Hanımlar ŞU olayı çözebilirmiyiz

esetnod32

Guru
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
278
29
323
Hanımlar evlendiğimden beri eşimden kaynaklı bir sürü problem yaşadık 10 aylık evliyim
önce ilk gece olayı 20 gün sürdü halletik.
Sonra eşimin siniri küslüğü küsüp ayrı yatma huyu çocuk gibi
ailesinin benimle ilgili ona baskısı şöyle giyinsin böyle yapsın evimdeki kalorifere kadar kaynanam karışıyorv.s ama ben kuzu gibi hep alttan aldım ezildim hakaret etti kayınvalidem sustum sustum eşim kötü davrandı sustum
en sonun 6 aylıkken gecenin köründe beni uyandırdı ve ben boşanmak istiyorum dedi
gittm ailesiyle konuştum kıllarını kıpırdatmdılar
bekledim eşim konuşsun diye o hiç benimle yatmayan adam yatağa gelmeye başladı boşanalım dedikten sonra üstelik.
1 hafta bekledim konuşsun diye konuşşmadı aileside konuşmadı yoruldum ve bunaldım artık
evi terkettim
gelmek istediler ilk gün ama cürettkar davranarak
neyse 4 ay ooldu evden ayrıldım
eşimin ailesindende bir takım kişiler aradı geldi
ağlıyormuş eşim kayınperimde ağlıyormuş
ama eşim gelmiyormuş o beni arasın diyormuş
onca eziyet terbiyetsizlik yaptıkları halde hala arasın beni lafıyla karşılaşıyorum
davada açmıyor

zırıl zırıl ağlıyorlar pes dedim hem böyle köle gibi GÖR kişiliğimi yok saymalar kötü davranmalar sürekli küsen bir eş didikleyen kayınvalide zır cehalet davranışlar hemde arkamdan ağlayıp gelmemeler nedir bu arkadaşlar ben işin içinden çıkamadım.

Son düzenleme:
Hanımlar evlendiğimden beri eşimden kaynaklı bir sürü problem yaşadık 10 aylık evliyim
önce ilk gece olayı 20 gün sürdü halletik.
Sonra eşimin siniri küslüğü küsüp ayrı yatma huyu çocuk gibi
ailesinin benimle ilgili ona baskısı şöyle giyinsin böyle yapsın evimdeki kalorifere kadar kaynanam karışıyorv.s ama ben kuzu gibi hep alttan aldım ezildim hakaret etti kayınvalidem sustum sustum eşim kötü davrandı sustum
en sonun 6 aylıkken gecenin köründe beni uyandırdı ve ben boşanmak istiyorum dedi
gittm ailesiyle konuştum kıllarını kıpırdatmdılar
bekledim eşim konuşsun diye o hiç benimle yatmayan adam yatağa gelmeye başladı boşanalım dedikten sonra üstelik.
1 hafta bekledim konuşsun diye konuşşmadı aileside konuşmadı yoruldum ve bunaldım artık
evi terkettim
gelmek istediler ilk gün ama cürettkar davranarak
neyse 4 ay ooldu evden ayrıldım
eşimin ailesindende bir takım kişiler aradı geldi
ağlıyormuş eşim kayınperimde ağlıyormuş
ama eşim gelmiyormuş o beni arasın diyormuş
onca eziyet terbiyetsizlik yaptıkları halde hala arasın beni lafıyla karşılaşıyorum
davada açmıyor

zırıl zırıl ağlıyorlar pes dedim hem böyle köle gibi GÖR kişiliğimi yok saymalar kötü davranmalar sürekli küsen bir eş didikleyen kayınvalide zır cehalet davranışlar hemde arkamdan ağlayıp gelmemeler nedir bu arkadaşlar ben işin içinden çıkamadım.

ay cok zor eşin yetmıyomus gb bıde aılesıyle ugrasmıssın ewden uzaklasarak ıyı yapmıssın bence bıde senın aramanı beklemesı gercekten komık yanı.. baktın akıllanmıyorlar dava acarsın yapıcak bişi yok gb :/

Başlığı görünce hemen konuya atladım,dedektiflik yapcaz sandım

Eşinizin tavrı, " geri gelsin ama bu evde kararları ben veririm, bunu kabul etsin" der gibi geldi bana.
Giderseniz bir süre sizin suyunuza gitsede sonuç aynı olacak gibi.

Dogru oldugunu sanmiyorum aglamalarinin
Seven insan bosanmayi goze alamaz dile kolay sonsuza kadar ayriliyosunuz mumkunmu bu
Akrabalar oyun oynuyo bence
Dip not: 2010 yilinda bosandim biraz uasanmislikla yanitladim

Karar senin kararın ama canım
Huylu huyundan vazgeçmez
Yani geri dönünce bir süre sonra herşey eski haline döner
Bi kere daha şans versen birşey kaybedermisin bilmem
Ama çok iyi düşün derim tatlım

Nefret ederim böyle küsen,trip atan sonrada kendini bulunmaz hint kumaşı sanıp ayağına çağıran,özür bekleyen erkek modellerinden..
Maalesef kimlikte erkek yazmayla erkek olunmuyor işte..bu ilişkide erkek kim ben bilemedim valla..
Boşanalım diyen o,yatak ayıran o..herşeyinize karışan onun ailesi..Alttan alan sen..amiyane tabirle karı gibi zır- zır ağlayacağına,
bitmesini istemiyorsa kaldırsın koca totosunu da icraate geçsin..ama bundan bir cacık olmaz zannımca..
hayatta böyle tiplerle geçmez..kendini kurtarmakla iyi yapmışsın bence..

Kusura bakmayın ama eşinizin kişiliği maalesef oturmamış

Erkek adam bi karar verdiyse onun arkasında durur sonra kıvırtmaz...

Ailesi desen apayrı bi olay... Sen dünyaya bir kere geliyosun senin kıymetini bilmeyeni sen hiç bilme.. Ve sakın geri DÖNME...

Son düzenleme:
4 aylık ayrılık sürecinde eşin hiç aramadımı yada görüşmediniz mi sen ne hissediyorsun eşine karşı eğer sen de istemiyorsan bende bitti artık diyorsan o açmıyorsa dava sen aç ama 1 yılın dolması gerek anlaşmalı ayrılık için

aslında ilk yıllarda sıkıntılar olması normal.

k.validenin hakareti nasıldı bilmiyorum hangi olayda oldu.. hoş değil tabi sen yaşadın.

ancak ben şöle düşünüyorum; evliliğin başında her iki tarafta gücünü göstermek istiyor. benim dediğim olcak yok senin dediğin olacak tavırları... aslında evlilik okadar net değildir ki?. arada onun dediği olur, arada senin... sizin ilişkiniz sanırım öle olmuş.

şimdide aslında ikinizde çocukça davanıyorsunuz. o gelsin önce gibi... aşk varmı?. seviyormusunuz? ilk önce onu düşünün..

Bence önce bi aileleri bi tarafa bırakıp, eşinizi arayın. Sonuçta ikiniz de olgun insanlarsınız. Oturup düzgün bir şekilde durum nedir, nereye gidiyoruz diye ciddi bir konuşma yapmalısınız diye düşünüyorum. Öyle hemen boşanıyorum, ayrılalım lafları en kolayı. Sevgi emek ister. Ortada yapılmış çok büyük bir yanlış olsa (aldatma vs.), gurur yapın diyeceğim ama, öyle bir durum da yok. İletişim eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir.

benimle hiç konuşmuyor beni aşağılayarak kendini yüceltme tutumu var
sürekli mutsuz sürekli hükmetme annesine sürekli yalakalık yapmamı istiyor evli bekar gibi yaşama istediği var ben böyle gördüm
küsme huyu inanılmaz sürekli küsüyor aşırı alıngan başarısız olması işsiz olması var
aile yapılarımız çok farklı
ilk başta benim ailem gibi bir ailesi olması hoşuna gitti sonra benim ailem neden seninki gibi değil davranışarı başladı kıskançlık
benimle yarışmaya çalışıyor böyle küçük kardeş giibi davranmaya başladı bende onu popoflayan idare eden ablası gibi hissetmeye başladım kocalık durumdan çıktı olay

kaç yaşındasınız? evlenmeden önce nasıldı?. birde işsizdi diyorsunuz nasıl geçiniyordunuz?

Erkekler genellikle sevgililikte olsun, evlilikte olsun kadının kendilerinden üstün olmasını hazmedemiyorlar. Ailenizi kıskanması veya işsizlik demişsiniz, siz çalışıyorsanız ve o eve katkıda bulunamıyorsa bu da onu çileden çıkarıyordur. Ah bu erkeklerin aile kuzusu olması durumu hele hiç çekilmiyor. Siz artık kocanla birlikte ayrı bir ailesiniz bunu kafasına yerleştirmesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…