hapis hayati yaşıyorum resmen yaaa..

Sesli harflere ne oldu.Zorlandım okurken.

Komşu edinin.Oturduğunuz yer küçük bir yer de değil. Siz eve kapandıkça kapanmissiniz. Bir silkelenin.
Çocuğunuz varmış.Ama yine de eşinizi anlayamadım ben. Garip..

ayni senin gibi bir komsu ablamiz vardi eskiden.
kocadan habersi hic biryere gidilmezdi, komsuya bile. kocadan da hatta izin istemezdi, vermez diye. Adam hep eve gec gelir, butun hayati disarda, kadin evde cocuklara bakiyor.
valla yanlis anlama zynpak. Ama ben kelimenin tam anlamiyla aciyorum senin gibi hemcinslerime. Yani aciyorum derken, icim eziliyor size, bildigin uzuluyorum halinize.

Aynen ben de

ne var bu kadar sıkarlar kadınları hiç anlamam canı mbirde noktalama işareti yok türkçe kötü pekde bişi anlayamadım yazdığından zorlandım okurken allah sabır versin

Korkak olma ! Al çocugunu çık dışarı 5 aylıkda olsa onunda gezmeye temız havaya ihtiyacı var senin yerinde olsaydım alırım kuzumu çıkardım bunaldım bi rahat rahat gezeceğim bebişimle derdim

Cocugm buyuk olsa bnde ole yapcm da daha bes aylik

Çocuk büyük zaten
Koy pusete çık dışarı
Havalar güzel
Ver eline bir yaprak, ona dokunsun. Ağaçlara dokundun. bu aralar tam eliyle bir şeyleri tanıma dönemi.
Salıncakta salla mesela
Ben 5 aylıkken kucağımda kaydıraktan kaydırıyordum, kucağımda salıncağa biniyordu.

Hiç bir şey yapmasanız pusetten etrafı seyretsin, arabalara baksın, ağaçlara başka çocuklara baksın.

Sizin bir gününüz nasıl geçiyor biraz anlatır mısınız?

Cok saolun fikirleriniz için kendimi cok iyi hissediyorum dediginizin hepsini yapcam artik bu kadar yeter kimse umrumda değil cok saolun konusmak gerçekten insani azicik da olsa rahatlatiyo

Evt ya çok haklısınız sözüm ona çok dindar geçinip hanımı dışarı çıkartmayan ama kendi yemediği halt kalmayan o kadar çok ki anlamıyorum bayanlar nasıl buna tepkisiz kalıyor konu sahibesini kastetmedim genel anlamda söylüyorum yanlış anlaşılmasın tesettürlülere lafım yok bende çok şükür yaklaşık bir ay önce kapandım sözüm sineye çekenlere

Cok saolun fikirleriniz için kendimi cok iyi hissediyorum dediginizin hepsini yapcam artik bu kadar yeter kimse umrumda değil cok saolun konusmak gerçekten insani azicik da olsa rahatlatiyo
Çocuğunda küçükmüş ama artik yavaş yavaş başla parka markete gidin bebeğede sanada çok iyi gelecektir

Aynen canim ben de tesetturluleri elestirdigimden degil bu aralar cok sahit oldum benzeri durumlara erkekler resmen kadinlari bu yonden kullaniyor cift hayat yasiyorlar disarida ayri evde ayri,tesetturlu hanimlarla evlenip sonra kendi hayatlarina disarida devam ediyorlar kadinlar da evde cile dolduruyor resmen ,gerekce de dindar olmak

O uydurdukları kılıf hiç alakası yok kendine göre yontuyorlar asıl yaşayan bilir zaten kadının kıymetini ben istediğim yere gider gezerim tozarım kurslara giderim eşimde destek olur gurbetteyiz zaten evde sıkılmamı oda istemez vakti oldukça eşim gezdirir yoksa kızımla ikimiz atarız dışarı kendimizi kızımda benim gibi kapı açılsın yeterki son hızla kapıya emekliyo ki daha yaşına bile girmedi o bile nasıl ihtiyaç duyuyor gezmeye

Bir kursa falan gitseniz orada arkadaş edinebilirsiniz.Ayrıca merak ettim eşinizle normalde aranız nasıl çok mu baskı yapıyor

Bi tane cocugm var 21 yasndym
Çocuk durmuyo onu parka gotryrm felan desen benim esimde beni cok kısıtlar ama bi yere gitmek istiyosam gezmek dolaşmak alışveriş yapmak beraber gidelm der öyle çok gezmem bende zaten yapımda yok bn hep arkadaslarm felan gelsn evde otralm sohbet edelm bu tur şeyleri daha çok sevyrm çocuğu bahane et sen en iyisi

Bana evli gibi geldi. Kendi götürmek istemese bile kv, kp olayı var bizim ülkemizde. Çoğu gelin gelsin hizmet etsin ister. Bu kadar olmaz, bence başka işler var.

Cocugm buyuk olsa bnde ole yapcm da daha bes aylik

Çocuklar güneşe görmezse raşitizm hastalığına yakalanır, çünkü proteinlerin kana geçmesi için güneş görmelidir.Raşitizm olduğunda ise kemikleri tam gelişmez ve bacakları çarpık olur.O yüzden çocuğunuzu güneşe çıkarmalısınız

Basip ailemin yanina gidersim sanirim beni bu denli umursamaz yok sayan bir esim varsa. Nitekim donerse senindir hesabi biyle hayat mi gecer.

Bu ne ya :/ eşiniz niye böyle yapiyor ki şimdi. . Gerçekten de hapis gibi ya.. birdaha konuşun onunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…