Ben de merak ediyorum aşılama yaptım bugün 11. Gün ama belriti yok, inşallah pozitif i görürüz bu ayEvet hanımlar ufak teker şeyler dışında hiçbir belirtisi olmadan gebe kaldığını öğrenenler var mı çok merak ediyorum. Adetime 3 gün kaldı ne akıntı ne göğüs hassasiyeti ne yoğun sancı hiçbir şey yok. Arada bi kasıklarıma bişey batıyor gibi o kadar. Ya gebe değilim ya da belirtisiz gebeyimCevaplarsanız çok sevinirim
Ay inşallah canımBen de merak ediyorum aşılama yaptım bugün 11. Gün ama belriti yok, inşallah pozitif i görürüz bu ay
Cevaplayan olursa inşallah çok merak ediyorum:)Konuyu takibe aldım yanıtları okuyacağım :)
Ben de çok merak ediyorum kimse de yazmamış yaCevaplayan olursa inşallah çok merak ediyorum:)
MaalesefBen de çok merak ediyorum kimse de yazmamış ya
Evet hanımlar ufak teker şeyler dışında hiçbir belirtisi olmadan gebe kaldığını öğrenenler var mı çok merak ediyorum. Adetime 3 gün kaldı ne akıntı ne göğüs hassasiyeti ne yoğun sancı hiçbir şey yok. Arada bi kasıklarıma bişey batıyor gibi o kadar. Ya gebe değilim ya da belirtisiz gebeyimCevaplarsanız çok sevinirim
Evet hanımlar ufak teker şeyler dışında hiçbir belirtisi olmadan gebe kaldığını öğrenenler var mı çok merak ediyorum. Adetime 3 gün kaldı ne akıntı ne göğüs hassasiyeti ne yoğun sancı hiçbir şey yok. Arada bi kasıklarıma bişey batıyor gibi o kadar. Ya gebe değilim ya da belirtisiz gebeyimCevaplarsanız çok sevinirim
Belirtisiz gebelikleri duyunca umutlanıyorum benimde reglime iki gün var, ne sancı ne bulantı hiçbişey yok. Hani gebeliği geçtim regl olacağıma dair bi belirti bile yokBen ilk doğumumdan sonra adetim çok düzensizli düzenli bir adet görmedim hatta 1 buçuk sene böyle sürdü sonra ki süreçte 2 ay hiç olmadım doktora gitmeye karar verdim ve kan tahlili istediler sonuçlar için doktorun odasına gittiğimde ise gebe olduğumu öğrendim 1 buçuk aylıktı fakat hiç bir belirtim yoktu sıfıra sıfır yani sonra ki zamanlarda ise düşük yaptım zaten ama demem o ki her gebelik belirtili olacak diye birşey yok bazen hiç ummadığın anda pat diye çıkıyor
Belirtisiz gebelikleri duyunca umutlanıyorum benimde reglime iki gün var, ne sancı ne bulantı hiçbişey yok. Hani gebeliği geçtim regl olacağıma dair bi belirti bile yokİnşallah gebeyimdir çok istiyorum
Aminn teşekkür ederimWalla yaşanıyor böyle şeyler inşallah hamilesinizdir
Walla yaşanıyor böyle şeyler inşallah hamilesinizdir
Aminn teşekkür ederim
Yumurtlamanın 11.günü bugün varsa da çıkmaz diye düşünüyorum erken olduğu içinTest yaptınız mı peki
Evet bnde çok belli belirsiz oldu adet belirtileri gibi meme dolgunluğu çok çok belirsiz kramp 3 haftalıkken öğrendim belirtilerim 5 haftada başladı yani döllenme olurken çok az belirti oluyor birde ilerleyince belli ediyor kendiniEvet hanımlar ufak teker şeyler dışında hiçbir belirtisi olmadan gebe kaldığını öğrenenler var mı çok merak ediyorum. Adetime 3 gün kaldı ne akıntı ne göğüs hassasiyeti ne yoğun sancı hiçbir şey yok. Arada bi kasıklarıma bişey batıyor gibi o kadar. Ya gebe değilim ya da belirtisiz gebeyimCevaplarsanız çok sevinirim
İnşallah hamilesinizdirEvet hanımlar ufak teker şeyler dışında hiçbir belirtisi olmadan gebe kaldığını öğrenenler var mı çok merak ediyorum. Adetime 3 gün kaldı ne akıntı ne göğüs hassasiyeti ne yoğun sancı hiçbir şey yok. Arada bi kasıklarıma bişey batıyor gibi o kadar. Ya gebe değilim ya da belirtisiz gebeyimCevaplarsanız çok sevinirim
Benim geçen ay göğüslerim çok ağrıdı o zaman kesin hamileyim dedim kıyafet bile giyerken canım acıyordu sızladığı için. Ama regl oldum o zaman. Yarın öbür gün regl günüm ama şu an hiçbişey yok. İnşallah hamileyimdirEvet bnde çok belli belirsiz oldu adet belirtileri gibi meme dolgunluğu çok çok belirsiz kramp 3 haftalıkken öğrendim belirtilerim 5 haftada başladı yani döllenme olurken çok az belirti oluyor birde ilerleyince belli ediyor kendini
Teşekkür ederimİnşallah hamilesinizdirama ben gebeliğimi ilk göğüs ucu ağrısı ile öğrendim o an şüphelenmiştim en büyük belirti o olmuştu zaten regl ağrısı ile aynı ağrılar benim açımdan tek fark göğüs ucu ağrısıydı zaten dokunamıyordum bir hafta geçince kan verdim ve çıktı inşallah sizde hamilesinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?