Hanımlar yorumlarınızı bekliyorum lütfen

Kendine zarar. Hayır demeyi öğrenmen lazım.
Bugün ayakkabıyı kurtarman seni kurtarmayacak yine başka bir zaman birisine hayır diyemeyip böyle günlerce kuracaksın.
Hayır demeyi öğrenmek için hayır demeye başlaman lazım.
Açıkça söyle alınırsa alınsın.
Ben de eskiden böyleydim. Bir iki hık mık ettim ama dan dun söylemeye başladım başlayalı rahatım.
Yurttaki oda arkadaşım kazağımı atletimi giyerdi ben de tiksinir giyemezdim. Bir gün dan dedim söyledim rahatsız oluyorum diye rahatladım.
Sen de rahatlayacaksın.
Böyle bahane arkalarına sığınarak sürekli ay ne desem diye düşünerek ömür mü geçer. Açıkça söyleyeceksin küserse de küser. Bu kadar pervasız davranan da gelen lafa bozulmayacak.
Kibarca kusura bakma ayakkabılarım bollaşmış haftaya da düğüne gideceğim ayakkabılarım iyice esnesin istemiyorum demelisin. Yoksa bir ömür senden talepleri olacak hık mık edip stres edeceksin. Değmez.
Hayır demelisin

bencede neden böyle olamıyoruz millet olarak prensip meselesi de verme dimi .
ama kırılır eder diye çogu şeyi istemeden yapıyoruz.
ayakkabı konusunda cok hassasım ..

Yalniz gercekten kuzene ayakkabi hediye edesim geldi. O kadar ugrasiyor 37 numara olsun diye , oyle boyle degil.

''Hayır ''diyemeden hayat mı geçer bugün bahane buldunuz yarın bu insan yine sizden aynı şeyi isteyecek özel günler geldikçe yine siz bahane arayacak bulamazsanız istemediğiniz bir şeyi yapmak zorunda kalacaksınız.'' Bana çok bol geliyorlar tatlım'' diyebilirsiniz en azından bu sizi kötü değil samimi yapar

Yalniz gercekten kuzene ayakkabi hediye edesim geldi. O kadar ugrasiyor 37 numara olsun diye , oyle boyle degil.

imkanı var ama cimrilik yapıyormus sanırım çok çok pahalı bişey almasına gerek yok ki çok ucuza da var ayakkabı .. alsa giyse bu kadar da strese sokmasa insanı ..
nasıl ister bi insan ben çok çekingenim isteyemem asla.

Ya ben topukluda 37 sporda 38 giyiyorum. Tırnak batması oldu diye sporu biraz ucundan bol kalacak şekilde alıyorum, topuklu 38 alsam çok bol ayaktan çıkıyor yürüyemiyorum 37 alıyorum o da valla hafiften parmağımı acıtıyor ayağım sanki büyük geliyor ayakkabıya.
O iki numara küçülüp nasıl canı yanmıyor?
Nasıl bir pintiliktir?
Hayır de beni dinle yoksa kendine diye alır ona hediye etmiş olursun ayakkabılarını

50 liraya stiletto almayani dövüyorlar artık, bizimki hiç çekinmiyor hatta ben ama benim ayakkabim 37 numara sana olur mu ki diyince bile olsun ben yine de bi deniyim diyen insan istemeye mi utancak

Nasıl yaptı nasıl giydi inanın hiç bi fikrim yok, zaten vermicem de sadece hayır veremem bollasiyor gibi bisey diyemem bi bahane uydururum artık

Malûm kış ayından yeni çıktık "Aaaaa bi baktım kutuda kış boyu
dura dura küflenmiş " diyin .

Nasıl yaptı nasıl giydi inanın hiç bi fikrim yok, zaten vermicem de sadece hayır veremem bollasiyor gibi bisey diyemem bi bahane uydururum artık

O zaman her istediğinde bahane üretin en sonunda istemez.
Ayrıca ileride anne olacaksın hayır demeyi bilmeden çıcuklarımıza öğretemeyiz.
Bence bahane üretme kibarca söyle ama sen bilirsin

Açık açık olanı artık soylemelisiniz. Bir daha giyersen ben giyemeyecegim ve takdir edersin ki kendim giymek için aldım.
Kivirmayin yani.

Bazı konularda ileride gelecek talepleri kesmek açısından dürüst olmakta yarar var. Canım bak benim ayağım 37 senin ayağın 39, ayakkabılar daha şimdiden bollaşmaya başlamış, zaten bir tane topuklu ayakkabım var bu da bollaşırsa ben lazım olursa ne giyeceğim de. 18 yaşında kız, ailesi niye bir ayakkabı almıyor anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…