• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar sizce fazla mı abartıyorum

melikeburan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2025
34
-6
1
24
Erkek arkadaşım beni ablası ve ablasının kızıyla tanıştıracak. Onlara gidelim dedi ama yarın bir gün ayrıldığımız da ablamı araya katmanı istemiyorum dedi birden şok oldum zaten ablama sevgilim demeyeceğim kız arkadaşım diyeceğim dedi.. beni sevgilisi olarak değil normal arkadaş olarak tanıtacakmış modum çok düştü acaba ben mi abartıyorum 4 aydır sevgiliyiz beraber aynı evdeyiz. Nikah yapmayı düşünüyoruz biraz daha maddi açıdan toparlanıp. Ama böyle demesi kırdı beni.

Erkek arkadaşım beni ablası ve ablasının kızıyla tanıştıracak. Onlara gidelim dedi ama yarın bir gün ayrıldığımız da ablamı araya katmanı istemiyorum dedi birden şok oldum zaten ablama sevgilim demeyeceğim kız arkadaşım diyeceğim dedi.. beni sevgilisi olarak değil normal arkadaş olarak tanıtacakmış modum çok düştü acaba ben mi abartıyorum 4 aydır sevgiliyiz beraber aynı evdeyiz. Nikah yapmayı düşünüyoruz biraz daha maddi açıdan toparlanıp. Ama böyle demesi kırdı beni.
Niye senin sevgilin olduğunu saklıyor, başka yediği naneleri mi gizlemeye çalışıyor senden mi utanıyor yoksa kazık kadar adam göğsünü gere gere ilişkisini göstermeyi beceremiyor mu? Çok fail çok yanlış, ne nikahı yavrum sen de 4 ayda hemen kosa kosa nikah ciddi ilişki diye koşturmaya başlamayın bir adam görünce.

seven insanın aklından ayrılık geçmez, adam daha birlikteyken senden kurtulmanın yollarını saklama peşinde. ne saçma hareketler ya sevgilini saklamak nedir? geçmişinde gizlemek istediği şeyler mi var yoksa senden utanacağı bir durum mu? saçmalamış bence asla bu saygısızlığı kabul etme

seven insanın aklından ayrılık geçmez, adam daha birlikteyken senden kurtulmanın yollarını saklama peşinde. ne saçma hareketler ya sevgilini saklamak nedir? geçmişinde gizlemek istediği şeyler mi var yoksa senden utanacağı bir durum mu? saçmalamış bence asla bu saygısızlığı kabul etme
Çok haklısınız katılıyorum size baya kırıldım. Birde ailesi evlen evlen diye baskı uyguluyor ailesi beni bilmiyor ailesi baya kinciymiş tek hatamda bana kinlenir sevmezlermiş. Baya yorulacaksın dedi

Abartmıyorsunuz , ben olsam ayrılırım bundan, ablasına aynı evde yaşadığınızı bile söylememiştir Allah bilir, korkak aklınca ailesi onaylarsa karar verecek sizle evlenip evlenmemeye.
Katılıyorum çok kırıldım kendisine bugün kendi evime döndüm. Bir müddet ara verelim dedim. Bana baya ters böyle şeyler

Adam zaten işe yaramazın teki ona yorum yapmaya gerek bile yok da sizin başınıza saksı falan mı düştü 4 ayda neyin nikahı evliliği :)
Niye senin sevgilin olduğunu saklıyor, başka yediği naneleri mi gizlemeye çalışıyor senden mi utanıyor yoksa kazık kadar adam göğsünü gere gere ilişkisini göstermeyi beceremiyor mu? Çok fail çok yanlış, ne nikahı yavrum sen de 4 ayda hemen kosa kosa nikah ciddi ilişki diye koşturmaya başlamayın bir adam görünce.
Kendisiyle 4 aydır sevgiliyiz ama birbirimizi 9 senedir tanıyoruz. Kendisi mesleği gereği pek gelemiyordu buralara. Yani 4 aylık bir adamla evlencem diye uğraşmıyorum. Çocukluk aşkım kendisi.

Katılıyorum çok kırıldım kendisine bugün kendi evime döndüm. Bir müddet ara verelim dedim. Bana baya ters böyle şeyler
Bırak sen bunu boşver , yaşın doğru ise çok gençsin daha kimler kimler çıkar karşına.
Korkak , pısırık kendi aklı fikri olmayan adamla ömür geçmez , evlilik için de acele etme.

Çok haklısınız katılıyorum size baya kırıldım. Birde ailesi evlen evlen diye baskı uyguluyor ailesi beni bilmiyor ailesi baya kinciymiş tek hatamda bana kinlenir sevmezlermiş. Baya yorulacaksın dedi

E adam herşeyi net bir şekilde söylemiş siz neden inatla koşa koşa gidiyorsunuz ki onu anlamadım

Kendisiyle 4 aydır sevgiliyiz ama birbirimizi 9 senedir tanıyoruz. Kendisi mesleği gereği pek gelemiyordu buralara. Yani 4 aylık bir adamla evlencem diye uğraşmıyorum. Çocukluk aşkım kendisi.
Arkadaşlık ilişkisi başka duygusal ilişki başka yaşayarak görmüşsünüz zaten, tek kalemde silip atmanız hayrınıza olur yoksa çok yıpratır sizi.

Gitmek derken tanışmaktan bahsetmedim adamla hala devam etmenizden ablasıyla tanışıp tanışmamakta kararsız kalmaktan bahsettim.
Hayır ablasıyla tanışmam artık. Beni çok kırdı ailesiyle de tanışmak istemiyorum. Aynı evde değiliz suan ben kendi evime geldim. Mesajlarına aramalarına dönmedim. Hayırlısı olsun

Beraber aynı evi paylaşıp,öpüşüp koklaşıp şimdi sizi "sadece" kız arkadaş olarak tanıtacak kadar karaktersiz birini seçtiğiniz için tebrikler.Sizi nasıl 4 ay sonunda aynı eve ikna etti? Bu kadar hayatı saçma sapan yaşamayın.Sorun aynı evde yaşamak değil bu kadar kısa sürede saklı gizli yaşanmasına müsaade etmeniz.Yazık gerçekten ...

Hal böyleyken koştura koştura mezara girmeye çalışmanızın sebebi nedir?

Back
X