• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanimlar sizlerden hoslanan erkekler nasil davranmisti ?

İlgilendiğim kişi benimle ilgilenince hevesim kaçardı :KK53:........

Eşimle tanıştığımda henüz arkadaş iken, başka bir adam vardı benden hoşlanan,çok istiyordu sevgili olmak, çok şey yaptı ama ben istemiyodum..
Eşimse sadece arıyor soruyordu bu sırada.
Ben diğer adamın benden hoşlandığını, eşiminse arkadaş olarak yaklaştığını düşünüp üzülürkenee eşimin bana aslında nasıl da aşık olduğunu öğrendimo_O

Demem o ki, belli olmuyor bazen. Adam renk vermiyor ama alttan alttan seviyormuş ya beni :KK45:
Heyecanlandım bak!! Geçmiş zaman..........

Sen de hiç hayıflanma, vardır bir yerlerde senin için atacak bir kalp, doğru zaman doğru insan olsun :KK200:
ayy cok duygulandim :) cok sagolun paylastiginiz icin mutlulugnuz daim olsuun hatttaaa daha daha cooook mutlu oluuun :)

24 yasinda ve yurt disinda yasiyorum. Cokta ilgi gören bir insam degilim cevremden veya erkeklerden.
Bugüne kadarda öyle gelipte beni ciddi bir sekilde tanimak isteyen olmadi.. Nedeni nedir bilmiyorum gercekten ya minyonum ya da hoslanmiyorlar herneyse sunu merak ediyorum sadece bir kizdan hoslanan ve onu tanimak isteyen bir erkek nasil davranir mesela? Sosyal platformda mesela (instagram veya facebook) konustugum oldu ama öyle dostane bir sekilde. Mesela orda bile karsi taraf hoslansa sürekli muhabbet kurar degil mi`? Bende kaciyorlar :) Ilgi görmeyi bende cok isterim ama maalesef kimse birakin ilgi göstermeyi ilginin i`sini bile bilmiyorum tanimiyorum :) seytan tüyü olmali galiba insanda bir kiz var mesela 20 yasinda tbi o yasini büyük gösteriyor yüzü güzel kapali oldugu halde bile ona dünya yürüyor neredeyse hatta bana bile bir cocuk sordu o kim felan diye.. nasil sasirmistim.. acikcasi bu tür seylere biraz uzagim.. nedenide belli hic yasamadim ki.. herkes benden uzak sanki dünya da en cirkin benim oysa tatlisin derler karakterin güzel derler anca derler iste.. yasimi göstermiyorum birde:KK43: buraya kadarda okudugunuz icin tesekkürler maksat ic dökmekti.. :KK43:

bu detaya gerek var mıydı? belki de insanlar sizi ayrımcı, kaba veya saygısız buluyordur.

Ben su kismet isine gercekten inaniyorum. Nice guzeller var ama bi bakiyosun yalnizlar. Guzellik veya cirkinlik kistas degil yani.
Bosver birilerinden onlarca hoslanan kisi olur ama hepi topu bi adam etmez. Ama seni bi seven cikar tam cikar yani belli mi olur :)

Ben su kismet isine gercekten inaniyorum. Nice guzeller var ama bi bakiyosun yalnizlar. Guzellik veya cirkinlik kistas degil yani.
Bosver birilerinden onlarca hoslanan kisi olur ama hepi topu bi adam etmez. Ama seni bi seven cikar tam cikar yani belli mi olur :)

+1

Ben yaşlıyım.

Bizde beğenen bunu yüzüne söylerdi.. ayakları ile yürür gelirlerdi..

Genelde yakın kız arkadasa mevzu açılır o yonetirdi durumu.. bak Babası sert adam kızar der ayar baştan verilirdi :)

Daha girisken olan not yazar verirdi :)
Defterinin arasına papatya sıkıştırırdı bulunca saskin ordek gibi etrafa bakinca hop gorurdun "aha o benim" çapkın bakışını atani :) ya sevinir ya yandık derdin:) bi tuşla engelleyemezdik ev telefonu ahizesinin alt kismini girtlaga degdirerek dert anlatirdik..

2000li yıllara girince büyüdük geliştik :)
Derste ne desek "aynen hocam arkadasa katılıyorum" diyen.. otobüste hop yan koltukta bitiveren, hangi secmeliyi alsan peşinden derse katılan, kantin okul Kampüs kapılarında yol gozleyen, 160 karakterli siyah beyaz telefonla mesaj atan capkinlara maruz kaldık :) bi de @---- gül resmi yapanlar.. evlerden ırak :)

Evet zaman değişti.. ama gerçek duygular bulmak lazım.. begenildiginizi o kişinin gözünün içinde görmek lazım.. mutlaka çıkacaktır karşınıza.. doğru yerde doğru elektriği yaymak lazım..

Ben yaşlıyım.

Bizde beğenen bunu yüzüne söylerdi.. ayakları ile yürür gelirlerdi..

Genelde yakın kız arkadasa mevzu açılır o yonetirdi durumu.. bak Babası sert adam kızar der ayar baştan verilirdi :)

Daha girisken olan not yazar verirdi :)
Defterinin arasına papatya sıkıştırırdı bulunca saskin ordek gibi etrafa bakinca hop gorurdun "aha o benim" çapkın bakışını atani :) ya sevinir ya yandık derdin:) bi tuşla engelleyemezdik ev telefonu ahizesinin alt kismini girtlaga degdirerek dert anlatirdik..

2000li yıllara girince büyüdük geliştik :)
Derste ne desek "aynen hocam arkadasa katılıyorum" diyen.. otobüste hop yan koltukta bitiveren, hangi secmeliyi alsan peşinden derse katılan, kantin okul Kampüs kapılarında yol gozleyen, 160 karakterli siyah beyaz telefonla mesaj atan capkinlara maruz kaldık :) bi de @---- gül resmi yapanlar.. evlerden ırak :)

Evet zaman değişti.. ama gerçek duygular bulmak lazım.. begenildiginizi o kişinin gözünün içinde görmek lazım.. mutlaka çıkacaktır karşınıza.. doğru yerde doğru elektriği yaymak lazım..

cok sagolun insallah.. sevgisizlikten kurudum gittim keske o eski zamanlarda yasasaydim da defter yapraginda kurutulmus papatya veya gül alsaydim :))))

cok sagolun insallah.. sevgisizlikten kurudum gittim keske o eski zamanlarda yasasaydim da defter yapraginda kurutulmus papatya veya gül alsaydim :))))

Yaşlı yaşlı konuşmak istemiyorum ama hakikaten çok daha güzeldi hersey:)
2006 da uni. Den mezun olduğumda facebook bile yoktu.. iyiki yoktu..

Gül zor canım yol kenarindan koparilmis geberik papatya :)

evlenirler asdf yıllardır hoşlanıyor mu hoşlanmıyor gelgitlerimin sonunda mevzuyu buraya bağladım halen evli olmadığıma göre hoşlanılmamışım çirkin filan da olabilirim :olamaz: şaka bir yana tarzın tavrın farkedilme oranını değiştiriyor ye kürküm ye durumları :işsiz:

Bence ayakları yere basan , dik ve özgüvenli bir yürüyüş de çok önemli..
Bu demek değil ki direkt karşınıza bir sürü adam dizilecek.
Uzaktan soğuk, içinde sıcacık ve nazik bir kadın yatan kişiyi, sadece adam gibi adam seçer..

Bence ayakları yere basan , dik ve özgüvenli bir yürüyüş de çok önemli..
Bu demek değil ki direkt karşınıza bir sürü adam dizilecek.
Uzaktan soğuk, içinde sıcacık ve nazik bir kadın yatan kişiyi, sadece adam gibi adam seçer..
tam beni anlattiniz uzaktan soguk sessiz ama ici sicacik sempatik :)))))))))) :DDDD

Hoşlanan her erkek birbirinden farkli davranabilir.
Mesela bi cocuk vardi kütüphanede çalıştığım kitaba not falan yazardi. Sürekli benim çalışacağım saatlerde gelirdi.
Diğerinin gözü sürekli üstümdeydi.
Pek sevgili su an ki nişanlımsa umursamiyor görmüyor gibi dururdu sonra anladim ki gözlüğün altindan caktirmadan bakiyormus :D aslında otobüsü beklemiyor benim otobüse binmemi bekliyormus asik oldum o umursamaz görünen adama :D

Güzellik çok önemli erkeklerin nazarında.

Ama gözlemlediğim kadarıyla aurası yüksek pozitif insanlar da çok dikkat çekiyor, cezbediyor.

Back
X