- 19 Mayıs 2020
- 47.332
- 212.636
- 598
- Konu Sahibi Ftmoztrk0910
-
E çocuğa nafaka verilmiş. Mal paylaşımı olmuyor adam malı evlilikten önce yaptı ise zaten.TEDAVİ oluyorum dedim ya ama durum sindirilecek fivi değil.0 lira almadan boşandım ben çocuğum varken.
Evet mantık dağları aşmışBiraz önce konuştuk.kavga etmedik.gayet sakindi.boşanalım tekrar evleniriz diyor bana.gerekçesi de şuymuş.birbirimizi artı eksi yönlerini bilerek evlenecekmişiz yeniden.yani ilk başta evlenirken çok tanımıyoruz ya birbiirmizi.şimdi tanıyarak evlenmiş olacağız.1 bebeğimiz var ve 3 yıllık evliyim.ne dersiniz?açıklaması bana mantıklı geldi.
Kısaca anlatayım sana. Olay şu. Bu adam mühendis iyi para kazanıyor. Kadın da öğretmen.Neyse ilk eşinden boşanıyor sonra konu sahibiyle evleniyor. ama ara aşk sevgi yok tamamen mantık üzerine. Kadın hemen hamile kalıyor. adam bu süreçte ayrılmak istiyor ama kadın istemiyor. Bir şekilde kadını boşanalım tekrar evleniriz diye ikna edip boşanıyor. Nafaka tazminat hiç bir şey vermeden dımdızlak boşuyor kadını. Şimdi kadın ne zaman evleneceğiz diye yol gözlerken adam alemlerden alemlere akıyor. Başkalarıyla sevgili oluyor hatta tekrar evlenmeyi düşünüyor
Konu sahibi burada sadece bir durak görevi görmüş adam için. ama saplantılı bir şekilde hala daha adamla evlenmeye çalışıyor. Bununla ilgili tahinimce 20 tane üyelik almıştır. Onun olduğunu anlamak zor olmuyor. Kendini mutlaka belli ediyor .
ama olmuyor rahatlamıyor. Bununki takıntı boyutunu geçmiş klinik bir vakaya dönmüş artık+ açtığı konularda sanki 2 evlilik yapmış çocuklu adamla kendisi evlenecekmiş gibi fikir soruyor. yani aslında burada insanların o adamla evlenilmez demesinden pay biçerek "kimse onunla evlenmez" algısını kafasına yerleştirip rahatlamak istiyor.
zaten asıl sıkıntı da bu noktada bence.
ama olmuyor rahatlamıyor. Bununki takıntı boyutunu geçmiş klinik bir vakaya dönmüş artık
Adam da bir işe yaramıyor ki. Sürekli evlenip her evlendiğinden çocuk yapıyor. Daha doğmadan ayrılmak istedi bu adam. Çocuk ile işi yok. Yani olan yine çocuklara oluyorÖnce çocuğuna sonra öğrencilerine yazık.
Keşke ex kocan çocuğu senden alsa.
Çocuk üzerinden intikam, intikam intikam diye gezen bir insanın o çocuğa ne gibi bir faydası olabilir zarardan başka?
Ben sizin tedavi oluyorum demenize inanmadım.
Geçmiş geçmişte kaldı. Ciddi bir tedavi sürecine girmelisiniz.
Olayın öncesi yok tamamen bu. ben de üzülüyorum konu sahibine. Neden konu açtın üyelik aldın da demiyorum ama aşırı takıntılı ve destek alması lazım. Sadece bayramda 4 üyelik aldı. 2 gün boyunca site hacklenmiş gibi yazdı durdu.
Ciddi anlamda destek aldığını düşünmüyorum
Senin yalanların da saçmalığın da bıktı artık. Öğretmenmişmiş, yıllardır öğretmenim sizin kadar yazmayı bilmeyen bir öğretmen de görmedim. Ne imla ne kural. Sürekli bir hikaye uydurma, yalan dolan. Keşke ip adresini engelleseler de bir daha giremesen siteye.Şimdi biliyorsunuz ki ben o üyeyim ve birazdan banlanıcam keşke beni burdan atmasalar neyse.öncelikle ben tedavi oluyorum gayet iyiyim öğretmenliğimi de yapıyorum güzelce.ama öyle anlar geliyor ki çok bunalıyorum yalnızım aile destediğim yok vs vs.neyse..siz değerli arkadaşlarıma anlattığım gibi.
Çocuğumun babasıyla telde görüştüm geçende nafaka artırması için.çocuğun öyle çok masrafı yok artırmaya da gerek yok dedi.önceki eşinden olan kızına da nafaka ödüyor ya.benim oğlum 2 buçuk yaşında 1250 ödüyor.kızı 7 yaşında 1500 ödüyor olması lazım.
Ben dedim ki evim kira arabam yok çocuğu dolmuşa bindiriyorum üstüme başıma kusuyor ben perişan haldeyim dedim.ben de berduş hayatı yaşıyorum dedi.bir gün ablamda kalıyorum bir gün annemde arada geziyoruk dedi.psikolojik olarak da ben hiç iyi durumda değilim dedi.temiz kullanacağını bilsem. Gel bu evde otur derdim ama ailem tepki gösterir dedi.hem de ben haftanın 3 günü kalıyorum bu evde dedi.ben de neyse dur bakalım ben belki memlekete tayin isterim dedim biraz durdu telefonda benim fikrimi biliyon bu konuda çocuğumdan ayrılmak istemem ama senin hayatın bişey diyemem dedi.kasaba tarzı yerlere tayin isticem dedim e bu şehirde de var öyle yerler dedi.neyse öylece kaldı.
Haticeye değil neticeye bak diyenler için.BU ADAMIN BANA TEKRAR EVLENİRİZ DİYE BOŞANMASI ÇOK DOKUNUYOR.APTALLIĞIMA DOYAMIYORUM.BU DURUMU SİNDİRMEM İMKANSIZ.O BENİ SALAK YERİNE KOYDU CANIMI YAKTI BEN DE ONUN CANINI YAKMALIYIM.ÇOCUĞUMU ALIP GÜZEL BİR KASABAYA ONDAN UZAĞA TAYİN İSTESEM ÇOCUĞUMIN PSİK.BOZULUR MU BABADAN UZAK OLDUĞU İÇİN?O BANA HAKSIZLIK YAPTI VE BEN BU DURUMU SİNDİRECEK GİBİ DEĞİLİM.AİLESİ DE BOŞAN BOŞAN BOŞAN DİYE DESTEKLEDİ.GÖRSÜNLER ŞİMDİ BACILARI KARDEŞLERİ NE HALDE ARADA GEZİYOR.İYİ OLUYOR.NASIL İNTİKAM ALABİLİRİM DE BU DURUMU NASIL. SİNDİREBİLRİİM? BENDEN BOŞANDIKTAN SONRA ANASINA GİTTİ EV ALDI.BEN SOBALI EVE ÇIKTIM ÇOCUĞUM 8 AYLIKTI 2 KEZ AĞIR BRONŞİT GEÇİRDİ BAKAMADIM HEM BOŞANMANIN ÜZÜNTÜSÜ HEM EVİN KÖTÜLÜĞÜ.....
En çok da bize yazık be Gunces. Ruh hastası olduk sayesindeHani dese ki derdim su konusalim, paylasalim, derdi aksiyon :) yok destek alan boyle olmaz ya. Cocuguna yazik, ogrencilerine yazik.
Ya buna kim inanır?Ama tekrar evlwniriz demişti.
Ay napim sinirim bozuldu.
Diyorum ya bizim de psikolojimizi bozduAy napim sinirim bozuldu.
Her konuda "Ama evlenicez demişti" yazısınu görmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?