Harcamalarımız...

zaman içerisinde pek çok hesapta olmayan giderler çıkabiliyor.
sağlık mesela.
eşimin ameliyatı için ödediklerimiz.
benim tedavim için ödenenler.
çocuklar büyüdükçe artan masraflar.
bozulan kırılan dökülen eşyalar.
işte bunlar işin içine girince o bütçeler şaşıyor malesef.
yoksa ekstra bir masraf olmasa iki kişi geçinmek çok kolay.
benim bu yazdıklarımla ise çok zor.
gerçekçi olmak lazım.

Dediğim gibi, taxi yi yakin mesafeler de kullanıyorum, is gereği.. Gezmek için ayaklarınızı kullanıyoruz, hele gece yürüyüşleri bi harika.. Bütün kira aidat faturaları hepsini yazdim, biraz güldüm biraz kirildim, ama durum bu. Çalışıyorken bekarken tek maaş yetemzdi bana baba evindeyken.. Ama simdi yetiyor. Rabbim hepinizin kesesine bereket versin :)

istanbulda kira ve sadece 2 bin maaş valla az

Tebrik ederim ama ayıp olmazsa ev kiranızı merak ettim ben

İstanbul Acıbadem,Koşuyolu tarafındayım.Eskiden burada 1200-1500 e düzgün ev bulunabilirler kentsel dönüşümden sonra 2500 altına ev bulunmaz oldu.Eski kiracıları da ev sahipleri allem edip kallem edip çıkardılar evden.Değerinin iki katı oldu evler.Üsküdarda arkadaşım var aynı şekilde,ev sahibi evini basıp durdu 300 lira zam yaptı eski eve yetmedi bu yıl da 300 lira istedi.

beylikdüzünde bile ucuz ev kalamdı

şu an nerde 850 oduyorsunuz çok ıyıymıs

valla benimki şaka gibi, şu an oturduğum sitede 1600-1800 arası kiralar, 250 de aidatımız var. ben baştan çok uygun fiyata girdim, sonra da az az arttırdık hatta yaz başına kadar 750 ödüyordum yeni 850 yaptık
açık adres vermeyeyim şimdi tanıdık çıkar ama ümraniye esenşehirdeki sitelerden biri diyeyim

çok tesekkurler çok nazıksın kardeşime ev bakıyoruz da.

O fiyatlara Bim, Şok v.s. gibi yerlerden bile alsa çeşit çeşit peynir, deterjan alamaz. Birde bu tür marketler sanki yarı fiyatına satıyormuş sanılıyor galiba. Hayır piyasanın biraz daha altında ve kendi üretimleri olan ürünler diğerlerine kıyasla daha ucuz sadece yani her şey çok ucuz diye bir şey yok.
Eee nerde bunu pazar alış-verişi, meyvesi sebzesi? En az ayda üç yüz gider pazara. Abur cubura da en az bi 100 tl ekle.

bız anadolu yakası bakıyoruz.Heryer olur satın almak ıstıyoruz en az 900.000 burda uçmuş fıyatlar napacagız bılmıyorum.hıcte dusmuyor

o zaman ümraniye esenşehir necip fazıl mahallesindeki sitelere bir bakın, (metrogarden civarı) evlerimiz çok geniş ferah, 3 cepheli, metro da yapılıyor 2017 de kullanım başlayacak daha da değer kazanacak bu civardaki evler. biraz nakitim olsa iyi kötü demem atlardım birine.

Tabi böyle anlatınca hiç abartı gelmedi.
Ama yemeklerim hep etlidir deyince et kaç para biliyoruz yani :)

Allah herkese hayırlı geçimler versin..

Konu zaten Ekonomi/Finans hadi o da olmadı Hiçbir Başlığa Uymayan Yazılar kısmına ait ama sizlerde pek hoşsunuz, helal/haram vb içerikle ilgisi olmayan konulara nasıl bağladınız, nasıl geyik yaptınız akıllara zarar.
Bir araya gelmeye görün, konular çorbaya dönüyor illa uyarı vermek mi gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…