Noktalama işaretleri kullanabilirsiniz.lütfen bi fikir verin..
Mrb kzlar anlatmk istemdm ama dayanamıyorum artk baska bi sehirden ankaraya gelin geldm burda kmseyi tanımıyorum annem babam uzakta oldugu icin zamn zmn icim daraliyo eve sigamiyorm cnm cok skiliyo kocam desen hic bir yere goturmuyo inanrmsnz u3 sene oldu evleneli daha akrabalarndan hic birini tanımıyorum gidelim diyorum goturmuyo daha gecen bayram herkz karisini cocugunu aldi gezmeye gtti bn se bayram bitene kdar hic bir yere cikmadm kendisi gtti aksama kdar gezdi tozdu yine bisey demedm belki yarn götürü r dedm o gün de bska bi yeregtti her hafta bi gun izin günü var ve her hafta söylüyorum bi yerlere gdelim yok diyo kendi cikip gidiyo hapis gibiym yAa o gun eltim annesi gle götürdü hic bi yere gtmiyon dedi bnde gttm aksam eve döndüğü mde cok sacma gelck ama icim öyle ferahlamsti ki iciriye tklmaktn insanlarla sohbeti unutr oldm dışarı cknca bon bon etrafa bakiyorm ne yapcam bilmiyorum tavır yapyrm olmuyo konuşmuyorum yine olmuyo anlamiyo bi türlü yaa bnde kzken rahatlga alışmış im cok zor geliyo kzlaar yaa ne yapcm bn lütfen bi fikir verin.....
Mrb kzlar anlatmk istemdm ama dayanamıyorum artk baska bi sehirden ankaraya gelin geldm burda kmseyi tanımıyorum annem babam uzakta oldugu icin zamn zmn icim daraliyo eve sigamiyorm cnm cok skiliyo kocam desen hic bir yere goturmuyo inanrmsnz u3 sene oldu evleneli daha akrabalarndan hic birini tanımıyorum gidelim diyorum goturmuyo daha gecen bayram herkz karisini cocugunu aldi gezmeye gtti bn se bayram bitene kdar hic bir yere cikmadm kendisi gtti aksama kdar gezdi tozdu yine bisey demedm belki yarn götürü r dedm o gün de bska bi yeregtti her hafta bi gun izin günü var ve her hafta söylüyorum bi yerlere gdelim yok diyo kendi cikip gidiyo hapis gibiym yAa o gun eltim annesi gle götürdü hic bi yere gtmiyon dedi bnde gttm aksam eve döndüğü mde cok sacma gelck ama icim öyle ferahlamsti ki iciriye tklmaktn insanlarla sohbeti unutr oldm dışarı cknca bon bon etrafa bakiyorm ne yapcam bilmiyorum tavır yapyrm olmuyo konuşmuyorum yine olmuyo anlamiyo bi türlü yaa bnde kzken rahatlga alışmış im cok zor geliyo kzlaar yaa ne yapcm bn lütfen bi fikir verin.....
ti: 42463476 .!.:Onu beklemeyin siz kendiniz çıkın gidin eltiniz varmış mesela onunla vakit geçirin sonra yavaş yavaş çevremiz genişler. Komşularla
Bnde cok istiyorum ama evde bide k.v. var o ztn ondan beter o da istemiyo bi yere gtmemiEğer evden çıkmanıza karışmıyorsa ki bir zahmet.. çıkın kendiniz gezin dolaşın. eltiniz varmış.onunla bir şeyler yapabilirsiniz.kafanız uymuyorsa ilgi alanınıza göre bir kursa yazılın mesela. dikiş, nakış,takı,boyama,müzik,kuran kursu vs.
eşiniz gerçekten sizi yoksaymış.ama belki siz sosyalleşirseniz size ilgisi artabilir
Evde bide k.v var o ondan beter istemiyo bi yere gtmemi
eşin seni bırakıp çıkıyor geziyor, tozuyor ve sen bu esarete mahkum kalıyorsun.Mrb kzlar anlatmk istemdm ama dayanamıyorum artk baska bi sehirden ankaraya gelin geldm burda kmseyi tanımıyorum annem babam uzakta oldugu icin zamn zmn icim daraliyo eve sigamiyorm cnm cok skiliyo kocam desen hic bir yere goturmuyo inanrmsnz u3 sene oldu evleneli daha akrabalarndan hic birini tanımıyorum gidelim diyorum goturmuyo daha gecen bayram herkz karisini cocugunu aldi gezmeye gtti bn se bayram bitene kdar hic bir yere cikmadm kendisi gtti aksama kdar gezdi tozdu yine bisey demedm belki yarn götürü r dedm o gün de bska bi yeregtti her hafta bi gun izin günü var ve her hafta söylüyorum bi yerlere gdelim yok diyo kendi cikip gidiyo hapis gibiym yAa o gun eltim annesi gle götürdü hic bi yere gtmiyon dedi bnde gttm aksam eve döndüğü mde cok sacma gelck ama icim öyle ferahlamsti ki iciriye tklmaktn insanlarla sohbeti unutr oldm dışarı cknca bon bon etrafa bakiyorm ne yapcam bilmiyorum tavır yapyrm olmuyo konuşmuyorum yine olmuyo anlamiyo bi türlü yaa bnde kzken rahatlga alışmış im cok zor geliyo kzlaar yaa ne yapcm bn lütfen bi fikir verin.....
iyi de köle misin?Bnde istiyorum kendim ckp gtmeyi ama brakmiyorlar o gun fotoğraf lar almya fotgrafcya gtcektm k.v sn nereye gdyon bn gderm böle eltmle bi arka sokakta magazalr var elbise almya gtcem sen snra gdersn dyp kendi gtti k.v
Bnde istiyorum kendim ckp gtmeyi ama brakmiyorlar o gun fotoğraf lar almya fotgrafcya gtcektm k.v sn nereye gdyon bn gderm böle eltmle bi arka sokakta magazalr var elbise almya gtcem sen snra gdersn dyp kendi gtti k.v
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?