- 12 Eylül 2014
- 4.087
- 6.392
- 158
- 39
En iyisi olmuş bence.Hayatta hiçbir şeye belli olmuyor maalesefZannetmiyorum da eşime istemediğimi söyledim
Bunca olumlu yorumdan sonra neden istemediniz.. ev alıp sizi oturtmuş insanları geçici olarak bile istemediniz öyle mi... buyur burdan yak...Zannetmiyorum da eşime istemediğimi söyledim
aa ev zaten onlarınmış aslında.tabi ki üst katta yaşama hakları var hatta sizden daha fazla varEvi alırken bizim bir katkımız olmadı onlar aldılar ödediler
Yorumuma ondan şaşırdın demek ki. İstersen beğeni ile değiştirebilirsinaa ev zaten onlarınmış aslında.tabi ki üst katta yaşama hakları var hatta sizden daha fazla var
Evleri varmış zaten. Kentsel dönüşüme giriyormuş.
Müteahhit apartmanı yıkıp yenisini yapacak yani. 2-3 yıl gibi bir süre vermeleri o yüzden. İnşaat bitince kendi evlerine geçecekler.
Garip insanlarsa, kabile gibi üst üste yaşamayı seven tiplerse orayı kiraya verip konu sahibinin evinde sonsuza kadar kalabilirler. Öyle insanlar değiller diyor konu sahibi ama 3 sene sonra gidecek bile olsalar bu kadar yakın oturmak sorunlara sebep olabilir.
Güzel giden ilişkiler bozulabilir. Riskli bir iş.
İnsanları tanımadan neden hemen etiketi yapıştırıyorsunuz... oğlana ev alacaklarına kendilerine alsalardı keşke, iyilikten maraz doğar çünkü. Annem kv evine gelin gelince, kv demiş ki “hazır kira yok, faturaları da ben ödüyorum, akıllı olun.” Bizimkiler ev ve araba aldılar böylelikle. Hayatlarında hiç kira ödemeden geçtiler sıfır eve. Herkes çocuğunun gelirine malına çökmüyor korkmayın. Öyle yapacak insanlar zaten ev alıp kiraya verirdi, oğlum gelinim otursun dublekste biz eski evde devam ederiz demeZlerdiBen sanmıyorum. Bugüne kadar bu niyetle- para biriktiririm umuduyla aileyle bir oturan ve ailenin parasını gerçekten aksatmadan ödediği birisi varsa lütfen kızgın surat atsın,merak ediyorum bu ülkede böyle biri var mı?
o kadar haklı bir cümle ki .gerçekten tamda böyle olluyor . yaşayan ben2 yılda bitip gideceklerine hiç ikna olamadım malesef, kapınız ayri olsa bile bir nevi aile apartmanı gibi olacaksınız. Sende kahvaltı bende akşam yemeği,nereye gittiniz nerden geldiniz,sana misafir gelmiş ,bana geldi sen de gel,durduk yere duzeniniz bozulur
Ekleme; evi zaten onlar almış. Sizin ve eşinizin bir kuruş katkısı yok. Böyle düşününce iş değişiyor. Bence kabul etmek gerek. Kaldı ki eşinizin kendine dublex daire aldirmisken hala babasının 300bin lirasına göz dikmesi,onla da üst katı yaptiririz diye heves etmesi hoşuma gitmedi. Böyle kocam olsun da istemezdim. Çalış,kredi cek öde bir işin ucundan da sen tut. 300bin az para mı?
Kızİnsanları tanımadan neden hemen etiketi yapıştırıyorsunuz... oğlana ev alacaklarına kendilerine alsalardı keşke, iyilikten maraz doğar çünkü. Annem kv evine gelin gelince, kv demiş ki “hazır kira yok, faturaları da ben ödüyorum, akıllı olun.” Bizimkiler ev ve araba aldılar böylelikle. Herkes çocuğunun gelirine malına çökmüyor korkmayın
Sen eklemeyi yazarken ben sana cevap veriyordum demek ki, sonradan gördümben zaten ekleme yaptım
Hiç başıma gelmedi fakat ilk evlendikleri zaman bazı arkadaşlarımın kayın aileleri işte bir iki yıl bizimle oturun sonra ev alır çıkarsınız demişlerdi,bir kısmı çıkamadı bir kısmı da çıkarken türlü seylere maruz kaldılar hatta iş konuşmamaya kadar gitti, hala bir arada oturan arkadaşım var ve kv bir dk rahat bırakmıyor,kim geldi kahveye,nereye gittiniz,kaç para harcadınız sorgu memuru gibiler. Yaginiz kadar kavrulacaksiniz böyle durumlarda. Para biriktiririm diye en güzel zamanları heba etmeye gerek yoko kadar haklı bir cümle ki .gerçekten tamda böyle olluyor . yaşayan ben
aynen öyle oluyor ne kadar uzak o kadar iyiHiç başıma gelmedi fakat ilk evlendikleri zaman bazı arkadaşlarımın kayın aileleri işte bir iki yıl bizimle oturun sonra ev alır çıkarsınız demişlerdi,bir kısmı çıkamadı bir kısmı da çıkarken türlü seylere maruz kaldılar hatta iş konuşmamaya kadar gitti, hala bir arada oturan arkadaşım var ve kv bir dk rahat bırakmıyor,kim geldi kahveye,nereye gittiniz,kaç para harcadınız sorgu memuru gibiler. Yaginiz kadar kavrulacaksiniz böyle durumlarda. Para biriktiririm diye en güzel zamanları heba etmeye gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?