Geçmiş doğum günün kutlu olsun Zelibon :) Sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelerin olsun
çok saol canım..inşallah hepimiz hep iyi olalım...Allah nice güzel günler göstersin :) maşallah mutlulugunuza nazar değmesin :)
çok saol canım...benim içinde rüya gibiydi...ayyy çççookk güzel geçmiş doğum günün kutlu olsun :)
tabiki öyle ama mutlulukta paylaştıkça artar..nasılki derdini söylemeyen derman bulamaz..
evett kocacım arkadaşlarım ailem harika birgün yaşattılar bana...sabah işe geldim masamda kalp kutu içinde
hediyeler falan eşimin teyzesinin kızı yapmış :) sonra iş yerindeki arkadaşlarım pasta hediye falan..eşim bir
demet gül gönderdi..kardeşim taa edirneden çiçek gönderdi..sonra gözlük aldık yemeğe gittik..çok
romantikti.arayanlar mesaj atanlar..nekadar çok sevenim varmış..çok çok mutlu oldum
kandil için aileleri gezdik..kayınvalidem benim annem ve eşimin teyzeside hediyeler almış..
sizinlede paylaşmak istedim mutluluğumu..iyiki doğmuşum dedim resmen
Ohh ohh iyiymis :) derdim var da ki dertlilere gelsin
yine de burada hep özellikle eşinden, ilgisizlikten dertli insanlar var, bence de burada paylaşmanız çok hoş olmamış...
Allah daha guzel gunler gostersin insallah canim kimse kotu olmasin o ayri,yasadiklariniz gercekten guzel seyleraslında kötü geçse dert olacaktı..ama çok şükür iyi geçti onuda paylaşmak istedim :)
Allah daha guzel gunler gostersin insallah canim kimse kotu olmasin o ayri,yasadiklariniz gercekten guzel seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?