Hanımlar yorumlarınızı bekliyorum lütfen

alıştırma arkadaşım böyle şey mi olur ..
çözümünü bul biran evvel .. zırt pırt bişey istenir mi yok kolyeni takayım yok ayakkabını giyeyim bana saçma geliyo yoksada giymem yani . .

Böyle alıştırdığın için sürekli rahat rahat sizden bir şeyler isteyebiliyor işte. Karşı taraf kırılmasın diye susarsanız olan sizin ayakkabılara olur.
Açık açık söyleyeceksiniz başka çaresi yok bir daha insanlardan sürekli bir şeyler istememeyi öğrenmesi gerekiyor.

Her seyi gectim. 39 ayak numarasiyla 37 numara ayakkabi giyebilen kuzenine bir alkis.

Tabi ki vermeyeceksin. Ayakkabi bu, giysi gibi yikanmaz etmez.

bi akış diyince ay çok gülesim geldi esra erolda bi şenol var o geldi aklıma oda öyle bi alkış bi alkış diye bagırıyo
yorumunda çok haklısın giysi gibi değil ki ..

Aaa is görüşmesi mantikliymis :) ama o zaman da arkadaşından akşam alsan olur mu ben zaten akşam giycem sonra hemen veririm der

İmkanı var istese alır bidaha giymeyecekmis para vermek istemiyomus bosuna

39 numara ayaklarını 37 numara ayakkabıya nasıl sığdırmış? ben 37,5 ayaklarımı kardeşimin 37 numara ayakkabısına sığdıramıyorum da..

Ramazan ya o yüzden düğüne gitti diyemiyorum aklıma geldi yoksa ki

bi akış diyince ay çok gülesim geldi esra erolda bi şenol var o geldi aklıma oda öyle bi alkış bi alkış diye bagırıyo
yorumunda çok haklısın giysi gibi değil ki ..

Ben de 39 giyiyorum hatta 38.5 . 38 hayatta giyemem olmaz yani. 37 imkansiz..

Prensip meselesi ben ayakkabimi vermem hatta giysimi de vermem. Bahane bulmana bile gerek yok. Hijyenik acidan uygun degil de gec.

Ya canım kırmak istemiyorum seni ama her şeye öyle der böyle der diyorsun,insanlar ne der diye düşündükçe yıpranacaksın.Hayır demeyi öğrenmelisin.
Canım kusura bakma ayakkabı bana da lazım ama ayak numaramız aynı olmadığı için sen giydikten sonra tam ayağıma oturmuyor üzgünüm veremem. Ama 40-50 liraya ayakkabılar var yardımcı olmaya çalışayım Bende alalım elimden bu kadar gelebiliyor kusura bakma de ve geç.
Annenede açıkça anlat rahatsız olduğunu vermediğini.Annende yüz vermesin.
Emin ol o an tavrı yapsa da yine gelir işim düşünce,verme net ol,işi bitince selam vermeyen insanla işin olmasın.

37 numarayı ayağına nasıl oldurmuş. Büyük başarı bence. Sırrını öğreniversene. Ben ayak numarama uygun ayakkabı alıyorum yine de her giydiğimde işkence çekiyorum
İnanın onu bende merak ediyorum bide stiletto yani belli kalıbı var. Spor ayakkabimi bile patlattı bu nikenin fileli olan ayakkabı modeliydi filelerinden patlamış ikisinin de küçük parmağına denk gelen kısmı, o kalıp gibi ayakkabiyi nasıl giydi şoktayim yani zaten ben en basinda verirken içim rahatti olmaz nede olsa diye verdim sonra demesin mi çok güzel oldular

Ben de 39 giyiyorum hatta 38.5 . 38 hayatta giyemem olmaz yani. 37 imkansiz..

Prensip meselesi ben ayakkabimi vermem hatta giysimi de vermem. Bahane bulmana bile gerek yok. Hijyenik acidan uygun degil de gec.

bencede neden böyle olamıyoruz millet olarak prensip meselesi de verme dimi .
ama kırılır eder diye çogu şeyi istemeden yapıyoruz.
ayakkabı konusunda cok hassasım ..

Iyi de bahane olduğunu anlar dîyorsanız açıkça söyleyin bollaşıyor bir daha giyersen ben giyemem diye

Ayrıca da ayağı 39 olan birinin ayağı her 39 stilettoya bile girmez 37 ye nasıl girmiş

Dürüst olun net söyleyin bahane uydurmak ve yakalanmak daha çirkin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…