hapis hayati yaşıyorum resmen yaaa..

Aynen. O çocuk şimdi dışarı çıkmazsa ileride bi asosyalde o olur. Bende Ankarada yaşıyorum adım başı park. Çocuğu bahane et. Otur bi banka çocuk etrafı izlesin, durmazsa otursun cimin otun üzerinde. Hem orda da arkadaş edinebilirsin.

Siz gezin dolaşın , oda geri adım atar diyecektim ki kv.yle aynı evde yaşadığınızı yazmışsınız.
Yuva kurmanın ne demek olduğundan habersiz. Ya da çok iyi biliyorsa işine böylesi geliyor.

Birşeyler yazıp yazıp siliyorum. Sizi üzmek istemiyorum. Resti çekin arkadaşım.

Kv.niz hiç mi akrabalarına gitmez ?,Bayramda gelen giden ,?
Bayram ziyaretlerinin olmaması , bir erkeğin akraba gezelim " dememesi çok acayip geldi.

Bence de o çocuğun güneş görmesi lazım
hemen bir an önce başlayın çocuk bahanesiyle dışarı çıkmaya
çocugun güneş görmesi lazım diyin yaz bitmeden bi kaç kez çıkarın

Bir kursa falan gitseniz orada arkadaş edinebilirsiniz.Ayrıca merak ettim eşinizle normalde aranız nasıl çok mu baskı yapıyor
Bnde cok istiyorum ama birakmiyorlar esim birakiyo ama bu sefer de k.v brakmiyo bi kere zorla gttm bi hafta flan kadinlara kuran ogretmek icin bi hafta burnumdan geldi

Bence de o çocuğun güneş görmesi lazım
hemen bir an önce başlayın çocuk bahanesiyle dışarı çıkmaya
çocugun güneş görmesi lazım diyin yaz bitmeden bi kaç kez çıkarın
Yapcam artk yeter bu kadar destekleriniz icin cok saolun

Bana evli gibi geldi. Kendi götürmek istemese bile kv, kp olayı var bizim ülkemizde. Çoğu gelin gelsin hizmet etsin ister. Bu kadar olmaz, bence başka işler var.
Aynen bekarken bn böyle insanlar dan nefret edrdim simdi de icine düştüm

Bnde cok istiyorum ama birakmiyorlar esim birakiyo ama bu sefer de k.v brakmiyo bi kere zorla gttm bi hafta flan kadinlara kuran ogretmek icin bi hafta burnumdan geldi
Hiçte takmayın kızarsa kızdığı yere buz koysun siz o eve esir olarak gelin gitmediniz ! Kendisi hiç bir yere çıkmasın bakalım hem gezeceği kadar gezmiş karışmasın size ben olsam inadına çıkardım

Korkuyor belkide kv başka emsalin olan genç kadınlarla arkadaş olursunda gözünü açarlarda artık kv takmazsın diye... o evden başka eve taşınsanız kurtulacaksınız yokmu imkanınız bir ömür boyu çekecekmişsin?

OTE="kumrukusum, post: 42484924, member: 676178"]Hiçte takmayın kızarsa kızdığı yere buz koysun siz o eve esir olarak gelin gitmediniz ! Kendisi hiç bir yere çıkmasın bakalım hem gezeceği kadar gezmiş karışmasın size ben olsam inadına çıkardım [/QUOTE]
Öyle yapcam artk umrumda degil yeter bu kadar kendime onlari dinleyerek eziyet ettigim.

Alakasi yok biliyo bnm oyle bisey yapmayacagimi sadece istemiyo 3 sene oldu artk ipleri elime almamin zamani geldi herseeylerine susarak cok hata ettim buldular harseye evet diyen birini kullanyorlar ama bundan sonra aklim basima geldi allah askina annem babam burda olsalar onlara gidip gelsem yine koymaz bna ztn özlüyorum bide bi yere cikamiyorum bunalim geciriyorm resmen el insaf yaa insanda biraz düşünce olur

Vicdan olmayan kalpten insaf merhamet beklemen boşuna. ..bunu sende anladın hiç izin isteme evli çocuklu kadın oldun kocan bilsin yeter parka çıkıyoruz vs Güzelce eşinle konuş bunaldımevde otur otur cocuğumlada biryere çıkamıyacakmıyım söyle annene karışmasın bana diye tatlı dille ikna et gerisi teferruat hepsi kocanda bitiyor canım kolay gelsin

Cesaretinizi toplayın ufak ufak çıkın gezin. Hele o izin gününde dışarı mı çıktı. Katiyen evde kalmayın. Evinizin çevresinde yürüyüş yaparak başlayabilirsiniz. Ben de ankaradayım. Semtinizi bilmiyorum ama hemen her semte kızılaydan dolmuş otobüs geçer. Ulaşımla ilgili bir sorunuz olursa seve seve cevaplarım.

Bir de iş bulsanız şahane olur bence

Heh şöyle, arada sırada dışarı çıkmak, hava almak sizin hakkınız.
O evde gelinsiniz Köle değil.
Dışarı çıkmak kötü birşey değildir, elinizde ses etmiyormuş madem, bırakın kayınvalide ne derse desin.

Arkadaşım 3 konuşur 5 konuşur susarlar, alışırlar.
Çocuğu bahane et, parka, markete çık.
2 insanla selamlaş, dertleş.
İnsan hastalık sahibi olur valla Allah korusun.
O ne biçim hayat!

Gecmiyo da zaten
Ben de seninle ayni durumdayim baska sehirden biriyle evliyim 6 ay olacak neredeyse memlekete gitmeyeli. Oyle zor ki. Aslinda sana derman olmali esin. Konustun mu hic konusmayi denedin mi? Aile terapistleri var mesela gitmeyi istesen esin kabul eder mi belki yardimi dokunur?

Kursa falan gidin
Arkadaş edinirsiniz ve bu sıkıntıdan kurtulursunuz
Böyle devam ederseniz
Psikolojik hastalıklara davetiye bile çıkarabilirsiniz Allah korusun

Aşk evliliyse şaşarım , böyle aşk olmaz olsun ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…