benimle hiç konuşmuyor beni aşağılayarak kendini yüceltme tutumu var
sürekli mutsuz sürekli hükmetme annesine sürekli yalakalık yapmamı istiyor evli bekar gibi yaşama istediği var ben böyle gördüm
küsme huyu inanılmaz sürekli küsüyor aşırı alıngan başarısız olması işsiz olması var
aile yapılarımız çok farklı
ilk başta benim ailem gibi bir ailesi olması hoşuna gitti sonra benim ailem neden seninki gibi değil davranışarı başladı kıskançlık
benimle yarışmaya çalışıyor böyle küçük kardeş giibi davranmaya başladı bende onu popoflayan idare eden ablası gibi hissetmeye başladım kocalık durumdan çıktı olay
benimle hiç konuşmuyor beni aşağılayarak kendini yüceltme tutumu var
sürekli mutsuz sürekli hükmetme annesine sürekli yalakalık yapmamı istiyor evli bekar gibi yaşama istediği var ben böyle gördüm
küsme huyu inanılmaz sürekli küsüyor aşırı alıngan başarısız olması işsiz olması var
aile yapılarımız çok farklı
ilk başta benim ailem gibi bir ailesi olması hoşuna gitti sonra benim ailem neden seninki gibi değil davranışarı başladı kıskançlık
benimle yarışmaya çalışıyor böyle küçük kardeş giibi davranmaya başladı bende onu popoflayan idare eden ablası gibi hissetmeye başladım kocalık durumdan çıktı olay
kaç yaşındasınız? evlenmeden önce nasıldı?. birde işsizdi diyorsunuz nasıl geçiniyordunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?