- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Ama ona vereceğim ayakkabilari günlük giymiyorum ki topuklu ayakkabı hatta en son o giydi. Bide ınanmaz zaten öyle dersem bahane olduğu bariz belli olurAyagimda mantar cikti diyin sanada gecmesin
Woww bi taşta iki kuş yaniayakkabıların yanları açılmış tamirde dersiniz anlar herhalde
Woww bi taşta iki kuş yani
Ama, belki tamirci yapmıştır ben sorarım bi gidip hangi tamircide diyebilir bana o zaman ne dcem yok artık onuda sormaz demeyin o sorarayakkabıların yanları açılmış tamirde dersiniz anlar herhalde
Valla bende yeni calismaya başladım bide kuzenim pek kıymet bilen bi tip değil ayakkabilari alana kadar can cıger kuzu sarması işi bitince 2 yabancı misaliMaddi durumunuz müsaitse mezuniyet hediyesi olarak bir tane ayakkabı alabilirsiniz. deichmann da çok uyguna çok güzel ayakkabılar olabiliyor. Ayakkabı dünyası ve floda da aynı şekilde. Geçen sene 45 liraya çok güzel bir stiletto almıştım.
İşte öyle diyemiyorum utanıyorum. Benim sıkıntım da bu suan da bile bollastigini hissediyorum 1 akşam daha giyerse ben bidaha giyemeyecegim eminimE olani soyleyin bolalmis diyin. Kapali ayakkabi da degil ki. Bunlar ayagina tam oturmazsa yurumek cok zor. 2 numara buyuk ayaklarini nasil sokuyo onun icine hayret
Benim de aklıma o geldi ama ramazan ayi ya arkadasa verdim dugunde giyecek desem olmaz ramazan da ne düğünü bu derbaşka bir arkadaşıma vs verdim diyebilirsin
Arkadasima verdim de niye verdim o detay da önemli iste ben inandirici bisey söylemek istiyorum eger bahane oldugunu anlarsa benim ayağım büyük o yüzden vermiyor demez bende kıskandı bi ayakkabiyi derBir arkadaşının adını ver 'x e verdim ona lazımmış' de. Hatta o arkadaşını tanıyorsa ona da haber ver ki anlamasın.
Evde de görmemesi için önlem al.
Ama, belki tamirci yapmıştır ben sorarım bi gidip hangi tamircide diyebilir bana o zaman ne dcem yok artık onuda sormaz demeyin o sorar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?