Çocuk büyük zaten
Koy pusete çık dışarı
Havalar güzel
Ver eline bir yaprak, ona dokunsun. Ağaçlara dokundun. bu aralar tam eliyle bir şeyleri tanıma dönemi.
Salıncakta salla mesela
Ben 5 aylıkken kucağımda kaydıraktan kaydırıyordum, kucağımda salıncağa biniyordu.
Hiç bir şey yapmasanız pusetten etrafı seyretsin, arabalara baksın, ağaçlara başka çocuklara baksın.
Sizin bir gününüz nasıl geçiyor biraz anlatır mısınız?
Bnde cok istiyorum ama birakmiyorlar esim birakiyo ama bu sefer de k.v brakmiyo bi kere zorla gttm bi hafta flan kadinlara kuran ogretmek icin bi hafta burnumdan geldiBir kursa falan gitseniz orada arkadaş edinebilirsiniz.Ayrıca merak ettim eşinizle normalde aranız nasıl çok mu baskı yapıyor
Gecmiyo da zatenBasip ailemin yanina gidersim sanirim beni bu denli umursamaz yok sayan bir esim varsa. Nitekim donerse senindir hesabi biyle hayat mi gecer.
Yapcam artk yeter bu kadar destekleriniz icin cok saolunBence de o çocuğun güneş görmesi lazım
hemen bir an önce başlayın çocuk bahanesiyle dışarı çıkmaya
çocugun güneş görmesi lazım diyin yaz bitmeden bi kaç kez çıkarın
Aynen bekarken bn böyle insanlar dan nefret edrdim simdi de icine düştümBana evli gibi geldi. Kendi götürmek istemese bile kv, kp olayı var bizim ülkemizde. Çoğu gelin gelsin hizmet etsin ister. Bu kadar olmaz, bence başka işler var.
Hiçte takmayın kızarsa kızdığı yere buz koysun siz o eve esir olarak gelin gitmediniz ! Kendisi hiç bir yere çıkmasın bakalım hem gezeceği kadar gezmiş karışmasın size ben olsam inadına çıkardımBnde cok istiyorum ama birakmiyorlar esim birakiyo ama bu sefer de k.v brakmiyo bi kere zorla gttm bi hafta flan kadinlara kuran ogretmek icin bi hafta burnumdan geldi
Alakasi yok biliyo bnm oyle bisey yapmayacagimi sadece istemiyo 3 sene oldu artk ipleri elime almamin zamani geldi herseeylerine susarak cok hata ettim buldular harseye evet diyen birini kullanyorlar ama bundan sonra aklim basima geldi allah askina annem babam burda olsalar onlara gidip gelsem yine koymaz bna ztn özlüyorum bide bi yere cikamiyorum bunalim geciriyorm resmen el insaf yaa insanda biraz düşünce olurKorkuyor belkide kv başka emsalin olan genç kadınlarla arkadaş nda gözünü açarlarda artık kv takmazsın diye... o evden başka eve taşınsanız kurtulacaksınız yokmu imkanınız bir ömür boyu çekecekmişsin?
Vicdan olmayan kalpten insaf merhamet beklemen boşuna. ..bunu sende anladın hiç izin isteme evli çocuklu kadın oldun kocan bilsin yeter parka çıkıyoruz vs Güzelce eşinle konuş bunaldımevde otur otur cocuğumlada biryere çıkamıyacakmıyım söyle annene karışmasın bana diye tatlı dille ikna et gerisi teferruat hepsi kocanda bitiyor canım kolay gelsinAlakasi yok biliyo bnm oyle bisey yapmayacagimi sadece istemiyo 3 sene oldu artk ipleri elime almamin zamani geldi herseeylerine susarak cok hata ettim buldular harseye evet diyen birini kullanyorlar ama bundan sonra aklim basima geldi allah askina annem babam burda olsalar onlara gidip gelsem yine koymaz bna ztn özlüyorum bide bi yere cikamiyorum bunalim geciriyorm resmen el insaf yaa insanda biraz düşünce olur
Cesaretinizi toplayın ufak ufak çıkın gezin. Hele o izin gününde dışarı mı çıktı. Katiyen evde kalmayın. Evinizin çevresinde yürüyüş yaparak başlayabilirsiniz. Ben de ankaradayım. Semtinizi bilmiyorum ama hemen her semte kızılaydan dolmuş otobüs geçer. Ulaşımla ilgili bir sorunuz olursa seve seve cevaplarım.Mrb kzlar anlatmk istemdm ama dayanamıyorum artk baska bi sehirden ankaraya gelin geldm burda kmseyi tanımıyorum annem babam uzakta oldugu icin zamn zmn icim daraliyo eve sigamiyorm cnm cok skiliyo kocam desen hic bir yere goturmuyo inanrmsnz u3 sene oldu evleneli daha akrabalarndan hic birini tanımıyorum gidelim diyorum goturmuyo daha gecen bayram herkz karisini cocugunu aldi gezmeye gtti bn se bayram bitene kdar hic bir yere cikmadm kendisi gtti aksama kdar gezdi tozdu yine bisey demedm belki yarn götürü r dedm o gün de bska bi yeregtti her hafta bi gun izin günü var ve her hafta söylüyorum bi yerlere gdelim yok diyo kendi cikip gidiyo hapis gibiym yAa o gun eltim annesi gle götürdü hic bi yere gtmiyon dedi bnde gttm aksam eve döndüğü mde cok sacma gelck ama icim öyle ferahlamsti ki iciriye tklmaktn insanlarla sohbeti unutr oldm dışarı cknca bon bon etrafa bakiyorm ne yapcam bilmiyorum tavır yapyrm olmuyo konuşmuyorum yine olmuyo anlamiyo bi türlü yaa bnde kzken rahatlga alışmış im cok zor geliyo kzlaar yaa ne yapcm bn lütfen bi fikir verin.....
Heh şöyle, arada sırada dışarı çıkmak, hava almak sizin hakkınız.Alakasi yok biliyo bnm oyle bisey yapmayacagimi sadece istemiyo 3 sene oldu artk ipleri elime almamin zamani geldi herseeylerine susarak cok hata ettim buldular harseye evet diyen birini kullanyorlar ama bundan sonra aklim basima geldi allah askina annem babam burda olsalar onlara gidip gelsem yine koymaz bna ztn özlüyorum bide bi yere cikamiyorum bunalim geciriyorm resmen el insaf yaa insanda biraz düşünce olur
Ben de seninle ayni durumdayim baska sehirden biriyle evliyim 6 ay olacak neredeyse memlekete gitmeyeli. Oyle zor ki. Aslinda sana derman olmali esin. Konustun mu hic konusmayi denedin mi? Aile terapistleri var mesela gitmeyi istesen esin kabul eder mi belki yardimi dokunur?Gecmiyo da zaten
Mrb kzlar anlatmk istemdm ama dayanamıyorum artk baska bi sehirden ankaraya gelin geldm burda kmseyi tanımıyorum annem babam uzakta oldugu icin zamn zmn icim daraliyo eve sigamiyorm cnm cok skiliyo kocam desen hic bir yere goturmuyo inanrmsnz u3 sene oldu evleneli daha akrabalarndan hic birini tanımıyorum gidelim diyorum goturmuyo daha gecen bayram herkz karisini cocugunu aldi gezmeye gtti bn se bayram bitene kdar hic bir yere cikmadm kendisi gtti aksama kdar gezdi tozdu yine bisey demedm belki yarn götürü r dedm o gün de bska bi yeregtti her hafta bi gun izin günü var ve her hafta söylüyorum bi yerlere gdelim yok diyo kendi cikip gidiyo hapis gibiym yAa o gun eltim annesi gle götürdü hic bi yere gtmiyon dedi bnde gttm aksam eve döndüğü mde cok sacma gelck ama icim öyle ferahlamsti ki iciriye tklmaktn insanlarla sohbeti unutr oldm dışarı cknca bon bon etrafa bakiyorm ne yapcam bilmiyorum tavır yapyrm olmuyo konuşmuyorum yine olmuyo anlamiyo bi türlü yaa bnde kzken rahatlga alışmış im cok zor geliyo kzlaar yaa ne yapcm bn lütfen bi fikir verin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?