- 30 Aralık 2009
- 23.368
- 92.665
- 1.123
- Konu Sahibi Ftmoztrk0910
Valla defol git.Küstüm gidiyorum gelmicem bi daha.
Daha da gelme ne bu ya.
İllallah ettirdin iyice.
Deli mi ne.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla defol git.Küstüm gidiyorum gelmicem bi daha.
yani hani bosanalim ustume borc var hacizden etkilenme fakan dedi oyle bosanalim dedi deseniz anlarim ama çok pisi pisine kandirmis sizi . sizde tekrar evlenevegiz diyr mal istemediniz muhtemelen .keske isteseydiniz . bahsettiginiz 2 ev sizinle evlenmeden once mi alinmisti ? oyleyse zaten mahkemedede alamazdiniz.Boşanalım birbirmize aşık oluruz öyle tekrar evleniriz demişti.
Kovdukça seni dönüp başka başka nicklerle geri geliyorsun.@Mune beni engeller misn?
aşkolsun tamam.Kovdukça seni dönüp başka başka nicklerle geri geliyorsun.
En az 30 üyelik aldın.
Bi sal artık ya.
Çok sağolun yorumunız için.evlerden birini benimle evlenmeden önce birini de benden boşandıktan sonra aldıyani hani bosanalim ustume borc var hacizden etkilenme fakan dedi oyle bosanalim dedi deseniz anlarim ama çok pisi pisine kandirmis sizi . sizde tekrar evlenevegiz diyr mal istemediniz muhtemelen .keske isteseydiniz . bahsettiginiz 2 ev sizinle evlenmeden once mi alinmisti ? oyleyse zaten mahkemedede alamazdiniz.
bu adam size geri donmez .sizde onun canini suan acitamazsiniz cunku sizi onemsemiyor. baska adamla gezseniz bile umursamaz cunku önemsemiyor. sizi alttan alta asagiliyor yok evi temiz tutacagini bilsem veririm falan filan .siz kendi hayatiniza bakin. mumkunse annenizin oldugu sehire gidin bir sure ayri eve cikmadan annenizle yasayin cocuk konusundada yardimci olur, para biriktirirsiniz .ve psikolojinizi toplarsiniz.sonra memursunuz evde tutarsiniz
yahu begenmiyosan yorum yapma belliki kadin saglikli dusunemiyor insanlar yardimci oluyor. babanin forumumuda defol git diyorsun ?!!!?Kovdukça seni dönüp başka başka nicklerle geri geliyorsun.
En az 30 üyelik aldın.
Bi sal artık ya.
Adam gerçekten ş.siz mi sence nasıl anladın bana hala tüm suç bendeymiş gibi geliyor?Kocan bile fazla çekmiş seni.
Deli gibi sağa sola manyak manyak saldırıp duruyorsun.
Bizene yani boşanmasaydın.
Ulan sanki biz dedik git boşan.
Salakça işler yapıp sonra burada habire eski olayları yeni gibi açıp adama küfrettirerek rahatlıyorsan tamam diyelim rahatla bir kez daha senin eski adam tam bi ş.....
sen de zır cahil.
Canım evi temiz tutacağını bilsem otur derdim dedi ya aşağılıyor mı sence?yahu b
yahu begenmiyosan yorum yapma belliki kadin saglikli dusunemiyor insanlar yardimci oluyor. babanin forumumuda defol git diyorsun ?!!!?
Sen al yardımcı ol bol bol.yahu b
yahu begenmiyosan yorum yapma belliki kadin saglikli dusunemiyor insanlar yardimci oluyor. babanin forumumuda defol git diyorsun ?!!!?
aaljJKDHJKHJFHFCanım evi temiz tutacağını bilsem otur derdim dedi ya aşağılıyor mı sence?
Boşanalım birbirmize aşık oluruz öyle tekrar evleniriz demişti.
Ş.siz derkwn ciddi miysin?Sen al yardımcı ol bol bol.
ALLAH'ım sen büyüksün.Adam gerçekten ş.siz mi sence nasıl anladın bana hala tüm suç bendeymiş gibi geliyor?
Ya arkadaşım ben kendimi sürekli suçlutorum sürekli sürekli.çünlü o beni her şey için suçladı evliyken.ALLAH'ım sen büyüksün.
Yahu sana 4896783467469736873656 anlatıldı bu.Ya arkadaşım ben kendimi sürekli suçlutorum sürekli sürekli.çünlü o beni her şey için suçladı evliyken.
evetbasagiliyor ve size gizli gizki kendinizi yetersiz hissetirmeye calisiyor. sizin yaomaniz gereken sey bu adami aramayip uzaklasmak. yok nafakaymis yok suymus buymus aramayin ve ailenizin yanina donun cunku icten ice sizin onunla barismak icin aradiginizi dusunuyor. siz bu adamibpisman etmek istiyorsunuz ama bu sekilde pesinden kosarsaniz olacagi varsada olmaz . kendinizi geri cekin az muhattap olun en az e 3 4 ay aramayin bi sasirsin adam neoldu falan desin .ancak sizin yoklugunuzu anlarsa pisman olur.Canım evi temiz tutacağını bilsem otur derdim dedi ya aşağılıyor mı sence?
Yok zaten nafakayı artırmammak için o aradı ben aramadım.aramıyroum 1 yıldır da yalvarmıyorum.evetbasagiliyor ve size gizli gizki kendinizi yetersiz hissetirmeye calisiyor. sizin yaomaniz gereken sey bu adami aramayip uzaklasmak. yok nafakaymis yok suymus buymus aramayin ve ailenizin yanina donun cunku icten ice sizin onunla barismak icin aradiginizi dusunuyor. siz bu adamibpisman etmek istiyorsunuz ama bu sekilde pesinden kosarsaniz olacagi varsada olmaz . kendinizi geri cekin az muhattap olun en az e 3 4 ay aramayin bi sasirsin adam neoldu falan desin .ancak sizin yoklugunuzu anlarsa pisman olur.
iste sindirmis seni , sen suclu falan degilsin . seni orda ailenden uzak sahipsiz gormus sindirdikce sindirmis sende caresiz ona baglanmissin .sosyal medyada falan eklise sil sadece numarasi kalsin ve ailenin oldugu sehre dön ve o aramadikca arama.Ya arkadaşım ben kendimi sürekli suçlutorum sürekli sürekli.çünlü o beni her şey için suçladı evliyken.