Harikasınız hepiniz şimdi size son olaydan bahsetmeliyim.

Boşanalım birbirmize aşık oluruz öyle tekrar evleniriz demişti.
yani hani bosanalim ustume borc var hacizden etkilenme fakan dedi oyle bosanalim dedi deseniz anlarim ama çok pisi pisine kandirmis sizi . sizde tekrar evlenevegiz diyr mal istemediniz muhtemelen .keske isteseydiniz . bahsettiginiz 2 ev sizinle evlenmeden once mi alinmisti ? oyleyse zaten mahkemedede alamazdiniz.
bu adam size geri donmez .sizde onun canini suan acitamazsiniz cunku sizi onemsemiyor. baska adamla gezseniz bile umursamaz cunku önemsemiyor. sizi alttan alta asagiliyor yok evi temiz tutacagini bilsem veririm falan filan .siz kendi hayatiniza bakin. mumkunse annenizin oldugu sehire gidin bir sure ayri eve cikmadan annenizle yasayin cocuk konusundada yardimci olur, para biriktirirsiniz .ve psikolojinizi toplarsiniz.sonra memursunuz evde tutarsiniz

Kocan bile fazla çekmiş seni.
Deli gibi sağa sola manyak manyak saldırıp duruyorsun.
Bizene yani boşanmasaydın.
Ulan sanki biz dedik git boşan.
Salakça işler yapıp sonra burada habire eski olayları yeni gibi açıp adama küfrettirerek rahatlıyorsan tamam diyelim rahatla bir kez daha senin eski adam tam bi ş.....
sen de zır cahil.

Çok
yani hani bosanalim ustume borc var hacizden etkilenme fakan dedi oyle bosanalim dedi deseniz anlarim ama çok pisi pisine kandirmis sizi . sizde tekrar evlenevegiz diyr mal istemediniz muhtemelen .keske isteseydiniz . bahsettiginiz 2 ev sizinle evlenmeden once mi alinmisti ? oyleyse zaten mahkemedede alamazdiniz.
bu adam size geri donmez .sizde onun canini suan acitamazsiniz cunku sizi onemsemiyor. baska adamla gezseniz bile umursamaz cunku önemsemiyor. sizi alttan alta asagiliyor yok evi temiz tutacagini bilsem veririm falan filan .siz kendi hayatiniza bakin. mumkunse annenizin oldugu sehire gidin bir sure ayri eve cikmadan annenizle yasayin cocuk konusundada yardimci olur, para biriktirirsiniz .ve psikolojinizi toplarsiniz.sonra memursunuz evde tutarsiniz
Çok sağolun yorumunız için.evlerden birini benimle evlenmeden önce birini de benden boşandıktan sonra aldı

Kocan bile fazla çekmiş seni.
Deli gibi sağa sola manyak manyak saldırıp duruyorsun.
Bizene yani boşanmasaydın.
Ulan sanki biz dedik git boşan.
Salakça işler yapıp sonra burada habire eski olayları yeni gibi açıp adama küfrettirerek rahatlıyorsan tamam diyelim rahatla bir kez daha senin eski adam tam bi ş.....
sen de zır cahil.
Adam gerçekten ş.siz mi sence nasıl anladın bana hala tüm suç bendeymiş gibi geliyor?

Ya arkadaşım ben kendimi sürekli suçlutorum sürekli sürekli.çünlü o beni her şey için suçladı evliyken.
Yahu sana 4896783467469736873656 anlatıldı bu.
Hala daha neyini anlamadın ?
Daha kaç kere yazmak lazım ?
Ne istiyorsun yahu sen ?

Canım evi temiz tutacağını bilsem otur derdim dedi ya aşağılıyor mı sence?
evetbasagiliyor ve size gizli gizki kendinizi yetersiz hissetirmeye calisiyor. sizin yaomaniz gereken sey bu adami aramayip uzaklasmak. yok nafakaymis yok suymus buymus aramayin ve ailenizin yanina donun cunku icten ice sizin onunla barismak icin aradiginizi dusunuyor. siz bu adamibpisman etmek istiyorsunuz ama bu sekilde pesinden kosarsaniz olacagi varsada olmaz . kendinizi geri cekin az muhattap olun en az e 3 4 ay aramayin bi sasirsin adam neoldu falan desin .ancak sizin yoklugunuzu anlarsa pisman olur.

Tedavi alıyor olmanız sizin için iyi bir gelişme. Ama çok aleni bir şekilde ortada olan gerçek şu ki henüz iyi filan değilsiniz.!

Yaşadıklarınızı elbette unutmayacaksınız. Acı da olsa bir tecrübe olarak kabul ettiğiniz, burada size yazılanlara rağmen aynı konuda ısrarlarınızla insanları bıktırıp bezdirmekten vazgeçtiğiniz, intikam intikam diye saçma sapan fikirler peşine düşmeyi bıraktığınız, kendi yaşamınıza ve çocuğunuza odaklanıp sosyal bir çevre edindiğinizde iyileşmiş olacaksınız.

Haksızlıklara uğrayarak, bir çok şekilde kandırılarak boşanan bir çok kadın var, dünyada tek siz değilsiniz emin olun. Ama bu bir pc oyunu değil, yani skor onda diye sizin ille de taarruza geçip galip gelmenizi sağlayacak ikinci bir etabı yok bu durumun. Yaşandı ve bitti! Ödülü, intikamı, rövanşı yok! Kabul etmeniz gereken bu!

Bunun haricinde o adam bir yabancı artık. İster anasına ev alır ister başkasına. Siz sobalı evdesiniz diye size daha iyi şartlar sağlaması fikriniz son derece yanlış. Size tüm bunları yaşatmış bu adamdan bu beklentilere girmeniz kusura bakmayın ama onursuzca. Adamın karşısında böyle küçülmekten vazgeçin artık ne olur

Çocuğu bahane etmeyin çünkü çocuğa sağlaması gereken nafakadır. Zamanı geldikçe o nafakayı yasal olarak artırma talebinde bulunursunuz, eğitim hayatı başladığında da daha iyi şartlar sağlaması için babasına bildirimde bulunursunuz. O kadar!

İl değiştirerek intikam alamazsınız, hiç bir şekilde intikam alamazsınız zaten. İntikam düşüncesini kaldırın atın artık aklınızdan. İl değişikliği size ve bebeğinize daha kaliteli bir yaşam ve şartlar sunuyorsa önceliğiniz bu olsun. Görmek isteyen adam çocuğunu her yerde gelir görür. Zor ya da kolay görmesi onu ilgilendirir sizi değil. İl değişikliğini bir ceza olarak değil kendinize güzel bir yaşam edinmek için düşünebilirsiniz

Bu adam sadece çocuğunuzun babası olan bir yabancı. Size geri dönecek biri değil, size iyi şartlar sağlayacak biri değil, sizsiz kahrolacak, başkasıyla mahvolacak filan biri değil! Sizi kandırmış evet, bunun karşılığı karşısında dimdik ayakta durarak, boynu bükük ve kendisine muhtaç olmayarak, çocuk dışında asla muhatap olmayarak, son derece mesafeli olup, kendinize bir an önce mutlu, huzurlu bir hayat sağlamaktır.

Aldığınız profesyonel yardım seanslarını biraz daha artırın (özellikle ilk yıllarda) ilaç alıyorsanız düzgün kullanın, gerekiyorsa dozları minik dokunuşlarla artırılsın

Ve artık lütfen bu konuda burada insanları darlamayın. Güzel güzel konular açın, bebeğinizin tatlılığını, yeni hobileriniz, yeni arkadaşlarınızla nasıl eğlendiğinizi, öğrencilerinizin muzipliğini filan anlatın bize LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN 🙏

evetbasagiliyor ve size gizli gizki kendinizi yetersiz hissetirmeye calisiyor. sizin yaomaniz gereken sey bu adami aramayip uzaklasmak. yok nafakaymis yok suymus buymus aramayin ve ailenizin yanina donun cunku icten ice sizin onunla barismak icin aradiginizi dusunuyor. siz bu adamibpisman etmek istiyorsunuz ama bu sekilde pesinden kosarsaniz olacagi varsada olmaz . kendinizi geri cekin az muhattap olun en az e 3 4 ay aramayin bi sasirsin adam neoldu falan desin .ancak sizin yoklugunuzu anlarsa pisman olur.
Yok zaten nafakayı artırmammak için o aradı ben aramadım.aramıyroum 1 yıldır da yalvarmıyorum.

Ya arkadaşım ben kendimi sürekli suçlutorum sürekli sürekli.çünlü o beni her şey için suçladı evliyken.
iste sindirmis seni , sen suclu falan degilsin . seni orda ailenden uzak sahipsiz gormus sindirdikce sindirmis sende caresiz ona baglanmissin .sosyal medyada falan eklise sil sadece numarasi kalsin ve ailenin oldugu sehre dön ve o aramadikca arama.

Back
X