Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aman ya cok kafaya takip buyutmussunuz bence relax olun. Birsey cikacagini sanmiyorum. Eger sadece anlattiginiz kadarsa tabi. Hapishanelerde su donemde yer yok, olanlari nasil cikaracaklarini sasirdilar bir iki tweet icin hapse atilacaginizi hic sanmiyorum.
Öncelikle tez zamanda çıkmasını dilerim, geçmiş olsun.
Benim bir tanıdığım trafik kazasında birkaç kişinin ölümüne sebep olduğu için 10 yıl cezaya çarptırıldı. Yeni bebeği olmuştu ve bebeği onu tanımıyor.
Annenize beterin beteri olduğunu söyleyin, yani o kazada ölen çocuklardan biri de olabilirdi. Ölüm olmadıkça her şeye şükretmek lazım. Nasıl olsa çıkacak. Böyle düşünün lütfen
Annenize psikolojik destek aldırmanızı tavsiye ederim en baştan destek alırsa belki daha kolay atlatır.Benim bi yakınım girmişti mahkemeye çıkana kadar 1 yıl geçti ilk mahkemede de beraat etti ama annesi ilaç kullandı destek gördü bi süre
Babam seneler önce girdi ve hala orda. Nasıl bir duygu tarif edebileceğimi hiç sanmıyorum daha bugün güzel haber bekliyorduk olmadı üstüne konuyu gördüm. Allah büyük