum iyiki varsınız hayırlı geceler
Ben um eşim Tamir işinde çalışıyor.Usta serviste . Araba yıl Tamir ederken bi kablo yanlış bağlarsa motor yanar maaşından kesilir.Yada Allah korusun eşime birşey olur.İsi çok yorucu yani sanayii isiCocuk yok ama benimki zaten koca bir cocuk.
Isi rahat orda da oturup bu takim icin futbolcu falan seciyor, evdeykende pc de ya da ps' te degilse telefondan fifa app' i var, oyuncu aliyor. Birde bana sorar o mu bu mu diye?
Ekmek arasi olmaz bizde, pc basinda en fazla bitki cayi, kuruyemis.Uyarı veriyor um ekmek arası hazırla diyor ve oda da yer .Ne yapim
bizmki lig duzenleyip futbolcu vs yapiyr gecen uzun sacli bi futbolcu yapmis askim bak transferime tipki senCocuk yok ama benimki zaten koca bir cocuk.
Isi rahat orda da oturup bu takim icin futbolcu falan seciyor, evdeykende pc de ya da ps' te degilse telefondan fifa app' i var, oyuncu aliyor. Birde bana sorar o mu bu mu diye?
Yok c mm eş imcd olmadan oynuyor nasıl yapıl.Yapiyorsa artık offOyun cd lerini çiz sanırım cd ile oynanıyor aklıma o geldi :)
Ne yapm bende bilemiyorum artık kira geldi ödenmedi bir insan Oyun oynamak için ise gitmez mı yaEkmek arasi olmaz bizde, pc basinda en fazla bitki cayi, kuruyemis.
Duzeni degistirin bence ve su ara cocuk yapmayin yalniz kaldiginiz icin.
Mrb esime sordum tam internet kablosunun modemden cikis yerine bicakla kucuk bi kesik atsin ama gorunmeyecek derecede yani 5 kablo varsa 1 ini kesecek diyo hem senin yaptiginda anlasilmaz dikkat et cok az kesicenMrb herkese iyi geceler.Arkadaslar bu çok acımasızca olacak ama başka çarem kalmadı .Eşim PS3 online oyun oynuyor.Ama bağımlı hasta oldu ruh gibi.Gece gündüz oynuyor tam bir yıl oldu .Çok saçma gelebilir ama aynı evde iki yabancı gibi olduk.esimi çok seviyorum . Böyle bi sebebten dolayı aramız kötü .Karar verdim cihazı bozmaya o aldıkça Tamir ettikçe bozacam.Ama nasıl bozulur bilmiyorum hiç anlamam varsa eşi bağımlı cihazı Bozan Bilgi sahibi lütfen yorum yazın.Boyle devam ederse eşim ruh hastasi olcak bende mutsuz biri olacam Okuyanlar ve yorum yapan herkese TSK ediyorum iyiki varsınız hayırlı geceler
Hahah bunlar bence ayni model, simdi kazanmis bir el daha oynayayim mi diyor.bizmki lig duzenleyip futbolcu vs yapiyr gecen uzun sacli bi futbolcu yapmis askim bak transferime tipki senD DeMESINMI
İnanın hayat böyle geçmiyor.Onlarin yaptığı biz yapsak varya düşüne mı yorum.Ne yapcm yabizmki lig duzenleyip futbolcu vs yapiyr gecen uzun sacli bi futbolcu yapmis askim bak transferime tipki senD DeMESINMI
Oyun oynamak baska ev sorumluluklarini bilmek baska.Ne yapm bende bilemiyorum artık kira geldi ödenmedi bir insan Oyun oynamak için ise gitmez mı ya
Nerede yapcm.Bunun Tamirci bir arkadaşı var Borçla da yapar bazen .Zaten acaba gidip abi eşim geldiği zaman yapma olmuyor dersem olur mu sizcesen onu formatla ayarlarından kirdirmis ya orjinale cevr orjinal cd pahalı almaz bi sure
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?