- 28 Ağustos 2020
- 8.821
- 39.465
- 498
- Konu Sahibi Ftmoztrk0910
-
Ya olur mu adam gel dese koşa koşa gidecek konu sahibi.Bosananlim söz birdaha evlenecez diyen birisiyle birdaha tesadüfen bile bir araya gelmem iğrenç
Şimdi biliyorsunuz ki ben o üyeyim ve birazdan banlanıcam keşke beni burdan atmasalar neyse.öncelikle ben tedavi oluyorum gayet iyiyim öğretmenliğimi de yapıyorum güzelce.ama öyle anlar geliyor ki çok bunalıyorum yalnızım aile destediğim yok vs vs.neyse..siz değerli arkadaşlarıma anlattığım gibi.
Çocuğumun babasıyla telde görüştüm geçende nafaka artırması için.çocuğun öyle çok masrafı yok artırmaya da gerek yok dedi.önceki eşinden olan kızına da nafaka ödüyor ya.benim oğlum 2 buçuk yaşında 1250 ödüyor.kızı 7 yaşında 1500 ödüyor olması lazım.
Ben dedim ki evim kira arabam yok çocuğu dolmuşa bindiriyorum üstüme başıma kusuyor ben perişan haldeyim dedim.ben de berduş hayatı yaşıyorum dedi.bir gün ablamda kalıyorum bir gün annemde arada geziyoruk dedi.psikolojik olarak da ben hiç iyi durumda değilim dedi.temiz kullanacağını bilsem. Gel bu evde otur derdim ama ailem tepki gösterir dedi.hem de ben haftanın 3 günü kalıyorum bu evde dedi.ben de neyse dur bakalım ben belki memlekete tayin isterim dedim biraz durdu telefonda benim fikrimi biliyon bu konuda çocuğumdan ayrılmak istemem ama senin hayatın bişey diyemem dedi.kasaba tarzı yerlere tayin isticem dedim e bu şehirde de var öyle yerler dedi.neyse öylece kaldı.
Haticeye değil neticeye bak diyenler için.BU ADAMIN BANA TEKRAR EVLENİRİZ DİYE BOŞANMASI ÇOK DOKUNUYOR.APTALLIĞIMA DOYAMIYORUM.BU DURUMU SİNDİRMEM İMKANSIZ.O BENİ SALAK YERİNE KOYDU CANIMI YAKTI BEN DE ONUN CANINI YAKMALIYIM.ÇOCUĞUMU ALIP GÜZEL BİR KASABAYA ONDAN UZAĞA TAYİN İSTESEM ÇOCUĞUMIN PSİK.BOZULUR MU BABADAN UZAK OLDUĞU İÇİN?O BANA HAKSIZLIK YAPTI VE BEN BU DURUMU SİNDİRECEK GİBİ DEĞİLİM.AİLESİ DE BOŞAN BOŞAN BOŞAN DİYE DESTEKLEDİ.GÖRSÜNLER ŞİMDİ BACILARI KARDEŞLERİ NE HALDE ARADA GEZİYOR.İYİ OLUYOR.NASIL İNTİKAM ALABİLİRİM DE BU DURUMU NASIL. SİNDİREBİLRİİM? BENDEN BOŞANDIKTAN SONRA ANASINA GİTTİ EV ALDI.BEN SOBALI EVE ÇIKTIM ÇOCUĞUM 8 AYLIKTI 2 KEZ AĞIR BRONŞİT GEÇİRDİ BAKAMADIM HEM BOŞANMANIN ÜZÜNTÜSÜ HEM EVİN KÖTÜLÜĞÜ.....
:)) eve bi şey diyemedim ama küçük cocukla arabasizlik çok zor.ben de araba o an yoksa cocukla taksiye biniyorum rezillik çekmemek için. Bir kere tramvaya bindirdim ama durduramadim çocuğuama evi arabası olmayanlar berduş ve üstü kusmuklu
Peki.:)) eve bi şey diyemedim ama küçük cocukla arabasizlik çok zor.ben de araba o an yoksa cocukla taksiye biniyorum rezillik çekmemek için. Bir kere tramvaya bindirdim ama durduramadim çocuğu
Allah yardımcın olsun.. ben de yalan dolan söylenerek kandırılarak boşandım.. ilk basta çok zoruma gitti ama artık umursamıuorım.. iyiki gitti ayrıldık diorum.. 10 yasında oglum var hep ayrılık olayı oldugunda onun için korkardım kaldıramaz diye inanın iyi şükürŞimdi biliyorsunuz ki ben o üyeyim ve birazdan banlanıcam keşke beni burdan atmasalar neyse.öncelikle ben tedavi oluyorum gayet iyiyim öğretmenliğimi de yapıyorum güzelce.ama öyle anlar geliyor ki çok bunalıyorum yalnızım aile destediğim yok vs vs.neyse..siz değerli arkadaşlarıma anlattığım gibi.
Çocuğumun babasıyla telde görüştüm geçende nafaka artırması için.çocuğun öyle çok masrafı yok artırmaya da gerek yok dedi.önceki eşinden olan kızına da nafaka ödüyor ya.benim oğlum 2 buçuk yaşında 1250 ödüyor.kızı 7 yaşında 1500 ödüyor olması lazım.
Ben dedim ki evim kira arabam yok çocuğu dolmuşa bindiriyorum üstüme başıma kusuyor ben perişan haldeyim dedim.ben de berduş hayatı yaşıyorum dedi.bir gün ablamda kalıyorum bir gün annemde arada geziyoruk dedi.psikolojik olarak da ben hiç iyi durumda değilim dedi.temiz kullanacağını bilsem. Gel bu evde otur derdim ama ailem tepki gösterir dedi.hem de ben haftanın 3 günü kalıyorum bu evde dedi.ben de neyse dur bakalım ben belki memlekete tayin isterim dedim biraz durdu telefonda benim fikrimi biliyon bu konuda çocuğumdan ayrılmak istemem ama senin hayatın bişey diyemem dedi.kasaba tarzı yerlere tayin isticem dedim e bu şehirde de var öyle yerler dedi.neyse öylece kaldı.
Haticeye değil neticeye bak diyenler için.BU ADAMIN BANA TEKRAR EVLENİRİZ DİYE BOŞANMASI ÇOK DOKUNUYOR.APTALLIĞIMA DOYAMIYORUM.BU DURUMU SİNDİRMEM İMKANSIZ.O BENİ SALAK YERİNE KOYDU CANIMI YAKTI BEN DE ONUN CANINI YAKMALIYIM.ÇOCUĞUMU ALIP GÜZEL BİR KASABAYA ONDAN UZAĞA TAYİN İSTESEM ÇOCUĞUMIN PSİK.BOZULUR MU BABADAN UZAK OLDUĞU İÇİN?O BANA HAKSIZLIK YAPTI VE BEN BU DURUMU SİNDİRECEK GİBİ DEĞİLİM.AİLESİ DE BOŞAN BOŞAN BOŞAN DİYE DESTEKLEDİ.GÖRSÜNLER ŞİMDİ BACILARI KARDEŞLERİ NE HALDE ARADA GEZİYOR.İYİ OLUYOR.NASIL İNTİKAM ALABİLİRİM DE BU DURUMU NASIL. SİNDİREBİLRİİM? BENDEN BOŞANDIKTAN SONRA ANASINA GİTTİ EV ALDI.BEN SOBALI EVE ÇIKTIM ÇOCUĞUM 8 AYLIKTI 2 KEZ AĞIR BRONŞİT GEÇİRDİ BAKAMADIM HEM BOŞANMANIN ÜZÜNTÜSÜ HEM EVİN KÖTÜLÜĞÜ.....
Canım anlatmaya çalıştığım şu.bu adamın 2 evi arabası var.20 bine yakın maaşı var.9 kardeşler ve sürekli aeabası onların emrinde.ya çocuğu? Çocupu dolmuşlarda sürünüyor.
Sizin kızınız konu sahibinden çok daha zeki demekkiYalnız herif tam çakal çıkmış tekrar evlenecez diyip boşanmak nedir ya .
Sen babayla kal ben bir yere gidip gelecem dedigim kizimi kandiramiyorum ben
Merhaba tatlım. Hiç merak etme , çünkü çocuğun senin gibi bir annesi var. Elbette psikolojisi bozulacak ve mutsuz bir cocukluk geçirecek. Buna engel olamazsin. O yüzden ne yaparsan yap, gitsin..ÇOCUĞUMU ALIP GÜZEL BİR KASABAYA ONDAN UZAĞA TAYİN İSTESEM ÇOCUĞUMIN PSİK.BOZULUR MU BABADAN UZAK OLDUĞU İÇİN?
TEDAVİ oluyorum dedim ya ama durum sindirilecek fivi değil.0 lira almadan boşandım ben çocuğum varken.
Sebep olarak ne sundu adam hatırlıyor musunuz? Konu sahibi cevap vermiyor. Yani öyle durup dururken hadi boşanıp tekrar evlenelim dememiştir herhalde dimiBurada gelip konu açtın bosanalim sonra yeniden evleniriz diyor diye, herkes dedi sana adam seni kandırıyor amacı temiz kurtulmak senden diye. Tazminatı şusu busu olmadan bosanacak ortada kalacaksın diye tam 52 sayfa yazıldı çizildi sana ama ANLAMADIN.. Simdi lütfen gelip bizim başımıza ekşime kendi dik başına yan
Sebep olarak ne sundu adam hatırlıyor musunuz? Konu sahibi cevap vermiyor. Yani öyle durup dururken hadi boşanıp tekrar evlenelim dememiştir herhalde dimi
Biraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.Sebep olarak ne sundu adam hatırlıyor musunuz? Konu sahibi cevap vermiyor. Yani öyle durup dururken hadi boşanıp tekrar evlenelim dememiştir herhalde dimi
Umuyorum ki “ogretmen” oldugunuzu kimliginizi gizlemek icin yazmissinizdir.
Benim bir cocugum yok ama baska evlatlarin, yazimi, anlatimi bu sekilde olan bir kisi tarafindan egitilmesine tahammul edemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?