Herkese hayırlı geceler
Eşimle cok cok afedersiniz ilişki sonrasında prezervatifin yırtıldıgını farkettik
Apar topar eşimi eczaneye yolladım
Adetim ayın 3üne
Bebegim bir bucuk yasında ve emiyo
Dünden beri zaten soguk almış memeden baska agzına bişey sürmüyo
Neyse konuyu toparlayayım ella diye bi hap almış
Başlıktada belirttigim gibi hapı yuttum ve prespektüsü sonradan okudum
Bir hafta emzirmeyin gibi seyler yazıyodu
Aranızda kullanan oldu mu,bebegimi prospektüsü okumadan önce bi kaç kez emzirdim,ayrıca bir hafta emmese memeyi bırakır zaten
Vicdanım sızlıyo ve içim hiç rahat degil
Pardon ama grip olunca bende ilaç içmiyorumYa bizim insanımız niye böyle anlamıyorum hem ilacı içiyorsun hem de prospektusu okumuyorsun. Benim 44 günlük bebeğim var 3 gündür gribim 1 ağrı kesici dahi içmiyorum sütüm etkilenmesin diye bebeğim zarar görmesin diye ella gibi dünyanın hormonunu içeren bir ilaç içiyorsunuz bir de bebeği emziriyorsunuz hemen çocuğu acile götürün Allah muhafaza birşey olur en azından bir doktor görsün vakit kaybetmeyin.
Kusura bakmayın ama ağrı kesici içtiğiniz ella hapın dan çok masum gerçekten psikolojinizi anlayabilirim ama ortada küçücük bir çocuk var sizi yargılamak için söylemedim ama çocuğun sağlığı söz konusu hiç vakit kaybetmeyin derim.Pardon ama grip olunca bende ilaç içmiyorum
Bu hapı o kadar acaip bi psikolojiyle içtimki prosektüs aklımın ucundan bile gecmedi
Malum rayına tam oturmamış bi ewlilik+ henüz cok küçük olan bir bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?