Hanımlar yorumlarınızı bekliyorum lütfen

Yalnizkelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
3.452
1.116
133
29
Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar canlarim
Hemen konuya giriyorum, 18 yaşında bi kuzenim var bu sene liseden mezun oluyor. 2-3 hafta önce benden mezuniyet çekiminde giymek için ayakkabılarımi (stiletto) istedi. Bende verdim ama kendisinin ayakları 39 numara benim ayakkabılarim 37 numara. Daha önceden de spor ayakkabilarimi istemişti onları da verdim ertesi gün bi baktım 2sinin de üstünde patlak var tabii hic bişey diyemedim o zaman. Bu ayakkabıları mi da vermek istemedim sana olur mu ki falan dedim ben bi deniyim diyince yine bişey diyemedim nasıl yaptı bilmiyorum ama o ayakkabıları da ayağına oldurdu. 1 hafta sonra ayakkabıları aldım hemen denedim birazcık bollamis belli oluyor Şimdi de bu aksam yine mesaj attı pazartesi balo var ayakkabılarını alabilir miyim diye 1 ay sonra arkadaşımın düğünü var ve o ayakkabılarimin başına bişey gelsin istemiyorum korkuyorum daha da bollayacaklar diye, vermek istemiyorum ama onada vermiyorum diyemem. Kısacası bana bi bahane lazım vermemek için. Bana direk vermek istemiyorum ben giycem diye söyle demeyin diyemem öyle. Biliyorum çoğunuz ben olsaydım en başından vermezdim o ne yaaa diyecek sağlık açısından da hiç hoş bi durum degil bende vermek istemedim ama diyemedim işte bide mezuniyeti sonuçta diye düşündüm ama çok rahatsız oluyorum suan da bu durumdan.
En mantıklisindan bana bi bahane lazım

Topuğu kırıldı de saçma ama bu geldi ancak aklıma ama senin ayağında gorur yada başkasına odunç verdim de

Canım senin ayakların 39 numara benimkisi 37 bu nedenden dolayı ayakkabilarimi sen giydiğinde bollasmis oluyor, başka isteyeceğin biri var mi?

Yoksa da ayakkabı alsın. Sürekli senin ayakkabılarını giyerek nereye kadar?

Öyle diyemem boyle diyemem derseniz bol ayakkabı giymek zorunda kalırsınız.

Bu insanları kırmak değil mantıklı olanı söylemektir ne diye ilk basta yapmıyorsunuz ki :)

Bir arkadaşının adını ver 'x e verdim ona lazımmış' de. Hatta o arkadaşını tanıyorsa ona da haber ver ki anlamasın.
Evde de görmemesi için önlem al.

Valla bende yeni calismaya başladım bide kuzenim pek kıymet bilen bi tip değil ayakkabilari alana kadar can cıger kuzu sarması işi bitince 2 yabancı misali

E olani soyleyin bolalmis diyin. Kapali ayakkabi da degil ki. Bunlar ayagina tam oturmazsa yurumek cok zor. 2 numara buyuk ayaklarini nasil sokuyo onun icine hayret
İşte öyle diyemiyorum utanıyorum. Benim sıkıntım da bu suan da bile bollastigini hissediyorum 1 akşam daha giyerse ben bidaha giyemeyecegim eminim

Bir arkadaşının adını ver 'x e verdim ona lazımmış' de. Hatta o arkadaşını tanıyorsa ona da haber ver ki anlamasın.
Evde de görmemesi için önlem al.
Arkadasima verdim de niye verdim o detay da önemli iste ben inandirici bisey söylemek istiyorum eger bahane oldugunu anlarsa benim ayağım büyük o yüzden vermiyor demez bende kıskandı bi ayakkabiyi der

Bir arkadaşımın iş görüşmesi var ona vereceğim de, o önce istedi söz verdim kusura bakma de. İstiyorsan annenden bir miktar para al çok güzel çok ucuza ayakkabılar var beraber gider alırız de mesela :)

ne tuhaf insanlar var ya imkanım varsa temin edebiliyorsam alabiliyorsam hiç kimseden istemem bişey .. hele birde ayakkabı ..

imkanı yok mu alamıyor mu ?

bi arkadaşın fikri güzel yanları açıldı tamirde falan de ..

Ama, belki tamirci yapmıştır ben sorarım bi gidip hangi tamircide diyebilir bana o zaman ne dcem yok artık onuda sormaz demeyin o sorar

yok artık dicem yani buna
başka bi arkadaşıma verdim şehir dışında düğüne gitti orada giyecekmiş deyin o zaman da nereye gitti bi gidip sorayım demez inşallah o potansiyeli gördüm kuzeninizde kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…