hareketler dökümünde eski sevgilisinin adını gördüm

elotik

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
637
295
323
selam kızlar
erkek arkadaşımla 13 aydır beraberiz. Facebooklarımız kapalıydı ama o 3 gün önce açtı tekrar ve ben bugün girip hareketler dökümüne baktığımda geçen sene biz beraberken defalarca kez eski kız arkadaşını aratmış olduğunu gördüm. Ben aramadım bilmiyorum dedi yeminler etti benim üstüme ailesinin üstüne bile yeminler etti beni tanımıyo musun falan dedi ama ben inanmıyorum çünkü o yapmasa kim yapacak ki 1-2 kere değil en az 20 kere yani.
Şimdi ne yapmam gerek? Nasıl davranacağımı bilmiyorum? Yardım ederseniz minnettar kalcam.

Geçen sene yani siz yeni beraberken? Unutamamış ondan aratmıştır şu an yoksa sorun değil bence. Asıl sorun ailesinin üzerine bile yalan yere yemin etmesi.

Ya rahat bırak yaa .. Bende arama yapıyorum eskileri birini sevip cıkarken de bakardım merak işte bişe olcağından değil.. Salla gitsin araştırdıkca bu küçük şeyleri herşey kötü oluyor

Şuan bakmıyorsa sorun değil sonuçta ilişkinin başlarında aratmış fakat kapalıymış bu zamana kadar anladığım kadarıyla.. Birde o yeminler doğru bile olsa hiç değil.

cok önceden ilişkinizin ilk zamanlarındayken bakmıs olması normal bence her yeni ilişki bi kafa karısıklıgı ile başlar :9: ama yalan yere yemin etmesi buyuk sorun bence bakmıstır yani baksın nolacak hem. ben mesela bazen sürünüyo mu diye bakıyorum :9:

ya kızlar aradım demedi yemin billah ediyo benim doğum günümde bile aratmış ben yapmadım diyo bilmiyorum diyo o kadar kolay yemin edebilmesine şaşırıyorum ilk başlarda yaptım merak ettim falan dese bişi demicem ama yok inkar inkar.

Şuan bakmıyorsa sorun değil sonuçta ilişkinin başlarında aratmış fakat kapalıymış bu zamana kadar anladığım kadarıyla.. Birde o yeminler doğru bile olsa hiç değil.

evet canım kapalıydı 3 gün önce açtık beraber ve sorun ilk başlarda bakması değil artık benim üzerime ailesinin üzerine kolay kolay yemin edebilmesi. Geri zekalı mıyım ben yapmadım demesine inanayım? en az 20 kere aramış 1-2 değil. doğum günümde bile aratmış bi de bana sürprizler yaptı o gün bende salak gibi sevindim seviyo beni diye.

hemen yemine sarılana kızarım zaten yemin edenler yalan söylermiş :19:

cok önceden ilişkinizin ilk zamanlarındayken bakmıs olması normal bence her yeni ilişki bi kafa karısıklıgı ile başlar :9: ama yalan yere yemin etmesi buyuk sorun bence bakmıstır yani baksın nolacak hem. ben mesela bazen sürünüyo mu diye bakıyorum :9:

ya baktım demiyo işte yemin ederim inandığım her şey üzerine 2 adım atmak nasip olmasın falan diye ve ilişkinin 3üncü ayında 4üncü ayında falan bile aramış

evet canım kapalıydı 3 gün önce açtık beraber ve sorun ilk başlarda bakması değil artık benim üzerime ailesinin üzerine kolay kolay yemin edebilmesi. Geri zekalı mıyım ben yapmadım demesine inanayım? en az 20 kere aramış 1-2 değil. doğum günümde bile aratmış bi de bana sürprizler yaptı o gün bende salak gibi sevindim seviyo beni diye.

Senin sinirini de bakmasından çok seni salak yerine koyması bozuyor değil mi.. Face onun sonuçta kim onun eski sevgilisine baksın ki.. Dürüst bir şekilde evet o zamanlar bakmıştım ama inan artık umurumda değil tarzında cümleler kullansa bu kadar moral bozmaz bana kalırsa =)

Son düzenleme:
Kiz evli yada nisanli mi yoksa bekar mi facete beraber resimlerinizi koyuyosaniz benim faceme bakip iliskimi gordumu die bakmistir yada iliskisi var mi die bakmistir bide nasil ayrilmislar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eski kiz arkadasindan ayrildiktan sonra sifresini deistirmis mi deistirmediyse ki girip kendine bakmistir

Senin sinirini de bakmasından çok seni salak yerine koyması sinir ediyor değil mi.. Face onun sonuçta kim onun eski sevgilisine baksın ki.. Dürüst bir şekilde evet o zamanlar bakmıştım ama inan artık umurumda değil tarzında cümleler kullansa bu kadar moral bozmaz bana kalırsa =)

aynen ya resmen salak yerine koyuyo bi de tavırlı tavırlı yazıyo bana beni terk mi edicen senin kararın falan diye ama bakmış hadi 1-2 kere olsa tamam ama benim doğum günümde bile bakmış 2-3 gün arayla sürekli takip edilmiş ve yeminler ediyo ben biraz sakinleşmek istiyorum dedim nasıl davranmam gerek bilmiyorum şu an. Sen beni tanımıyo musun ben sana bakınca yaşadığımı hissediyorum falan diyo ama bu kadar basit geçemicem bu konuyu.

herkes arada eski sevgilisine falan bakar, bakamadım diyen yalan söyler, kızarsın edersin de çok çok büyütülcek bişey görmedim

Kiz evli yada nisanli mi yoksa bekar mi facete beraber resimlerinizi koyuyosaniz benim faceme bakip iliskimi gordumu die bakmistir yada iliskisi var mi die bakmistir bide nasil ayrilmislar

yok kız bekar bizim facede fotolarımız yoktu zaten kapalıydı ekimden beri ama ekime kadar hep aratmış 2-3 gün arayla. Kız ayrılmış bundan bu da çok çabalamış falan dönmek için bilmiyorum kafam çok karışık.

Ya rahat bırak yaa .. Bende arama yapıyorum eskileri birini sevip cıkarken de bakardım merak işte bişe olcağından değil.. Salla gitsin araştırdıkca bu küçük şeyleri herşey kötü oluyor

aynen, ben de aratıyorum bazen; boş zamandan ve meraktan başka bir şeyden değil.. bilseydi bu kadar kızacaksın aratmazdı zaten, çok da fifi; eskiler eski sonuçta. Yani demek istediğim şey her aratan; hala unutamadığından , aşkından öldüğünden falan aratmıyor..

herkes arada eski sevgilisine falan bakar, bakamadım diyen yalan söyler, kızarsın edersin de çok çok büyütülcek bişey görmedim

ya kızdığım o değil bana üstüme yeminler etmesi ben bakmadım bilmiyorum demesi salak yerine koyuyo kim baktı o zaman diyorum bilmiyorum diyo ve arada da değil 2-3 günde bir aratıp bakmış bu nasıl ara?

aynen, ben de aratıyorum bazen; boş zamandan ve meraktan başka bir şeyden değil.. bilseydi bu kadar kızacaksın aratmazdı zaten, çok da fifi; eskiler eski sonuçta. Yani demek istediğim şey her aratan; hala unutamadığından , aşkından öldüğünden falan aratmıyor..

ama arada değil işte 2-3 günde bir aramış benim doğum günümde bile aramış ve üstüme yeminler ediyo ben aramadım diye.

aynen ya resmen salak yerine koyuyo bi de tavırlı tavırlı yazıyo bana beni terk mi edicen senin kararın falan diye ama bakmış hadi 1-2 kere olsa tamam ama benim doğum günümde bile bakmış 2-3 gün arayla sürekli takip edilmiş ve yeminler ediyo ben biraz sakinleşmek istiyorum dedim nasıl davranmam gerek bilmiyorum şu an. Sen beni tanımıyo musun ben sana bakınca yaşadığımı hissediyorum falan diyo ama bu kadar basit geçemicem bu konuyu.

Herkes mutlaka bakmıştır bence eski sevgilisine.. bu hala sevdiği anlamına gelmez merak da edebiliyor insan fakat öncesinde çok sevmiş ve barışmak istemiş sanırım ben de basite alamazdım sanırım.. Doğum gününde falan bakması hiç hoş değil ben gelemiyorum böyle şeylere pek =)

Back
X