Sizin yorumlar bana hep bi garip geliyor zaten ama bu nedir Allah aşkına?Nasıl yırtılır ya?
Pardon da kıllarını mı almadın jilet gibi sert miydi?
Kalitesiz miydi ya da condom?
Hiç aklım ermiyor buna
Herkese hayırlı geceler
Eşimle cok cok afedersiniz ilişki sonrasında prezervatifin yırtıldıgını farkettik
Apar topar eşimi eczaneye yolladım
Adetim ayın 3üne
Bebegim bir bucuk yasında ve emiyo
Dünden beri zaten soguk almış memeden baska agzına bişey sürmüyo
Neyse konuyu toparlayayım ella diye bi hap almış
Başlıktada belirttigim gibi hapı yuttum ve prespektüsü sonradan okudum
Bir hafta emzirmeyin gibi seyler yazıyodu
Aranızda kullanan oldu mu,bebegimi prospektüsü okumadan önce bi kaç kez emzirdim,ayrıca bir hafta emmese memeyi bırakır zaten
Vicdanım sızlıyo ve içim hiç rahat degil
Bir hafta falan emzirmeyin, mama verin. Bu hapı da senede birkaç kereden fazla acil durum olmadıkça kullanmayın. İki kereden bir şey olmaz üzülmeyin. Bilmiyormuşsunuz sonuçta.Herkese hayırlı geceler
Eşimle cok cok afedersiniz ilişki sonrasında prezervatifin yırtıldıgını farkettik
Apar topar eşimi eczaneye yolladım
Adetim ayın 3üne
Bebegim bir bucuk yasında ve emiyo
Dünden beri zaten soguk almış memeden baska agzına bişey sürmüyo
Neyse konuyu toparlayayım ella diye bi hap almış
Başlıktada belirttigim gibi hapı yuttum ve prespektüsü sonradan okudum
Bir hafta emzirmeyin gibi seyler yazıyodu
Aranızda kullanan oldu mu,bebegimi prospektüsü okumadan önce bi kaç kez emzirdim,ayrıca bir hafta emmese memeyi bırakır zaten
Vicdanım sızlıyo ve içim hiç rahat degil
Çocuk ateşlenirse vs diye demiş sanırım ama siz şimdi acil ne yapsın deyince acile gidip durumu anlattığını düşündüm deYa cok pardon da acil ne yapsın yani ne yapabilir
Sizin yorumlar bana hep bi garip geliyor zaten ama bu nedir Allah aşkına?
Şeyin içinde kıl mi var, bu nerden aklına geldi hayret ettim. Hiç hoş olmamış. Bazen böyle yırtılma olabiliyor, ilk olan değildir. Son da olmaz.
Ay ben bu aksam yorumlara cok guluyorumÇocuk ateşlenirse vs diye demiş sanırım ama siz şimdi acil ne yapsın deyince acile gidip durumu anlattığını düşündüm de
Ya cok pardon da acil ne yapsın yani ne yapabilir
Ya yanlış anlamayın bu konuya takıntılıyım.
Vicdan yapcak ne var 1bck yaşına kadar emmiş zaten.
Takarken ucunda hava kalınca yırtılıyorNasıl yırtılır ya?
Hiç aklım ermiyor buna
İyide canım sonuç kısmı bizi ilgilendiriyor bize ne nasıl yirtildiysa yırtılmış kızın derdi o değil ki o olsa da elalemin kılından kime neNasıl yırtılır ya?
Hiç aklım ermiyor buna
O zaman ters takılıyor,Takarken ucunda hava kalınca yırtılıyor
Yok ters değil de tam anlatamadımO zaman ters takılıyor,
Hiç başıma gelmedi, alla korusun
Evet rahatsızlık gösterirse acil bence de diğer türlü çocuğun kendi doktoruna illa sorulmalıYukarda yazdığım gibi çocuk herhangi rahatsızlık belirtiler göstermeye başlasa gitmelerini tavsiye ederim. Sonuc olarak bu haplarin çocuklara ve bebeklere olan etkileri yeterli kadar arastirilmamis. Sahsen bu olayda birsey olacağına pek ihtimal vermiyorum, ama ne olursa olsun doktora bir danisilmali yarın.
Ama birden kesilmez memeden büyük travma aşamalı ve çocuğu buna hazırlayarak olmali. Bir buçuk yaş da zorunlu bir sebep olmadıkça erken kesilmesi için.Ya yanlış anlamayın bu konuya takıntılıyım.
Vicdan yapcak ne var 1bck yaşına kadar emmiş zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?