Hanımlar ŞU olayı çözebilirmiyiz

Kocanız ve ailesi önce baba evinize gelsin.sizden ve ailenizden özür dilesin,bu saydığınız sorunlu davranışları tekrarlamayacaklarını belirtsinler de sonra düşünürsünüz geri dönmeyi.eğer eşiniz sizi kaybetmemek için çaba göstermeden, geri dönerseniz daha da değersizleşirsiniz diye düşünüyorum...Allah yardımcınız olsun...

valla kimse bir şey söylemiyor ailem yani .
ama hani danıştığım büyüklerim
çekme yavrum böyle yazık sana diyorlar

ayrılmak mı istiyorsun ne istiyorsun tam olarak ? böyle bir adamla hayatını geçirmek istiyormusun istemiyor musun bence otur iyice düşün buna karar ver biraz kendini dinle onla mı daha mutlusun onsuz mu bunu iyice düşün karar ver bence iş biraz da sende bitiyor eğer seviyorum onla kendimi daha mutlu hissediyorum diyorsan çektir biraz değil baya çektir onu sen yönet ve ilk iş durumunuz nasıl bilmiyorum ama eğer iyiyse kayınvalidenlere çok çok uzak bir yere taşının derim

gelirse o gelsin sakın ama SAKIN sen adım atma. boşanmakta ısrarlıysa boşan gitsin ama geri dönmek istiyorsa da hemen affetme burnu sürtsün biraz. onun yaptığını liseli ergenler yapmaz bu ne terbiyesizlik bu nasıl bi cehalet.

valla tık yok gelen haber perişan berduş gibi geziyor ağlıyor artık yalan mı doğrumu ben anlamıyorum öyle yani bu arada iyi bayramlar arkdaşlar.

hakkınızda hayırlısı olsun inş eşinizin aklı başına gelmiştir hem boşanmak istemesi hem de sizden adım baklemesi bir hayli ilginç gerçekten :97: o kadar zaman ayrı kaldıktan sonra kendisi gelip sizden ve ailenizden ö.dilemeli bence. bu arada hayırlı bayramlar

Bunlar ailece dengesizmiş,hem kendi boşanalım diyor hem dava açmıyor hem ağlıyor gelsin diye hemde ben gitmem o gelsin diyor.Bu ne yaman çelişki arkadaş.Sıyırmış bunlar boşverin takmayın bu saatten sonra hiç bir şey düzelmez.Annemin bir lafı vardır köpek b*k yemekten va geçmez diye.Döner dolaşır aynı şeyleri farklı konulardada olsa yaşarsınız.

Davayı senin açman icin ayak sürüyorlar bence.google yaz sor davayi acinca ne kaybedeceksin...ailecek tuhaf ve kurnazlar bence.sen bur umut ister gibisinde bu adamdan koca olmaz...

valla ne bilim bende anlamadım takdiri ilahi diyorum artık

doğru söylüyorsun biri ona öğretti bence böyle böyle yap diye oda geldi söyledi

Büyükler, ne olursa olsun yatak ayırılmaz derler.
Evliliğin bereketi kaçarmış.
Çocuk mu bu? Yatak ayırıyor. Düşmanısın sanki,uyurken boğacaksın yastıkla da .. Hey ALLAHım.
Bence davayı açın kurtulun arkadaşım. Bu adamdan baba olmaz, kendi çocuk. Eş de olmaz zaten.

aynen düşmanı gibi görüyor beni yazık

Ben evli değilim akıl vermek haddime değil. Sadece duygularını paylaşmak istedim. Eski erkek arkadaşım da böyleydi bana çok iyi davranırdı normalde ama küsme huyu beni öldürürdü resmen. Adet dönemimde, ya da normal sinirli bir zamanımda sesimi yükseltsem bile darılırdı, sonra gönlümü al derdi. Ben de bilmem ki gönül nasıl alınır. İlk sevgilimdi. Öyle iki güzel şey söylemeyle de yetinmezdi uzun uzun günlerce gönlünü almam gerekirdi. Bir sesimi yükselttiğim için gerisini düşün artık. Sırf bunu düşününce şükrediyorum ayrıldığıma, ağladığı için geri dönmediğime... Benim sevgilim duygusaldı, ve hep evlensem ben kalbim kırıksa, sinirliysem ya da başka duygu durumu olsa eşimle birlikte bile olmam derdi. Hani erkekler cinselliğe düşkün diyoruz ya ne kadar duygusal olduğunu anlatmak için ığğğğğk resmen. Allah yardım etsin canım sana... Bir de sen ne istiyorsun ne durumdasın anlatsan evlilik konusunda tecrübesi olan arkadaşlar daha iyi yardım edebilir sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…