- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Aynen öyle ama cimri işte kendisi para vermez benimkine bişey olsa umrunda olmazsaçmalık alsa koysa dolabına bulunsa ..
sonuçta her bayanın dolabında bulunması gereken şeyler diye bi mesele var ...
Aynen öyle ama cimri işte kendisi para vermez benimkine bişey olsa umrunda olmaz
bencede neden böyle olamıyoruz millet olarak prensip meselesi de verme dimi .
ama kırılır eder diye çogu şeyi istemeden yapıyoruz.
ayakkabı konusunda cok hassasım ..
Yalniz gercekten kuzene ayakkabi hediye edesim geldi. O kadar ugrasiyor 37 numara olsun diye , oyle boyle degil.
HahahahYalniz gercekten kuzene ayakkabi hediye edesim geldi. O kadar ugrasiyor 37 numara olsun diye , oyle boyle degil.
50 liraya stiletto almayani dövüyorlar artık, bizimki hiç çekinmiyor hatta ben ama benim ayakkabim 37 numara sana olur mu ki diyince bile olsun ben yine de bi deniyim diyen insan istemeye mi utancakimkanı var ama cimrilik yapıyormus sanırım çok çok pahalı bişey almasına gerek yok ki çok ucuza da var ayakkabı .. alsa giyse bu kadar da strese sokmasa insanı ..
nasıl ister bi insan ben çok çekingenim isteyemem asla.
Nasıl yaptı nasıl giydi inanın hiç bi fikrim yok, zaten vermicem de sadece hayır veremem bollasiyor gibi bisey diyemem bi bahane uydururum artıkYa ben topukluda 37 sporda 38 giyiyorum. Tırnak batması oldu diye sporu biraz ucundan bol kalacak şekilde alıyorum, topuklu 38 alsam çok bol ayaktan çıkıyor yürüyemiyorum 37 alıyorum o da valla hafiften parmağımı acıtıyor ayağım sanki büyük geliyor ayakkabıya.
O iki numara küçülüp nasıl canı yanmıyor?
Nasıl bir pintiliktir?
Hayır de beni dinle yoksa kendine diye alır ona hediye etmiş olursun ayakkabılarını
Daha 2 hafta önce aldım ondan geriye amaMalûm kış ayından yeni çıktık "Aaaaa bi baktım kutuda kış boyu
dura dura küflenmiş " diyin .
Nasıl yaptı nasıl giydi inanın hiç bi fikrim yok, zaten vermicem de sadece hayır veremem bollasiyor gibi bisey diyemem bi bahane uydururum artık
Yani bence deYa konu sahibi arkadas sen de ne deseler yok olmaz bilmem ne bilmem ne demissin. O zaman napacaksin ver ayakkabiyi kuzeninin olsun yani.
Ama ona vereceğim ayakkabilari günlük giymiyorum ki topuklu ayakkabı hatta en son o giydi. Bide ınanmaz zaten öyle dersem bahane olduğu bariz belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?