• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Hareketli Spermi Arttırmak İçin

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tamam denizcim kaydirigubbakcemile5 banada fatma diye bilirsin anlastik böylece vereliniortak
biz nisanda doktora gittik çocugumuz olmuyor diye. Doktoruma israr ettim bize test yaptirsin esimle bana bir sorun varmi diye. Normalde 1 yil beklememiz gerekiyordu fakat biz sabirsizdik niye olmuyor.
Esime spermogram ve spermokültür yaptirmamizi istedi bana ise ultrasonda yumurtaliklarima bakilmasini istedi boylari normal mi ve kist var mi diye birde rahim agzina bakildi genisligine. Benim tarafimdan hersey normaldi ultrasondan iyi göründügü için vajinadan gerekmedi.
Bir kaç hafta sonra esimin spermogramini yaptirdik ve dünyamiz yikildi diyebilirim. Beklemedik bir sorunla karsilastik AZOSPERMI.
Ilk ögrendigimizde birsey anlamamistik. Sonrada arastirdim google'den ve herseyi burda ögrendim diye bilirim.
Ve seni tanidim ne mutlu bana alkisalkisalkis

arkadaşlar ya ben tahlil kan tahlili yaptırdım adetimin 21 gününde doktor yumurtlaman var dedi am ben de hala soru işaretleri var sadece kan tahliliyle belli oluyormu yumurtlama olup olmadıgı yada saglıklı yumurtladıgın

benim yumurtalarim normal doktorun dedigine göre.
Ve ben 4 ay vücut isisini ölçüyordum her sabah uyanip yataktan çikmadan önce. Yumurtlama günümü bilmek için. Fakat esimin azosper oldugunu ögrenince doktorum birakmami istedi.
Fakat ben yumurtluyor muyum yumurtlamiyorum mu bilmiyorum ? Onu nasil ögrenebiliriz ?

benim yumurtalarim normal doktorun dedigine göre.
Ve ben 4 ay vücut isisini ölçüyordum her sabah uyanip yataktan çikmadan önce. Yumurtlama günümü bilmek için. Fakat esimin azosper oldugunu ögrenince doktorum birakmami istedi.
Fakat ben yumurtluyor muyum yumurtlamiyorum mu bilmiyorum ? Onu nasil ögrenebiliriz ?

ya benim kan tahlilinde yumurtladıgımı söyledi doktor adetin 23 gününde gittim tahlil yaptırdım onda çıktı am em,n deilim acaba ultrason illa gerklimi yumurtlamayı ögrenmek için

belenay ne zaman yumurtladıgımı ben bilemiyorumcanım.yardımcı olamıycam ben...bende pko oldugu için yumurtlama günlerin normal degil...

Denizcim sen kendine kürler uyguladin mi. Mesela sogan kürü ve incir kürü.
diger topiclerde çok faydali oldugunu ögrendim

arkadaşım yumurtlayıp yumurtlamadıgını ögrenmek için doktorunula konusup yumurta takıbı yapılması istemelisin.gün aşırı giidyorsun vajinadan muayene ediyor..yumurta boyutlarına bakıyor..çatlayacagı gunu kestırebılıyor..

espoircim yok uygulamadım..sadece eşime keçiboynuzu uyguladık..
doktorumen son gittigimde pko görünmüyor dedi..
sadece bu sonuçlarla normal yolla gebe kalamazsın dedi.

doktora göre adetimden 14 ve 15ci günler yumurtlamam. Ama bazen degise biliyor aydan aya farkli olabilir. Son iki ay benim adetim düzensizlesti. Normalde hep 30cu gün hastalanirdim. Nisanda 2 gün gecikti ve mayista 5 gün. O yüzden artik bilemiyor ve vücudumu isisini ölçmiyorum.

rica ederim arkadaşım ne demek..ben yaptırmışdım..gün gün gittigin bakıyor boyutlarını söylüyor büyüyo yada büyümüyor öyle anlıyor zaten..benim yumurta takibim yapılırken yakaladık pko yu..

yumurtlama günleri herkesin degişebiliyormuş..kimisi adetin 14 gününde olabiliyor..ama ben degilll...

2 aydir adetim düzensiz oldugu için. Ben bu pazartesi sogan kürüne basladim. Bakalim faydasi olur mu

fatmacım bende mutlu oldum canım...vajinadan yapılmayan hiçbir muayene kesin sonuç vermiyor..bunu belirteyim öncelikle.....bende tedirgin oldugumdan dolayı karından ultrason istemişdim doktorum kabul etmedi..herşeyi net olarak vajinadan göebiliyor ve rahim agzımın catımın geniş oldugu söyledi vajina muayeneinde...rahat normal dogum yapabilirsin dedi..

kürleri uygula canım..faydası olur mutlaka..adetin stresdende gecikiyordur emin ol..kafana takıyorsun ya bekliyorsunda..

bizler elimizden geleni yapalım..rabbim ol derse olucak..derdi veren allahım dermanınıda verir inşallah..

4 yıldır bekliyorum anne olmayı işte...

Back
X