Hardcandy'nin Diyet Günlüğü

hardcandy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2012
95
0
36
Eskişehir
bundan sonra her gün ne yediğimi burdan paylaşacağım..okullar başlayınca tatilde verdiğim kiloları geri aldım sanırım:43::43::43:..ama regl etkisi de olabilir tabi bilemiyorum.:18::18:..bugün karatay diyetime yeniden başladım.:46::46:.kilo kontrolüme ve karataya devam ediyorum...yaklaşık 4 ay gibi bir sürem ve gitmesi gereken 15 kilom var:26::26::26: haftada 1 pazartesi günlerimi tartı günü ilan ediyorum..:52:

Son düzenleme:
evt karatay diyetimin ilk öğününü yaptım..işte kahvaltım:

2 yumurta(zeyitnyağında kapağı kapatılarak kendi buharında pişmiş)
4 tuzu alınmış zeytin
avuç büyüklüğünde peynir
maydanoz (limonlu)
1 çay bardağı ceviz
1 şekersiz çay :) şimdilik bu kadar..

ya çok değilmi bunlar:18: acaba ben çok az yiyerek metabolizmayı küstürüyor muyum ya? birde tekrar alırsam... bakayım ben şu karatay diyetine. kalori sayarım dedim ama acıkmıyorum ki hiç... ilk hafta ama ondandır belki sonradan açılmam inşallah.

ya çok değilmi bunlar:18: acaba ben çok az yiyerek metabolizmayı küstürüyor muyum ya? birde tekrar alırsam... bakayım ben şu karatay diyetine. kalori sayarım dedim ama acıkmıyorum ki hiç... ilk hafta ama ondandır belki sonradan açılmam inşallah.

siz kaç kilosunuz?kalori sayımı yöntemini uyguluyosunuz sanırım.Neler yiyosunuz gün içinde? açıkçası az yiyip metabolizmamı yavaşlattığım bnmde çok olmuştur.bu diyeti uygulayanlar sonuçların olumlu olduğunu söylüyo..O yüzden Bi kez de bunu deneyim dedim ne çıkar:)

sabah 1 tatlı kaşığı kuymak (tuzuna bakayım diye, yoksa canım çekmedi yani:) domates salatalık şekersiz çay. şimdi yayla çorbası içtim 1 kase. tavuklu salata. mandalina. karnıbahar yemeği bol sirkeli salata elma. şekersiz çay su. 7den sonra birşey yemiyorum. 2 sebze 2 meyve koymaya çalışıyorum işte sevmem pek meyve yemeyi. onun dışında daha hesaplamadım hiç kalorileri. abarttığım zaman sayar akşamları keserim diye düşündüm ama acıkmıyorum henüz. dedim ya ilk hafta olduğu için heralde. belki de tatildeyim şu anda evdeyim rahat odaklanıyorum. bakalım, eğer saldırmaya başlarsam dolaba döneyim ben bu diyete. liste alınca elime kasılıyorum ben,ama beceremezsem mecbur artık. maşallah çok güzel vermişsin, inşallah istediğin kiloyu da görürsün... benim kilom 74 bu arada, hedef 52.

kuymak' ın ne olduğunu bilmiyodum:)şimdi baktım baya kalorili bişey.ama bi tatlı kaşığından bişey olmaz tabi:) menünüz gayet güzel.ama protein pek yok sanki sabah peynir falan yeseydiniz..benim diyette meyve çok yiyemiyosun günde 1 tane falan.ekmek zaten yok.protein ağırlıklı.kahvaltıyı falan baya kuvvetli yaptığın için hiç acıkmıyosun zaten.ara öğünde zorda kalmadığın sürece yapmıyosun.8 den sonra da bir şey yemek yok.benim kendi beslenmeme daha uygun buldum açıkçası.6 öğün yapayım dediğimde aklım sürekli yemekte oluyo.şimdilik bu kadar:)..umarım sizde hedeflediğiniz kiloya ulaşırsınız:)

ben de zumba yapmak istiyorum youtubeda bikaç video gördüm çok hareketli ve eğlenceli görünüyor. cd filan mı aldın yoksa spor merkezinde mi yapıyosun?

akşam yemeğim..

yarın kase barbunya
2 köfte
salata
1 bardak tuzsuz ayran

zumbamı ve egzersizlerimide yaptım..bide 2 lt su..ohh mis:)

bugün karataydaki 6. günümmm....veeeeeee dayanamayıp tartıldım :OoO

1.5 kilo vermişim:) çok çooooook mutluyum..

böyle giderse ömrüm boyunca hiç ekmek yememeye razıyım...

hiç aç kalmadan kilo vereceğim aklıma gelmezdii....:)teşekkürler canan karatay:)

bugünkü menümü de yazayımm bakalımm..

kahvaltı:

2 kayısı kıvamında haşlanmış yumurta
1 çay bardağı fındık
4 gün kurusu
1 avuç içi peynir
8 tuzu alınmış zeytin

öğle:

4 kaşık taze fasülye
1 bardak tuzsuz ayran
salata

akşam:

soğanlı, biberli, domatesli kıyma
2 kaşık yoğurt

1.5 lt de su içtim şimdiye kadar..
spor pek yapamadım bu aralar ama yarın tekrar başlcam inş:)

eveeeet martın birinde kilolardan kurtulana kadar,, bir daha bırakmamak üzere tekrar başlıyorum diyetime..:24:

menü bildirimi yapıyorum..

kahvaltı: 2 yumurta, 4 gün kurusu kayısı, 1 çay bardağı fındık, avuç içi peynir, 8 zeytin, maydanoz, şekersiz çay..

öğle: 1 kase bezelye, salata, yoğurt

akşamada köfte var... sporumuda yaptım..leslie ile 1 mil yürüdüm ve hemen arkasından callanetics egzersizleriyle devam ettimm...

bugünkü menümü paylaşıyorum hemen:ssz:

1. öğün:
2 yumurta
1 avuç içi peynir
9 zeytin
1 ç.b fındık
4 kayısı

arada 1 bardak kahveli tarçıınlı süt

2.öğün:
4 kaşık bezelye
3 köfte
turşu
yoğurt

3.öğün:
tavuk
1/2 kase domates çorbası
yoğurt
turşu

sıvı:2 lt su
spor:1 mi,l leslie+callanetics

Son düzenleme:
1.öğün:

2 kaşarlı yumurta
8 zeytin
1 ç.b fındık
beyaz-kaşar peyniri bir avuç kadar
4 gün kurusu
maydanoz

2.öğün:
çok az domates çorbası (içemedim)
1 parça tavuk
turşu
yoğurt

3.öğün:
taze fasülye
kereviz salatası
çok azceviz-fıstık karışık yedim...

karatay dietinde sıfır ekmek değil mi?ben yapamıyorum bu diyeti ya ekmeğe alışmışım bir dilimde olsa yiyorum yoksa midem bulanıyor .ama iyi kilo verdiriiyor demek ki .sanada başarılar diyetinde .

karatay dietinde sıfır ekmek değil mi?ben yapamıyorum bu diyeti ya ekmeğe alışmışım bir dilimde olsa yiyorum yoksa midem bulanıyor .ama iyi kilo verdiriiyor demek ki .sanada başarılar diyetinde .

ne zmandır günlüğüme uğramıyordum yeni gördüm canım kusura bakma.evet sıfır ekmek .başta yapamam gibi geliiyor ama aslında ekmek olmayınca daha uzun süre tok kaldığını görünce elin ekmeğe gitmiyor zaten.sonuçları da gayet güzel.:21::21:

Back
X