Harikasınız hepiniz şimdi size son olaydan bahsetmeliyim.

Sadece adamla kafayı bozsanız iyi buradan kaç kere üyelik alıp aynı şeyleri 30 kere yazdınız yine aynisiniz bu nasıl tedavi ki hiçbir değişiklik yok ve öğretmensiniz sizin sınıfta çocuklara nasıl davrandıginizi çok merak ediyorum. Çünkü adamla kafayı bozmak değil sadece siz birseye taktikca takıyorsunuz kadınlar kulübune taktiginiz gibi 1000 tane yeni üyelik alıp açtığınız gibi

Yazimi, anlatmi bu sekilde olan birine tahammul edemez miydiniz? Bende sizin saka yaptiginizi dusundum. Yazima anlatima gelinceye kadar kadinin psikolijisi cok kotu durumda bundan endiselenmek yerine yazima anlatima takilmak?
Eksik yazmisim yazimi, anlatimi, psikilolojisi bu sekilde birinin ogretmenlik yapiyor olmasina tahammul edemezdim.. ogrencilerine faydali olabilecegini dusunmuyorum ne yazik ki..

Yaptirdi,ödetdi,getirdi,aldirdi vs
Ögretmenliğidemi o okuttu
Yapan var Amazon yaptiranda
Çocuğu intikam aleti olarak görmeyin sonra hem sizden Hemde babasindan soğur
Ve berduş olan çocuğunuz olur

Yazimi, anlatmi bu sekilde olan birine tahammul edemez miydiniz? Bende sizin saka yaptiginizi dusundum. Yazima anlatima gelinceye kadar kadinin psikolijisi cok kotu durumda bundan endiselenmek yerine yazima anlatima takilmak?
Yakalamışım dimi? o üyeymiş

Eksik yazmisim yazimi, anlatimi, psikilolojisi bu sekilde birinin ogretmenlik yapiyor olmasina tahammul edemezdim.. ogrencilerine faydali olabilecegini dusunmuyorum ne yazik ki..

Sizinle hemfikirim. Bu psikolojide birinin egitmen olmasi dehset otesi. psikolojisini gorunce yazimi ve anlatimi en son dusunulecek mevzu.

arkadaşım bak en az 30 kere eski kocanın başkasıyla evlenme ihtimalini sanki sen 2 kere boşanmış, 2 çocuklu adamla evlenecekmişsin de fikir soruyormuş gibi ısıta ısıta sordun.
28. konuda tedaviye ikna oldun zorla.
şimdi tedavi alıyorum diyorsun ama zerre kadar değişmemişsin.
ya tedavi aldığın yalan yada gittiğin doktorun diplomasında sıkıntı var.
senin öğretmenliği bırakıp, çocuğunu güvenilir birine teslim edip yatarak tedavi olman lazım bence.
bu derece saplantı hiç normal değil. bu kadar takıntılı birine şurada yazmaktan ben imtina eder hale geldim konularından sonra.
ne çocuğuna ne de öğrencilerine zerre kadar faydan olduğunu sanmıyorum.
kendini mahvetmişsin bari çoluk çocuğa daha fazla zarar vermeden çözüme git.

İçinizde kalan öfkeyi bir şekilde paylaşıp atmak istiyorsunuz..
Muhtemelen paylaşabliecek insanlar çok yok etrafınızda..
Hatalar ve tüm duygular hepimiz içindir..
Size tavsiyem bu platform çoğunlukla dertlinin derdini daha da arttıran bir yere dönüşebiliyor bazen o yüzden uzak durun, aradığınız o rahatlama ne yazık ki bu platformda olmayacak..
Size yapılanları hemen hazmedemezsiniz ama zamanla aman bana ne diyecek duruma gelirsiniz..
En büyük intikam sessizce uzaklaşmak ve bırakmaktır..
Mesleğinize ve çocuğunuza odaklanın geçmiş adı üstünde geçmiş gitmiş ama siz geçip gitmesine izin vermezseniz geleceğinizde aynı sıkıntılar ve duygularla kararır..
Kendinizi kimseye ispat etmeye çalışmayın..
Önceliğimiz her daim iyi insan, iyi ebeveyn, iyi çalışan olmak olursa mevla bunun karşılığını er geç verecektir..

Rabbim yolunuzu kolaylaştırsın, karşınıza güzel kapılar açsın ve iyi insanlarla karşılaştırsın...

Sizinle hemfikirim. Bu psikolojide birinin egitmen olmasi dehset otesi. psikolojisini gorunce yazimi ve anlatimi en son dusunulecek mevzu.
yazimi, anlatiminin kotu olmasi psikolojisinin bir sonucu.. yoksa dil bilgisi kurallarini kastetmemistim.. eksik olmus benim de mesajim..
Dilerim ki bir an once iyilestirir ruhunu.. hem kendi cocuklari, hem baskalarinin cocuklari icin oncelikle.

Abi nasil yakaladin ya? Valla supersin. konusu da olaydi iyiydi ama zaten baya karisik gibi
Kısaca anlatayım sana. Olay şu. Bu adam mühendis iyi para kazanıyor. Kadın da öğretmen.Neyse ilk eşinden boşanıyor sonra konu sahibiyle evleniyor. ama ara aşk sevgi yok tamamen mantık üzerine. Kadın hemen hamile kalıyor. adam bu süreçte ayrılmak istiyor ama kadın istemiyor. Bir şekilde kadını boşanalım tekrar evleniriz diye ikna edip boşanıyor. Nafaka tazminat hiç bir şey vermeden dımdızlak boşuyor kadını. Şimdi kadın ne zaman evleneceğiz diye yol gözlerken adam alemlerden alemlere akıyor. Başkalarıyla sevgili oluyor hatta tekrar evlenmeyi düşünüyor
Konu sahibi burada sadece bir durak görevi görmüş adam için. ama saplantılı bir şekilde hala daha adamla evlenmeye çalışıyor. Bununla ilgili tahinimce 20 tane üyelik almıştır. Onun olduğunu anlamak zor olmuyor. Kendini mutlaka belli ediyor .

Son düzenleme:
Ay hatırladım şimdi böyle okuyunca. Özellikle son cümlesini

Uzuldum ben ya, ne yasadi ki bu hale geldi acaba 5 para etmez adam icin bu hale gelmemistir bence, olayin oncesi vardir.

Eski eşiniz sizi muhattap almayınca bize taktınız kafayı sanırım. Nasıl sinir edeyim diye intikam almak için açıyorsunuz bu konuları. Gerçekten bu kadar kıt akıllı birinin öğretmen olduğuna inanmak istemiyorum. Psikolojiniz bozuk onda hemfikir herkes ama bu durumdan etkilendiğiniz için mi zekanız düştü, zaten böyle miydiniz merak ediyorum.

Adam size çok güzel kazık atmış, burada o kadar uyarılmanıza rağmen güle oynaya boşanmışsınız. Şimdi neyin intikamını alacaksınız? Boşanmasaydınız istediklerinizi almadan. Adamın maaşını sayıklarken arada çocuğunuz ne alemde, ilgileniyor musunuz onun ruh haliyle. Böyle bozuk psikolojisi olan bir anne yüzünden babadan uzak kaldığında o neler hissedecek. Siz babasını değil kendi evladınızı cezalandırıyorsunuz. Ondan, bu ortamdan uzaklaşmak için tayin istiyorum, değişiklik bana iyi gelecek deseydiniz en azından size dair umudumuz olurdu, anası düzeliyor, babasında bir zahmet gelsin çocuk için derdik. Ama bu koşullarda sizi desteklemek akıl işi değil.

Uzuldum ben ya, ne yasadi ki bu hale geldi acaba 5 para etmez adam icin bu hale gelmemistir bence, olayin oncesi vardir.
Olayın öncesi yok tamamen bu. ben de üzülüyorum konu sahibine. Neden konu açtın üyelik aldın da demiyorum ama aşırı takıntılı ve destek alması lazım. Sadece bayramda 4 üyelik aldı. 2 gün boyunca site hacklenmiş gibi yazdı durdu.
Ciddi anlamda destek aldığını düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…