Hapı yuttum:\

İyi bare tek değilmişim. Bu kadının kafasına anlam veremedim bir türlü,ne zaman bir yorum yapsa pes diyorum.

Sütünü sağıp dökmen gerekiyor maalesef. Yüksek hormon içeriyor o hap. Lütfen emzirirken yediğiniz içtiğiniz herşeyi araştırın. Bizde aynı problemi yaşadık, kızım mama ağırlıklı beslendiği için sıkıntı olmamıştı. Ama biz gene de kullanmadan kadın Doğum doktoruna sorup öyle kullanmıştık. Onun dediği süre boyunca emzirmemiştim.

Biraz abartmışsınız. Bir şey olmaz. İlaçlar çok eser miktarlarda süte karışıyor. Sürekli almadığın bir şey olduğu için sorun olmaz.
Biraz sütünde azalma olabilir hormondan dolayı, oda geri gelir. İlk 2 sütünü sağıp atsan iyi olurdu tabi ama olan olmuş. Üzülme bebeğine bir şey olmaz.

Prezarvatif nasıl yırtılırdan bebek emmeyi bıraksına, nasıl okumadan ilaç içersinden hemen acile git diyenlere..

Yapacağınız tek şey çocuğunuzun doktoruna sormak. Tabiki o arada çocuğu gözlemlemeye devam edersiniz. 1 hafta hiç meme yok derse vermeyeceksiniz. Bırakırsa da bırakacak. Terazinin hangi kefesi ağırsa o tarafa gideceksiniz mecbur.

O kadar yorum içinde bir tane mantıklı yorum aradım en mantıklısı buydu. Gerilmeye gerek yok, emmeyecekse de emmeyecek yani dünyanın sonu değil 1 hafta mamayla beslense.

Böyle reklam yapınca insanın gelmesi varsa da gelmez:)

Hahaha kız zaten burada bedava olarak bu sorular cevaplanıyor psikologlar da var forumda. İsterlerse onlar da cevaplıyor. Saçma bir girişimcilik örneği olmuş. :)

benim başıma iki kez geldi sonra korunma işini devraldım :) beceremiyoruz biz sanırım

Ya söylemeden edemiycem bu kıl muhabbetini yapan arkadaş sen nekadar itici bir insansinya dikkat ediyorum da yorumlarına hep bi bilgelik taslama cool kadın havaları ayyy allahimya kadın derdini anlatiyo bu nerden ne bulup sivrileyim derdinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…