vallahi keçi boynuzu kürünü uyguladık...arkadaşlar sadece...başka kür denemedik..hamiş olmayı bekliyorum oluruna bıraktık sımdılık..aşılamaya geçicez....
Esinin sorunu neydi ? Insallah faydasini görürsünüz. Bize haber verirsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallahi keçi boynuzu kürünü uyguladık...arkadaşlar sadece...başka kür denemedik..hamiş olmayı bekliyorum oluruna bıraktık sımdılık..aşılamaya geçicez....
iyi aksamlar aurora ben çok yazdim Dr Saraçogluna internet sitesinde forum doldurdum ve mail attim.
Cevap alamadim. Sadece mailerime karsilik verdi oda tel numarisini yazarak. Sen nasil yanit alabildin ?
Sende bizim gibi nohut kürü yapiyorsun, ne zaman basladiniz. Insallah faydasini görüz. Biz 16 mayis'ta basladik 23 temmuza kadar uygulicaz çünkü o gün ürologda randevumuz var.
dedigin gibi iyi bir gününe denk gelmistir yada acimistir delikafadulden
sonuçta cevap verdi sen ona bak :))))
sende bizim gibi su an nohut suyu kûrünü uyguluyorsunuz.
Ben sonra keçi boynuzu kürüne baslamayi düsünüyordum, sence havuç mu ? keçi boynuzu mu ?
havuç suyu nasil oluyor ? marketlerde havuç suyu satiliyor o olur mu ? yade taze havucu blenderden mi geçirmek lazim.
aurora günaydın...nohut kürünü paylaşabilirsen sveinirim..
teşekkürlerrrrr
tabiki paylaşırım canım...
Prof.Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun azosperme karşı nohut kürü :
Yarım litre su kaynatıldıktan sonra içine 6-7 kaşık nohut atılarak 10 dakika kaynattıktan sonra ılımaya bırakılır. elde edilen suyun yarısı sabah kahvaltısından sonra,diğer yarısı da öğlen yemeğinden önce içilmelidir.
Bu küre en az 2 ay devam edilmelidir.Başarı oranı %35-40 olmaktadır.