Yumurtlamanın 11.günü bugün varsa da çıkmaz diye düşünüyorum erken olduğu içinO yüzden yapmak istemedim
Gebelik ve adet çok benziyor canım aynı hatta insan anlayamıyor farkı adetin gelmiş test yapabilirsin çıkar büyük ihtimalle ben 6 gün kala gördüm pozitifiBenim geçen ay göğüslerim çok ağrıdı o zaman kesin hamileyim dedim kıyafet bile giyerken canım acıyordu sızladığı için. Ama regl oldum o zaman. Yarın öbür gün regl günüm ama şu an hiçbişey yok. İnşallah hamileyimdir
Geç yumurtladım bu ay, 11 gün oldu test için erken diye yapmak istemedim. Adet günümü beklicem sanırım negatif görüp üzülmek istemiyorum şu anGebelik ve adet çok benziyor canım aynı hatta insan anlayamıyor farkı adetin gelmiş test yapabilirsin çıkar büyük ihtimalle ben 6 gün kala gördüm pozitifi
İki gün kaldı zaten beklicem sanırım inşallah adet olmamWalla böyle işler belli olmuyor erken de yumurlar bazen geçte bazen zamanında bazen çok alakasız bi zaman da bi bakmışsın hamilesinama adete 2 gün kalmış belki çıkabilir de teste eğer dayanabilirim. Diyorsan gününü bekle tabi geçerse kan verirsin
Bende gebelik istediğim için göğüs ağrımı acımı hamilelik sanmıştım birde böyle koku duyunca midem bulanıyor hamileyim sandım değilmişim bir sonraki ay bunlar olmadı bir tek göğüs ucu acısı vardı bu sefer de geçen ayla aynı hamilelik yoktur demiştim hamileymişimBenim geçen ay göğüslerim çok ağrıdı o zaman kesin hamileyim dedim kıyafet bile giyerken canım acıyordu sızladığı için. Ama regl oldum o zaman. Yarın öbür gün regl günüm ama şu an hiçbişey yok. İnşallah hamileyimdir
MaşallahBende gebelik istediğim için göğüs ağrımı acımı hamilelik sanmıştım birde böyle koku duyunca midem bulanıyor hamileyim sandım değilmişim bir sonraki ay bunlar olmadı bir tek göğüs ucu acısı vardı bu sefer de geçen ayla aynı hamilelik yoktur demiştim hamileymişim
İnşallah sizde hamilesinizdir
Benim belirtim yoktu akıntım hiç olmadı göğüs hassasiyeti adet öncesiyle aynıydı. Hatta 6 gün gecikmeye kadar bekledim adetim söküldü sökülecek diye diyeEvet hanımlar ufak teker şeyler dışında hiçbir belirtisi olmadan gebe kaldığını öğrenenler var mı çok merak ediyorum. Adetime 3 gün kaldı ne akıntı ne göğüs hassasiyeti ne yoğun sancı hiçbir şey yok. Arada bi kasıklarıma bişey batıyor gibi o kadar. Ya gebe değilim ya da belirtisiz gebeyimCevaplarsanız çok sevinirim
Sen bilirsin tabi bekle bakalımGeç yumurtladım bu ay, 11 gün oldu test için erken diye yapmak istemedim. Adet günümü beklicem sanırım negatif görüp üzülmek istemiyorum şu an
İki gün kaldı zaten beklicem sanırım inşallah adet olmamGecikirse kan veririm
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBenim belirtim yoktu akıntım hiç olmadı göğüs hassasiyeti adet öncesiyle aynıydı. Hatta 6 gün gecikmeye kadar bekledim adetim söküldü sökülecek diye diyesonra test yapınca çıktı. Ama şöyle bir şey oldu ilk tuttuğu günlerde çok ağır grip olmuştum ağzımda yaralar çıkmıştı yani bağışıklığım düşmüştü meğersem gebeliktenmiş
Ben tam olarak o ay hamile kalmıştım. Hatta o kadar yok diye düşünüyordum ki sabah beklemeden gün içinde idrar testi yapmıştım. Ama hiç bi beklentim yoktu eşim benden daha çok üzülmeye başladığı için ona diyordum bak çıkmazsa üzülme falan diye . Biraz akışına bıırak hiçbir problem yoksa , gerçekten tek sorun psikolojik.MaşallahBende çok istiyorum ama artık belirti aramıyorum. Çünkü psikolojik olarak şuram ağrıdı buram acıdı diyip gebe olduğumu düşünüyorum hep. Sonrasında da regl olup üzülüyorum. Şimdi hiçbir şey yok ya da ben hissetmiyorum ama inşallah dediğiniz gibi gebelik vardır. Teşekkür ederim
Teşekkür ediyorumBen tam olarak o ay hamile kalmıştım. Hatta o kadar yok diye düşünüyordum ki sabah beklemeden gün içinde idrar testi yapmıştım. Ama hiç bi beklentim yoktu eşim benden daha çok üzülmeye başladığı için ona diyordum bak çıkmazsa üzülme falan diye . Biraz akışına bıırak hiçbir problem yoksa , gerçekten tek sorun psikolojik.
Güzel haberlerini de yaz inşallah
Bence çoğu belirti psikolojik onu farkettim. Bende geçen ay göğüslerimin sızlamasından duramıyordum dedim ben hamileyimDenediğimiz ilk ay öyle belirtilerim vardı ki aman Allah'ım tamam dedim kesin hamileyimbeta verdim 2 çıktı üzerine regl oldum. Aradan zaman geçti baya nezleydim başka belirtim yoktu. Nezle olmamı da üşütmeme bağlıyorum 3-4 gün sonra reglimin ilk günü gelmeyince test yaptım hamileymişim. Yani diyeceğim o ki bazen psikolojik belirtiler yaşanıyor
Allah gönlünüze göre versin umarım gebelik haberini alırsınız bu ayAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBende göğüs hassasiyeti falan da yok. Bir umutla regl gününü bekliyorum. İnsallah bende de gebelik vardır
İnşallah teşekkür ederimAllah gönlünüze göre versin umarım gebelik haberini alırsınız bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?