- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.014
- 748
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Her seyi gectim. 39 ayak numarasiyla 37 numara ayakkabi giyebilen kuzenine bir alkis.
Tabi ki vermeyeceksin. Ayakkabi bu, giysi gibi yikanmaz etmez.
Aaa is görüşmesi mantikliymis :) ama o zaman da arkadaşından akşam alsan olur mu ben zaten akşam giycem sonra hemen veririm derBir arkadaşımın iş görüşmesi var ona vereceğim de, o önce istedi söz verdim kusura bakma de. İstiyorsan annenden bir miktar para al çok güzel çok ucuza ayakkabılar var beraber gider alırız de mesela :)
İmkanı var istese alır bidaha giymeyecekmis para vermek istemiyomus bosunane tuhaf insanlar var ya imkanım varsa temin edebiliyorsam alabiliyorsam hiç kimseden istemem bişey .. hele birde ayakkabı ..
imkanı yok mu alamıyor mu ?
bi arkadaşın fikri güzel yanları açıldı tamirde falan de ..
Kıbrıs'ta iş görüşmesi dersin, bir otelin insan kaynakları ile görüşecek dersin 1 hafta onda kalacak dersinAaa is görüşmesi mantikliymis :) ama o zaman da arkadaşından akşam alsan olur mu ben zaten akşam giycem sonra hemen veririm der
Ramazan ya o yüzden düğüne gitti diyemiyorum aklıma geldi yoksa kiyok artık dicem yani buna
başka bi arkadaşıma verdim şehir dışında düğüne gitti orada giyecekmiş deyin o zaman da nereye gitti bi gidip sorayım demez inşallaho potansiyeli gördüm kuzeninizde kusura bakmayın
İzmir de falan diyeyim ben daha inandırıcı olsun teşekkür ederim inşallah yer bunuKıbrıs'ta iş görüşmesi dersin, bir otelin insan kaynakları ile görüşecek dersin 1 hafta onda kalacak dersin
bi akış diyince ay çok gülesim geldi esra erolda bi şenol var o geldi aklıma oda öyle bi alkış bi alkış diye bagırıyo
yorumunda çok haklısın giysi gibi değil ki ..
İnanın onu bende merak ediyorum bide stiletto yani belli kalıbı var. Spor ayakkabimi bile patlattı bu nikenin fileli olan ayakkabı modeliydi filelerinden patlamış ikisinin de küçük parmağına denk gelen kısmı, o kalıp gibi ayakkabiyi nasıl giydi şoktayim yani zaten ben en basinda verirken içim rahatti olmaz nede olsa diye verdim sonra demesin mi çok güzel oldular37 numarayı ayağına nasıl oldurmuş. Büyük başarı bence. Sırrını öğreniversene. Ben ayak numarama uygun ayakkabı alıyorum yine de her giydiğimde işkence çekiyorum
nişan varmış davet vs varmş iş yerinin iftar yemeği varmış falan de cnm bahane mi yokBenim de aklıma o geldi ama ramazan ayi ya arkadasa verdim dugunde giyecek desem olmaz ramazan da ne düğünü bu der
Ben de 39 giyiyorum hatta 38.5 . 38 hayatta giyemem olmaz yani. 37 imkansiz..
Prensip meselesi ben ayakkabimi vermem hatta giysimi de vermem. Bahane bulmana bile gerek yok. Hijyenik acidan uygun degil de gec.
Ramazan ya o yüzden düğüne gitti diyemiyorum aklıma geldi yoksa ki
İmkanı var istese alır bidaha giymeyecekmis para vermek istemiyomus bosuna
Sirrini ogrenirsem buraya da yazcam zaten39 numara ayaklarını 37 numara ayakkabıya nasıl sığdırmış? ben 37,5 ayaklarımı kardeşimin 37 numara ayakkabısına sığdıramıyorum da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?