Harikasınız hepiniz şimdi size son olaydan bahsetmeliyim.

Hangi üye olduğunuzu bilmiyorum ama içerik hiç güzel değil.Adami pişman etmek için hayat kurulmaz düpedüz saçma bir düşünce.
Nasıl daha iyi hayat kurarım diye düşünmeniz gerekir.

Hala ogretmen misiniz?

Siz artık su eski eş kişisini unutun, iletişim falanda kurmayın. Alın tayininizi gidin yakın bir yere adam gelsin görsün çocuğunu. Siz de kendinize yeni bir sayfa açın. Nereye kadar böyle yaşayacaksınız ? Geçmişinizden kurtulamazsanız evladınıza yazık edersiniz.

ama evi arabası olmayanlar berduş ve üstü kusmuklu
:)) eve bi şey diyemedim ama küçük cocukla arabasizlik çok zor.ben de araba o an yoksa cocukla taksiye biniyorum rezillik çekmemek için. Bir kere tramvaya bindirdim ama durduramadim çocuğu

Allah yardımcın olsun.. ben de yalan dolan söylenerek kandırılarak boşandım.. ilk basta çok zoruma gitti ama artık umursamıuorım.. iyiki gitti ayrıldık diorum.. 10 yasında oglum var hep ayrılık olayı oldugunda onun için korkardım kaldıramaz diye inanın iyi şükür babayı aramıo ben mutluysam mutlu.. bence al çocugunu git kalsın ortada

Burada gelip konu açtın bosanalim sonra yeniden evleniriz diyor diye, herkes dedi sana adam seni kandırıyor amacı temiz kurtulmak senden diye. Tazminatı şusu busu olmadan bosanacak ortada kalacaksın diye tam 52 sayfa yazıldı çizildi sana ama ANLAMADIN.. Simdi lütfen gelip bizim başımıza ekşime kendi dik başına yan

.ÇOCUĞUMU ALIP GÜZEL BİR KASABAYA ONDAN UZAĞA TAYİN İSTESEM ÇOCUĞUMIN PSİK.BOZULUR MU BABADAN UZAK OLDUĞU İÇİN?
Merhaba tatlım. Hiç merak etme , çünkü çocuğun senin gibi bir annesi var. Elbette psikolojisi bozulacak ve mutsuz bir cocukluk geçirecek. Buna engel olamazsin. O yüzden ne yaparsan yap, gitsin.
Bir ömrü harca böyle. Büyüyünce "neye katlandiysam,ne cektiysem senin için" diye ona psikolojik baskı yapar yanında tutarsın zaten

Sebep olarak ne sundu adam hatırlıyor musunuz? Konu sahibi cevap vermiyor. Yani öyle durup dururken hadi boşanıp tekrar evlenelim dememiştir herhalde dimi

Siz intikamı falan boşverip maddi manevi daha mutlu, huzurlu yaşayabileceğiniz bir yere tayin isteyin. O adamdan ve onun ortamından kurtulun, yoksa bu süreci sağlıklı atlatamayacaksınız. Hem ondan uzak olunca çocuğu görebilmek için çaba sarf etmesi gerekecek, biraz da olsa zorlamış olursunuz eski eşinizi, intikamınızı böyle alın, sonuçta o çocuğunuzun babası onun kötülüğü çocuğunuzu da etkiler, siz düşman değilsiniz ortak bir çocuğunuz var.

Sebep olarak ne sundu adam hatırlıyor musunuz? Konu sahibi cevap vermiyor. Yani öyle durup dururken hadi boşanıp tekrar evlenelim dememiştir herhalde dimi

yoktu sebep falan.
anlaşamıyorlardı adam ayrılıp birbirimizi özleyelim falan gibi saçma sapan şeyler bahane etmişti.
özleşip evleneceklerdi öyle hatırlıyorum ben.

Biraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.

Umuyorum ki “ogretmen” oldugunuzu kimliginizi gizlemek icin yazmissinizdir.

Benim bir cocugum yok ama baska evlatlarin, yazimi, anlatimi bu sekilde olan bir kisi tarafindan egitilmesine tahammul edemezdim

Yazimi, anlatmi bu sekilde olan birine tahammul edemez miydiniz? Bende sizin saka yaptiginizi dusundum. Yazima anlatima gelinceye kadar kadinin psikolijisi cok kotu durumda bundan endiselenmek yerine yazima anlatima takilmak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…