Hapse giren eşiniz dostunuz var mı?

Evet. .ve cidden suçsuz,ınş akla kara ayrılacak.dört gözle bekliyorum. ..devletime güveniyorum ,

Allah kurtarsın Canım bugünler de geçer. Ben asıl tavsiyeyi anneme Nasıl davranacağım yönünde istiyorum. Bugüne kadar sakindim çok eskiden attığım saçma sapan tweetlere bile dava açılmış. Artık sükunetimi koruyamıyorum ama onu da ben sakinleştiriyordum.

Öncelikle sakin olun
Siz kendi kendinize hüküm vermişsiniz şimdiden
Öncelikli ilk işiniz bir psikologdan yardım almanız.
Sağlıklı düşünemiyorsunuz çünkü
Daha sonra da emsal davaları araştırın.
Belki size yol gösterir.

Evet yazışma değil de bir tweet yani atışma falan olmadı.

İnsanlara bir şey olmaz,ceza almazsın demeyi sevmem, suça meyil vermelerine sebep olduğunu düşünüyorum. İçini ferah tut diyorum sadece ve lütfen abartma. Hapis vs abartı çünkü. Psikolojin bozulmuş belli ki.
Daha önce başka bir suçtan erteleme kararı aldın mı? sicilin temiz mi?

İnsanlara bir şey olmaz,ceza almazsın demeyi sevmem, suça meyil vermelerine sebep olduğunu düşünüyorum. İçini ferah tut diyorum sadece ve lütfen abartma. Hapis vs abartı çünkü. Psikolojin bozulmuş belli ki.
Daha önce başka bir suçtan erteleme kararı aldın mı? sicilin temiz mi?
Hayır sicilim tertemiz daha önce herhangi bir soruşturma bile geçirmedim değil kovuşturma. Psikolojim harap. Bir an önce ciddi destek almam lazım.

QUOTE="brenda chenowith, post: 47869080, member: 782081"]Çok sevindim Allah yardımcınız olsun. Ayrıca burada hapse girecek olan benim saklamayayım ne yapalım daha kötüsü olamaz zaten siz de öğrenin.[/QUOTE]
gecmis olsun sanirim konuyu tahmin ediyorum ne diyeyim Allah yardimciniz olsun ki Rabbim adaletlidir hayirli ferah kapilariniz olsun insallah.

Öncelikle sakin olun
Siz kendi kendinize hüküm vermişsiniz şimdiden
Öncelikli ilk işiniz bir psikologdan yardım almanız.
Sağlıklı düşünemiyorsunuz çünkü
Daha sonra da emsal davaları araştırın.
Belki size yol gösterir.
Haklısınız öncelikle psikolog şart benim için.

Allah kurtarsın Canım bugünler de geçer. Ben asıl tavsiyeyi anneme Nasıl davranacağım yönünde istiyorum. Bugüne kadar sakindim çok eskiden attığım saçma sapan tweetlere bile dava açılmış. Artık sükunetimi koruyamıyorum ama onu da ben sakinleştiriyordum.
Cnm yanlis yapıyorsun. .hüküm giymemissin. Neden.annemi teskin edesin

Cnm yanlis yapıyorsun. .hüküm giymemissin. Neden.annemi teskin edesin..sakin.ol,annenizle telaslandirma, insanı olaninn basina herşey gelebilir..sabır sukunet..bişey olmaz abartma kafamda buyutme

Hayır sicilim tertemiz daha önce herhangi bir soruşturma bile geçirmedim değil kovuşturma. Psikolojim harap. Bir an önce ciddi destek almam lazım.
Bende evlenmeden önce biri bana hem hareket hem tehdit etti duyulmasın diye avukat tuttum gapis olmazdı ama bu devlet büyüğü o yüzden emsal davalara bak cnm

Hm ben direkt bir şahsa hakaret ettiğini düşündüm. Mesela atıyorum inançlara,dine hakaretse cezası daha ağır tabi. Konuyu tam bilmeden, cümleleri görmeden kesin yorum yapamam.
Ah bu yaptıklarımız insanın başına sonradan ne dertler açabiliyor değil mi? Mesela ben şimdi buradan birine çok kızsam ve küfretsem, suç duyurusunda bulunsa ben de yargılanırım. anlık öfkeye bakıyor. Ekran karşısında sanki kimse bizi bulamayacak diye düşünüyoruz.
Diyebileceğim tek şey sakin olmaya çalışman. Yargıtaydan dosyan dönmeden hemen öldüm bittim dememen. Toparlan böyle kendini bırakmakla düzelmeyecek hiçbir şey.

Kızlar çok kötüyüm. Ayrıntı veremeyeceğim ama artık dayanamayacağım. Hapse giren ailenizden biri vesaire varsa bana psikolojik süreçler hakkında bilgi verir misiniz?
Kuzum noluyor sana ardı arkası kesilmedi
Benim babam girdi
Trafik kazasından
Oldukça zor bir süreçti
Bunun tesellisi falan yok
Neden girdiği be kadar kalabileceği görüş günleri bi çok faktöre bağlı yorum yapılabilir ancak

Kuzum noluyor sana ardı arkası kesilmedi
Benim babam girdi
Trafik kazasından
Oldukça zor bir süreçti
Bunun tesellisi falan yok
Neden girdiği be kadar kalabileceği görüş günleri bi çok faktöre bağlı yorum yapılabilir ancak

Dedim ya dert maskeliyorum diye. Zamanında attığım tweetler yüzünden adıma durmadan dava açılıyor. Bugün bir yenisini daha öğrendim. Birden fazla avukatla görüşüyorum ama net cevap alamıyorum kötü yorumlar da oldukça fazla. Delirmek üzereyim tweet bu ya. Günü gelse de bitse artık.

kotu soz sahibine donuyor gercekten sonucta pismansiniz o insanlardan ozur dileseniz sikayetlerini geri alsalar olur mu
Olay çok karmaşıklaştı bir yandan da kamu davası oldu vesaire. Artık beynim durdu. Ayrıca moderatör varsa konuyu kapatabiliriz herkese teşekkür ediyorum.

Dedim ya dert maskeliyorum diye. Zamanında attığım tweetler yüzünden adıma durmadan dava açılıyor. Bugün bir yenisini daha öğrendim. Birden fazla avukatla görüşüyorum ama net cevap alamıyorum kötü yorumlar da oldukça fazla. Delirmek üzereyim tweet bu ya. Günü gelse de bitse artık.
Tam olarak nedir içerikleri
Hakaret küfür vs varmı

Back
X