Bnde istiyorum kendim ckp gtmeyi ama brakmiyorlar o gun fotoğraf lar almya fotgrafcya gtcektm k.v sn nereye gdyon bn gderm böle eltmle bi arka sokakta magazalr var elbise almya gtcem sen snra gdersn dyp kendi gtti k.v
Annesi glle beraber otryz ztnbır alısverıse cıkmıyormusunuz beraber?
yemek yemeğe?
çay içmeye , olmadı annesigile?
nasıl hiç evden cıkmazsınız anlamadım
Annesi glle beraber otryz ztn
İyi de genç kızken çok rahat bir yaşantım vardı diyorsun.Bnde istiyorum kendim ckp gtmeyi ama brakmiyorlar o gun fotoğraf lar almya fotgrafcya gtcektm k.v sn nereye gdyon bn gderm böle eltmle bi arka sokakta magazalr var elbise almya gtcem sen snra gdersn dyp kendi gtti k.v
Annesi glle beraber otryz ztn
Hyr ya bnde istyrm trip yapiyrm konusmuyrm olmuyo anlamiyorlar odun kafalilar boleİyi de genç kızken çok rahat böle oldklarni blseydm bnde istemezdm yaşantım vardı diyorsun.
Nasıl tüm bunlara katlanıyorsun? Seni o evi bekçi mi aldılar? Kv nereye istiyorsa gitsin, sen de kendi istediğin yere git. O çıkacak diye sen niye evde kalıyorsun?
Öyle saçma şey mi olur? Kocan bir yere götürmez, KV evi bekle der. Ne biçim bir hayatın içindesin. Çık, gez, uğraş bul. Sosyalleş.
Nasıl bir yerde oturyorsun ki sen? Şehir merkezine çok mu uzak?
Ewt evlenmdn once hafzlikkursna gdyrdmMerakimdan soruyorum tesetturlu musunuz?
Bu aralar cok duyuyorum da bu tarz ornekler hepsinde tesetturlu hanimlarla evlenen sozum ona islami hayat yasiyorum diye kendini ve cevresini kandiran kocalar var bas rolde
Kendileri yalniz takiliyor disarida istedikleri gibi ama hanimlar evde
Ewt evlenmdn once hafzlikkursna gdyrdm
İyi de canım, akşam istediğin çikolatayı unutan kocaya trip yapılır, seni eve hapsedenlere değil.Hyr ya bnde istyrm trip yapiyrm konusmuyrm olmuyo anlamiyorlar odun kafalilar bole
Bi tane cocugm var 21 yasndymeee yine git; göndermiyorsa da kavga çıkar
kv nereye gidiyorsa sen de git
madem birlikte yaşıyorsunuz eş dost akraba gelen giden olur onların gençleri ile kaynaş
eltine git; anne işi varmış yardım etcem de çık
işe gir çalış; komşuya mevlüt okumaya git bedava oku; çevre edin seni çağırsınlar başkasına para vereceklerine senin de çevren olsun
sohbetlere git; kv yi de kandır gel birlikte gidelim de sonra sen kendine çevre yap orda
bir de yaşın çok mu küçük 3 yıldır evlisin çoluk çocuktan söz etmiyorsun
çalışmıyorsun birlikte oturuyorsun ve 3 yılda çocuk yok; pek uyumlu gelmedi bana bu durum
Haklsn butn suc bmm yuz verdm verdm simdide cekyrmç
İyi de canım, akşam istediğin çikolatayı unutan kocaya trip yapılır, seni eve hapsedenlere değil.
Tavrını koyucaksın, boğuluyorum ne bu böyle çocuk gibi sokağa çıkmak için bile izin mi alır diyeceksin. Ve izin almayacaksın, haber vereceksin sadece.
Bi tane cocugm var 21 yasndym
Cocugm buyuk olsa bnde ole yapcm da daha bes aylikben hiç çocuktan söz edilmeyince yok sandım
çocuk varmış
her gün hava alması lazım
parka; pazara, markete çıkması lazım
sen annesin artık evin küçük kızı değil kiiii
çocuğu bakkala da mı kv götürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?