- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.377
- 48
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
-
Vıcık vıcık olma. Resmi ol. Güvenilir olduğunu hissettir. Deneyimlerinden bahset. Bu iş tamamHanımlar müjde uzun zamandır iş arıyordum. Kurumsal bi giyim mağazasından bugün dönüş yaptılar yarın görüşmeye gelin dediler iş görüşmesinde sizce nasıl davranayım hiç yapmacık olmayı beceremem bir kaç taktik verir misiniz
Hiç deneyim yok daha önce ama onu da bi şekilde halledicemVıcık vıcık olma. Resmi ol. Güvenilir olduğunu hissettir. Deneyimlerinden bahset. Bu iş tamam
Hiç deneyim yok daha önce ama onu da bi şekilde halledicem
İlk kural lacivert takım elbise
Takım elbisem yok Abla yaHangi firma olduguna bagli biraz.
Normal temiz kiyafet sac hafif makyajla git.
Öyleyim öyleHiç deneyimim yok her işi yaparım vs şeklinde olma, kullanılıyor sonra insan. Onun yerine gelişime açığım, kendimi geliştirmeyi severim falan de. Ama eğer gerçekten böyleysen de, aksini sezerlerse hoş görüntü olmaz. :)
Ne takimi takim mi kaldi ceo musun sen :)Takım elbisem yok Abla ya
Evet satış danışmanlığı ablaNe takimi takim mi kaldi ceo musun sen :)
Satis icin mi gidiyorsun.
Vallahi şu iş bi olsun ne iş deneyimim var ne başka bi şeyim bi deneyimim olsun en azından bakmıyorum artık işine kurumsal olsun yeterÖncelikle kendine güven heyecan yapma şık ve bakımlı ol ve görüşme sırasında asla gözlerini kaçırma insanların gözlerinin içine bakarak konuş genel de elini kolunu koyacak yer bulamayan özgüvensiz davranan insanlar puan kaybeder
Abartili olmamak üzere hafif bir makyaj saclariniza giyiminize biraz daha özen göstererek. Ve ise hevesli oldugunuzu karsiya yansitarak az ve konusmayla istediginiz ise baslaniz nasip olur insallah:)Hanımlar müjde uzun zamandır iş arıyordum. Kurumsal bi giyim mağazasından bugün dönüş yaptılar yarın görüşmeye gelin dediler iş görüşmesinde sizce nasıl davranayım hiç yapmacık olmayı beceremem bir kaç taktik verir misiniz
Normal giyin spor git sacina ozen goster rimel hafif ruj yeterli.Evet satış danışmanlığı abla
İnşallah ablamAbartili olmamak üzere hafif bir makyaj saclariniza giyiminize biraz daha özen göstererek. Ve ise hevesli oldugunuzu karsiya yansitarak az ve konusmayla istediginiz ise baslaniz nasip olur insallah:)
İnşallah inşallah daha 3 hafta önce cv bırakmıştım bide oraya inşallah alırlatNormal giyin spor git sacina ozen goster rimel hafif ruj yeterli.
Aradilarsa alirlar zaten
Şakaydı aslında:) temiz sade şık birşeyler olsa yeterTakım elbisem yok Abla ya
Alirlar merak etme.İnşallah inşallah daha 3 hafta önce cv bırakmıştım bide oraya inşallah alırlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?