• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar yardım kırmızı alarm :(

HarleyyQuinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2018
1.074
1.377
48
Hanımlar müjde uzun zamandır iş arıyordum. Kurumsal bi giyim mağazasından bugün dönüş yaptılar yarın görüşmeye gelin dediler iş görüşmesinde sizce nasıl davranayım hiç yapmacık olmayı beceremem bir kaç taktik verir misiniz :(

Hanımlar müjde uzun zamandır iş arıyordum. Kurumsal bi giyim mağazasından bugün dönüş yaptılar yarın görüşmeye gelin dediler iş görüşmesinde sizce nasıl davranayım hiç yapmacık olmayı beceremem bir kaç taktik verir misiniz :KK43:
Vıcık vıcık olma. Resmi ol. Güvenilir olduğunu hissettir. Deneyimlerinden bahset. Bu iş tamam:KK76:

Hiç deneyim yok daha önce ama onu da bi şekilde halledicem

Hiç deneyimim yok her işi yaparım vs şeklinde olma, kullanılıyor sonra insan. Onun yerine gelişime açığım, kendimi geliştirmeyi severim falan de. Ama eğer gerçekten böyleysen de, aksini sezerlerse hoş görüntü olmaz. :)

Öncelikle kendine güven heyecan yapma şık ve bakımlı ol ve görüşme sırasında asla gözlerini kaçırma insanların gözlerinin içine bakarak konuş genel de elini kolunu koyacak yer bulamayan özgüvensiz davranan insanlar puan kaybeder

Öncelikle kendine güven heyecan yapma şık ve bakımlı ol ve görüşme sırasında asla gözlerini kaçırma insanların gözlerinin içine bakarak konuş genel de elini kolunu koyacak yer bulamayan özgüvensiz davranan insanlar puan kaybeder
Vallahi şu iş bi olsun ne iş deneyimim var ne başka bi şeyim bi deneyimim olsun en azından bakmıyorum artık işine kurumsal olsun yeter

Hanımlar müjde uzun zamandır iş arıyordum. Kurumsal bi giyim mağazasından bugün dönüş yaptılar yarın görüşmeye gelin dediler iş görüşmesinde sizce nasıl davranayım hiç yapmacık olmayı beceremem bir kaç taktik verir misiniz :KK43:
Abartili olmamak üzere hafif bir makyaj saclariniza giyiminize biraz daha özen göstererek. Ve ise hevesli oldugunuzu karsiya yansitarak az ve konusmayla istediginiz ise baslaniz nasip olur insallah:)

Back
X