Harikasınız hepiniz şimdi size son olaydan bahsetmeliyim.

Evet mantık dağları aşmış

+ açtığı konularda sanki 2 evlilik yapmış çocuklu adamla kendisi evlenecekmiş gibi fikir soruyor. yani aslında burada insanların o adamla evlenilmez demesinden pay biçerek "kimse onunla evlenmez" algısını kafasına yerleştirip rahatlamak istiyor.
zaten asıl sıkıntı da bu noktada bence.

Diğer konularinizi bilmyrm .Çocuk olupta bir kuruş almadan bosanan tek siz değilsiniz.Nafakada çok az bir rakam değil .Siz kandırılmışsnz onu hazmedemiyorsunuz.Ama olan olmuş yapcak bişey yok.Nasil intikam alırım demişsiniz.Onu gerçekten kafadan silerek, önünüze bakarak, kendinize gerçekten değer verirsiniz intikamın en buyugunu almış olursunuz.Cocuğuda babasından ayirmayin .Ne olursa olsun babası yazık günah

ama olmuyor rahatlamıyor. Bununki takıntı boyutunu geçmiş klinik bir vakaya dönmüş artık

ama olmuyor rahatlamıyor. Bununki takıntı boyutunu geçmiş klinik bir vakaya dönmüş artık

eski konularını ve yazdıklarını bilmeyenler bu yorumlarımızı ağır bulabilirler ama eski kocasının başkasıyla evlenme ihtimalini sanki kendisi o adamla görüşen diğer kadın gibi yansıtan ve böyle 10larca konu açan biri kesinlikle normal değildir.
bu arkadaş öyle sakince sindirip hayatına bakamaz.
gerçekten klinik vaka olmuş, bu konusu da bunu ispatlıyor.

Bir kere şu intikam duygusundan vazgeçin. Yolunuza bakın. Ben yerinizde olsam iletişimi minimum tutarım. Güçlü olun karşısında çocuğu kullanarak nafaka dışında birşey beklemeyin. Ben çocuğum da kendime de yeterim deyin. Adama böyle saçmalayarak nasıl bir kadın kaybettiğini gösterin. Gideceksenizde çocuk ve kendiniz için gidin. Kasabaların zorluklarıda var kolaylıkları da keşke yanınızda aileden biri olsa. İl merkezi her zaman avantajdır. 8 yıl ilçede yaşamış biri olarak söylüyorum.

Önce çocuğuna sonra öğrencilerine yazık.
Keşke ex kocan çocuğu senden alsa.
Çocuk üzerinden intikam, intikam intikam diye gezen bir insanın o çocuğa ne gibi bir faydası olabilir zarardan başka?
Ben sizin tedavi oluyorum demenize inanmadım.
Geçmiş geçmişte kaldı. Ciddi bir tedavi sürecine girmelisiniz.

Adam da bir işe yaramıyor ki. Sürekli evlenip her evlendiğinden çocuk yapıyor. Daha doğmadan ayrılmak istedi bu adam. Çocuk ile işi yok. Yani olan yine çocuklara oluyor

Hani dese ki derdim su konusalim, paylasalim, derdi aksiyon :) yok destek alan boyle olmaz ya. Cocuguna yazik, ogrencilerine yazik.

Senin yalanların da saçmalığın da bıktı artık. Öğretmenmişmiş, yıllardır öğretmenim sizin kadar yazmayı bilmeyen bir öğretmen de görmedim. Ne imla ne kural. Sürekli bir hikaye uydurma, yalan dolan. Keşke ip adresini engelleseler de bir daha giremesen siteye.

Neden hala adamdan ev ,araba dileniyorsunuz. Öğretmenmissiniz, insanlar o maaşla eş ve 2,3 çocuk bakıyor. Bırakın artık ne yaparsa yapsın. Çocuğunuzla düzeninizi kurun. Çocuğunuz nerede mutlu olacaksa da orada yaşayın. Bubarada psikolojik destek de alın. Adamı resmen takıntı yaptiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…