• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Hareketli Spermi Arttırmak İçin

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sarıcivciv canım sen önce 1 ay havuç kürünü dene bence..havuç kürünü daha önce duysaydım nohut küründen önce bende ona başlardım..ibrahim saraçoğlu bu konuda çok iddalı konuşuyor..karar senin artık canım..
çalışmanda iyi olmuş,insan evde kaldıkça daha çok düşünüp strese giriyor..çalışarak kafanı dağıtmış olursun..inşallah çok bekletmeden gelir meleklerimiz..

sarıcivciv canım sen önce 1 ay havuç kürünü dene bence..havuç kürünü daha önce duysaydım nohut küründen önce bende ona başlardım..ibrahim saraçoğlu bu konuda çok iddalı konuşuyor..karar senin artık canım..
çalışmanda iyi olmuş,insan evde kaldıkça daha çok düşünüp strese giriyor..çalışarak kafanı dağıtmış olursun..inşallah çok bekletmeden gelir meleklerimiz..

inşallah canım çok istiyorum..rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın cümlemizin...
:ecrin_bebek:evet havuç kürünü deneyim..makina almam gerek galıba..

selam kizlar
bugun markete gittim meyve sebze çekmek için robot. Nohut kürümüz bitsin alicam. Fiyatlar burda 35 € ve 50 € arasi.
Rahim röntgeni ayni ultrason hiç agri sizi yok. Göbegin üzerine jel süruyorlar sende bilgisayardan görüyorsun. korkulacak birsey yok. Hamile kadinlar bebeklerini ultrasonda gördükleri gibi; rahim ve göbek röntgeni ayni. Gitmeden önce 1lt su içmek gerekiyor. Fazla uzun sürmüyor maximum 10dk.

espoir cnm rahim filmini çok şiddetli geçirenler var agrılı sonra bayılanlar..valla korkuyorum..spekulumla vajinayı açıyorlarmış..içeriye sıvı ilaç yolluyorlarmış..genelde adet sancısı gibi agrı oluyormuşşş..
sen çektirdin mi??

espoır cnm bana deniz diyebilirsin canım..
vallahi iş güç derken anca vakit oldu..haftayı bitirdik işte çok şükür...

o zaman benimkisi rahim filmi degildi. Ben ultrasondan geçtim. Yumurtaliklarimin boyutuna bakildi ve normal idiler ve kist olmadigini söyledi doktor. Bir de rahim agzina bakti ultrason hersey normal dedi.
Vaginadan olmadim ben

yumurtalık takibidir.canım seninki benimde 2 ay takibim yapılmıstı sık sık gittim yumurtalıklarıma bakıldı vajinadan..minik minik yumurtalar oluşuyordu..kalıtelı yumurta gelısemıyordu..

espoir cnm rahim filmini çok şiddetli geçirenler var agrılı sonra bayılanlar..valla korkuyorum..spekulumla vajinayı açıyorlarmış..içeriye sıvı ilaç yolluyorlarmış..genelde adet sancısı gibi agrı oluyormuşşş..
sen çektirdin mi??

Selam ben topiğinizi yeni farkettim. Bizim de ileri hareket ve sayı problemimiz var. Ve pazar günü yumurtalarım toplanacak hayırlısıyla. Tüp bebek tedavisindeyiz. Sizi korkutmak gibi olmasın ama benim rahim filmim de çok ızdıraplı olmuştu. Ben hayatımda böyle bir acı hissetmemiştim o güne kadar.
Bir de arkadaşlar havuç suyu demişsiniz ya, onu sigara içenler kullanamıyor. Fayda görülmediği gibi sigara içenlere çok zararlı olduğunu biliyorum. Bilginiz olsun.

sonra yumurtaların boyutlarına baktı gelişme görünce klomen kullandım..sonra çatlatma ignesi oldum..sonuç fiyasko işte..bende ara verdim

elitu öncelikle hayırlı olsun..bizi haberdar et canım..inşallah hayırlı haberler verirsin..bebişlerin tutunur inşallah..evet bende rahim filmini anestezili yaptırcam..istanbulda iyi bir yerde çekilmek istiyorum..

sen çektirdin mi??

selam arkadaşım rahim filmi sormuşsun ben de çektirmiştim zor oluyor ama biraz şartlanmaya baglı oldugunu düşünüyorum adet sancısının biraz daha şiddetlisi korma inş sitres ypma kendine :teselli:

elitu öncelikle hayırlı olsun..bizi haberdar et canım..inşallah hayırlı haberler verirsin..bebişlerin tutunur inşallah..evet bende rahim filmini anestezili yaptırcam..istanbulda iyi bir yerde çekilmek istiyorum..

Sağol canım.İnşallah herşey yolunda gider. Çok heyecanlıyım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bu arada benim eşimin hiç hareketli spermi yoktu. Aşılama yaptırdığımız dönemde bol bol keçiboynuzu pekmezi içti. Kürünü içemiyordu çünkü. Epey artmıştı. Bakalım şimdi neolacak.

Back
X