Hapşırmaya engel olamıyorum

Darkdreams

:
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
779
235
33
20. Günüm başlarda engel oluyordum ama bugün engel olamadım sanırım havalardan diye düşünüyorum. Ard arda hapşırdım burnum öyle zorlanmadı ama ne bileyim korktum bişey olur diye ama kendimi tutamadım :(

Ben ilk gündem beri hapşırıyorum canım ilk zamanlar kanama oluyodu şimdi bişey olmuyo :)

Alçı gitti bandaj bandaj gitti ayna aynen elimde aynayla dolaşıyorum doktorum hapşırabilirsin ama ağzından demişti burnunu kullanma bişey olmaz Allahın izniyle
Hapşırırken kafamı geride tutuyorum bi görsen :D birde ameliyattan beri 2 yastık üst üste yatıyom alışkanlık oldu dik yatmak alçım alınırken normal yaşantına dönebilirisin demişti ama korkuyorum. Birde yan yatınca sanki bütün yğk o tarafa geliyor gibi oluyor

Ben sırt üstü yatamam ilk gün bile yan yattım ama burnum boşlukta kalacak şekilde yastığına yükleme burnunu yani şişliklerin uç kısımdamı göze yakın yerlerdede var benim

Burnunuz açık halde ise, hapşırma hissi geldiğinde parmaklarınızla kapatın, geçer. Nasıl anlatayım, dudak üstünü parmağınızla yatay kapatır gibi düşünün, dudak üstünü değil de burnunun altına yatay getiriyorsunuz parmağı.

Back
X