hapis hayati yaşıyorum resmen yaaa..

Bnde istiyorum kendim ckp gtmeyi ama brakmiyorlar o gun fotoğraf lar almya fotgrafcya gtcektm k.v sn nereye gdyon bn gderm böle eltmle bi arka sokakta magazalr var elbise almya gtcem sen snra gdersn dyp kendi gtti k.v

Bu ne ya sizi bu kadar kısıtlamaya kimsenin hakkı yok. Saçmalıyorlar, ben dolaşmaya gidiyorum biraz hava alcam de kapıdan çıkmadan önce ve çık biraz turla yavaş yavaş alıştır bunları. Valla yazdıklarını okuyunca ben bunaldım. 3 sene iyi dayanmışsın ama böyle gitmez bacım.

Bnde istiyorum kendim ckp gtmeyi ama brakmiyorlar o gun fotoğraf lar almya fotgrafcya gtcektm k.v sn nereye gdyon bn gderm böle eltmle bi arka sokakta magazalr var elbise almya gtcem sen snra gdersn dyp kendi gtti k.v
İyi de genç kızken çok rahat bir yaşantım vardı diyorsun.

Nasıl tüm bunlara katlanıyorsun? Seni o evi bekçi mi aldılar? Kv nereye istiyorsa gitsin, sen de kendi istediğin yere git. O çıkacak diye sen niye evde kalıyorsun?

Öyle saçma şey mi olur? Kocan bir yere götürmez, KV evi bekle der. Ne biçim bir hayatın içindesin. Çık, gez, uğraş bul. Sosyalleş.

Nasıl bir yerde oturyorsun ki sen? Şehir merkezine çok mu uzak?

Annesi glle beraber otryz ztn

oo o zaman değişti şimdi.
keşke en baştan ailesiyle kalmayı kabul etmeseydiniz keşke ayırabilseniz evi ama anlattıklarınızdan zor görünüyor

ailenizin haberi varmı bu durumdan?yoksa acilinden bilgi vermeniz gerekli.sizi çağırsınlar yanlarına 1 hafta falan kalın bence.oturup konuşun anlatın durumu.destek versinler size.yapabiliyorlarsa evleri ayırın.böyle hayat olmaz ki. 3 yıl dile kolay..

Şimdi anlaşıldı.

Sizi eve karın tokluğuna hizmetçi almışlar. Yemek yapacak ve evi temizleyecek birisi olsun. Üstelik yatılı olsun. Ama yabancı yardımcılar gibi ayda 600 $ para da vermeyelim. Sadece karının doyursun yeter.

Bir de geceleri beni memnun etsin, şimdi gidip hayat kadınlarına para bayılmayayım.

Doğru mu anlamışım???

Hyr ya bnde istyrm trip yapiyrm konusmuyrm olmuyo anlamiyorlar odun kafalilar bole

Merakimdan soruyorum tesetturlu musunuz?
Bu aralar cok duyuyorum da bu tarz ornekler hepsinde tesetturlu hanimlarla evlenen sozum ona islami hayat yasiyorum diye kendini ve cevresini kandiran kocalar var bas rolde
Kendileri yalniz takiliyor disarida istedikleri gibi ama hanimlar evde

Ewt evlenmdn once hafzlikkursna gdyrdm

Ewt evlenmdn once hafzlikkursna gdyrdm

eee yine git; göndermiyorsa da kavga çıkar

kv nereye gidiyorsa sen de git

madem birlikte yaşıyorsunuz eş dost akraba gelen giden olur onların gençleri ile kaynaş

eltine git; anne işi varmış yardım etcem de çık

işe gir çalış; komşuya mevlüt okumaya git bedava oku; çevre edin seni çağırsınlar başkasına para vereceklerine senin de çevren olsun

sohbetlere git; kv yi de kandır gel birlikte gidelim de sonra sen kendine çevre yap orda

bir de yaşın çok mu küçük 3 yıldır evlisin çoluk çocuktan söz etmiyorsun

çalışmıyorsun birlikte oturuyorsun ve 3 yılda çocuk yok; pek uyumlu gelmedi bana bu durum

Isin zor anlayabiliyorum seni ama madem o yalniz gidio sende aynisini yap diretirsede essek gibi goturecek o zmn yoksa bi omur boyle gecmez hangi devirde yasio kendo gezio tozuo senide eve kapatio kagasi rahat ohh sinir oluyorum boyle bencil insanlara

ç
Hyr ya bnde istyrm trip yapiyrm konusmuyrm olmuyo anlamiyorlar odun kafalilar bole
İyi de canım, akşam istediğin çikolatayı unutan kocaya trip yapılır, seni eve hapsedenlere değil.

Tavrını koyucaksın, boğuluyorum ne bu böyle çocuk gibi sokağa çıkmak için bile izin mi alır diyeceksin. Ve izin almayacaksın, haber vereceksin sadece.

Bi tane cocugm var 21 yasndym

Haklsn butn suc bmm yuz verdm verdm simdide cekyrm

Bi tane cocugm var 21 yasndym

ben hiç çocuktan söz edilmeyince yok sandım

çocuk varmış

her gün hava alması lazım

parka; pazara, markete çıkması lazım

sen annesin artık evin küçük kızı değil kiiii

çocuğu bakkala da mı kv götürüyor

bu eve yeni düzen gelmesi şart
çocugu bile bahane edip çıkabilirsiniz neden hiç çıkamıyosunuz anlamadım
çocuk durmuyo park istiyo bakkala gitmek istiyo gibi bahanelerle çıkın alışsınlar canım aaaaaaa

Cocugm buyuk olsa bnde ole yapcm da daha bes aylik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…