Hanımlar Yardımınıza ihtiyacım var

Sunny06

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2017
7
0
6
Öncelikle hepinize merhaba açıkçası ilk defa konu başlığı açıyorum bir yanlışım varsa affola yardımınıza ihtiyacım var.
Ben babamın isi gereği doğuda bir ilcede lojmanda yaşıyorum bir ay kadar önce lojmanımıza yeni bir bey tayin oldu kendisinden açıkçası ilk görüşte hoslandım fakat sorun şu ki kendisiyle 2 defa yemekte bir araya gelmis olmamıza rağmen (tabi bu yemekler 15 kisilik falan) daha tanişmadık bile üstelik beni görünce yanımda annem bile varken bize selam dahi vermezken baska bir kadını görünce ona selam veriyor ya da koyu bir sohbette olmasa dahi konusup soru soruyor.Ben onun görüş hizasına oturursam bana baktigina kac defa şahit oldum ama sürekli bakışını kacırıp hic bişey olmamış gibi tekrar sohbete devam ediyor.Açıkçası davranışları kafamı cok karıştırdı bulunduğumuz ortamda tek bekar ben değilim kendi is arkadaşı bekar bir hanım daha var fakat onunla sohbet ettigini bizzat o hanımdan duydum.Ne yapıyor olabilir sizce bana bir akıl verir misiniz?
Konuyu açtığım zamanın üstünden yaklaşık bir ay geçti.Kendisiyle bu süreçte iki kere daha karsilastim.Ilk karsilasmamizda gene bana selam vermedi son karsilasmamizda ise bir yemekteydik afiyet olsun dedi bana ve bu iki karsilasmamizin ardinda yaklaşık yarım saat kadar sonra babami ziyarete gitmiş,halini hatrını sormuş.Yakınlarda yaptıkları bir konuşmada da evlenmek istedigini fakat çevresinde evlenilecek bir kisi olmadığı söylemiş babama.Aramızda da yaş farkı var kafam çok karıştı siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Konuyu okudum ama fikir yürütemedim ne yaptığı konusunda. Ama siz zamana bırakabilirsiniz bu durumu zaten şuan çok erken değil mı düşünmek için? Zamanla kendini belli eder bence.

Konuyu okudum ama fikir yürütemedim ne yaptığı konusunda. Ama siz zamana bırakabilirsiniz bu durumu zaten şuan çok erken değil mı düşünmek için? Zamanla kendini belli eder bence.
Sanırım haklısınız ama sanki bana benden çekiniyor gibi geldi bu kısımdan rahatsız oldum ve belki umutlanmamı o sağladı bilemiyorum yine de görüşünüzü esirgemediğiniz için teşekkürler

Back
X