• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Hareketli Spermi Arttırmak İçin

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun dualrın geri çevrilmediği bu mübarek günde Rabbim herkesin duasını kabul eder inş meleklerimzi gönderir inş.

arkadaşlar hareketli spermleri arttırmak için her gece havuç yese olmazmı suyunu değilde havuç yyese olmazmı

canım kür bu şekilde yemenin başka bi şeye faydası vardır ama hareketli sperm için taze sıkılmış havuç suyu

peki cnm neyle sıkıyorsun illa meyve sebze sıkacağımı olması lazım

keçiboynuzu la rginine zinco hapı evicap hareket arttı merak edenler özele msj atsın ayrıntılara inerim çünkü diger sayfalara ayrıntılı şekilde yazdım 2 3 yere

arakadaşlar bişey soracam benim eşim proxeed plus evicap klomen ve l arginine kullanıyor.bunların yanında havuç suyu içse ters tepki yaparmı

arkadaşlar
havuç suyu kürü sigara içenlerde ters tepki yapıyomuş ona göre
arkadaşlar sigara içenler için gerçekten yapılmaması gereken bir kür.çünkü akciğer kanserini tetikliyormuş.saraçoğlunun sitesindede var sanırım bu bilgi.eşi sigarayı yeni bırakmış olanlarda bence kür olarak değilde haftada 1 -2kez içsinler.dikkatli olmak lazım.benim eşim malesef sperme zararlı olduğunu bilmesine rağmen bırakamıyor sadece azaltabildi.malesef kullanamıyoruz o yüzden.sadece salatalarda falan kullanıyorum havucu bol bol.

arkadaşlar kesinlikle ihmal edilmemesi gerekenlerden biride selenyum ve e vitamini olmalı, sperm sayısını % 11 oranında arttırdığı ve kalitesinide arttırdığını bütün uzmanlar söylüyor.Bu ikilinin desteği mutlaka alınmalı.Benim bildiğim nutriway in selenyum e si var ve doktorlarda onaylıyorlar.

günaydın arkadaşlara.s.
geçen sene haziran ayı sonunda eşime sperm testi yapıldı.ve sonuçlar iyi değildi.bize tüp bebek dediler.
sonuçları :
sperm sayısı:12 milyon
morfoloji:%1
hareketsiz:%93 (spermler ölü)

burdaki arkadaşların tavsiyelerii üzerine ilk önce eşime zeytinyağına batırılmış kuru incir verdim.(1 ay kulllandı).hiç ara vermeden keçi boynuzu kürü ve evicap+çinko vitaminleri aldı.( 3 ay).gene hiç ara vermeden havuç suyu içti ve sigarayı bıraktı ( 3 ay kullandı).tekrar test yaptırık ve değerlerimiz;
sperm saysı:20 milyon oldu
morfoloji:%3
haraketsiz:%66 olarak değişti (krugere göre) ve şuan tekrar hiç ara vermeden keçiboynuzu içiyoruz..:lepi:
bie şeyin yapısını değiştirmek çok zor ve çok zaman alıyor..:1no2:eşimde varikosel yoktu..bu sayıların değişmesi bizim 7-8 ay gibi bir zamanımız aldı..

günaydın arkadaşlara.s.
geçen sene haziran ayı sonunda eşime sperm testi yapıldı.ve sonuçlar iyi değildi.bize tüp bebek dediler.
sonuçları :
sperm sayısı:12 milyon
morfoloji:%1
hareketsiz:%93 (spermler ölü)

burdaki arkadaşların tavsiyelerii üzerine ilk önce eşime zeytinyağına batırılmış kuru incir verdim.(1 ay kulllandı).hiç ara vermeden keçi boynuzu kürü ve evicap+çinko vitaminleri aldı.( 3 ay).gene hiç ara vermeden havuç suyu içti ve sigarayı bıraktı ( 3 ay kullandı).tekrar test yaptırık ve değerlerimiz;
sperm saysı:20 milyon oldu
morfoloji:%3
haraketsiz:%66 olarak değişti (krugere göre) ve şuan tekrar hiç ara vermeden keçiboynuzu içiyoruz..:lepi:
bie şeyin yapısını değiştirmek çok zor ve çok zaman alıyor..:1no2:eşimde varikosel yoktu..bu sayıların değişmesi bizim 7-8 ay gibi bir zamanımız aldı..

sana tek tavsiyem incire devem et ve MANİSA MESİR MACUNU YEDIR EŞİNE bol bol ben çok faydasını gordum ve su anda şükürler olsun mutluyum.

Back
X