- 3 Eylül 2018
- 8.837
- 47.094
- 548
- Konu Sahibi Ftmoztrk0910
-
Napıcaksın kudr kadının olduğu okula çocuğunu vermiceksin demiTeşekkür ederim
Evine doktor mu göndereceksin, yoksa ihbar mı edeceksin?Bu üyenin hangi ilde olduğunu bilen var mı?
Allahtan çocuğum yokNapıcaksın kudr kadının olduğu okula çocuğunu vermiceksin demi
Bakacaz artık ne yapabiliyorum bi yoklayacam boş bir vaktimde. Eski üyelikleri konuları bi toplayayım da.Evine doktor mu göndereceksin, yoksa ihbar mı edeceksin?
Bu da olabilirEvine doktor mu göndereceksin, yoksa ihbar mı edeceksin?
Ay anlatamıyprum adamın çocuğu adamın standartlarının altında yaşıyor.
Eşi her hafta sonu köye giden üye mi ? 2 yıl önce hep konu açıyorduAdam seni yeniden evleniriz diye kandırmasaydı da berbat bir evliliğin vardı.
Yaptığı yanlış ama senin ona ne yaparsa yapsın sülük gibi yapışacağını bildiğinden inanacağın düzeyde bir yalan söylemiş.
Boşanmayıp ne yapacaktın da şimdi boşanmış olmak zoruna gidiyor?
Çocuğu belki barışırız diye kullanma ayrıca uzun uzun yazdım ama kime yazdım, neyse.
Ayy Allah seni napmasın ya. Valla kriz geçiriyorum yorumlarını olurken. Git psikolojik tedavi ol bacım valla iyi değilsin sen. Öğretmenmiş bir de bu kafayla iyi öğretmenlik yapıyosundur takmış eski kocam eski kocam tekrar evlenecem tekrar evlenecem pöooffffffffffAma tekrar evlwniriz demişti.
Ay anlatamıyprum adamın çocuğu adamın standartlarının altında yaşıyor.
Olabilir bu da onun ne kadar yardıma ve yönlendirilmeye ihtiyacı olan bir insan olduğunu gösterir..Kadın boşanalı 2 sene oluyor. Ama o kadar takıntı haline getirdi ki sanki yeniymiş gibi ve farklı ağızlardan onlarca konu açıyor burada.
Allah kolaylık versin. 30 üyeliği toplamak kolay değilAllahtan çocuğum yok
Bakacaz artık ne yapabiliyorum bi yoklayacam boş bir vaktimde. Eski üyelikleri konuları bi toplayayım da.
Ben en çok çocuğa üzülüyorum zaten. annenin durumu belli. Baba zaten ortada yokBu da olabilir
Evet o üye, hala aynı yerdeEşi her hafta sonu köye giden üye mi ? 2 yıl önce hep konu açıyordu
Olabilir bu da onun ne kadar yardıma ve yönlendirilmeye ihtiyacı olan bir insan olduğunu gösterir..
Ve benim düşünceme göre bu tür bir insana üzerine giderek, dalga geçerek, aşağılayarak yardım edilmez..
Dediğim gibi bu benim düşünceme göre..
Nasıl herkes başka şeyler düşünüp yazıyorsa bende kendisi için düşüncelerimi belirttim..
Ben ihtiyacım olduğu bir dönemde bir konu açtım çok sağ olsun hatta rabbim razı olsun bazı arkadaşlar o kadar güzel destek oldu ki ama bazıları da çıkıp kendilerine göre küçümsedi..
Evet olabilir belki onlara göre büyük bir dert değildi ama benim için o acıyı yaşarken çok büyüktü ve o insanların cümleleri bana gerçekten hiç yardımcı olmadığı gibi daha kötü ve yalnız hissetmeme sebep oldu..
Bende bu arkadaşı kendi yerime koyarak kendimce değerlendirmeye ve yönlendirmeye çalıştım..
Doğrudur tabi ki..çok haklısınız. zaten ilk konularında herkes böyle yaklaştı olaya. ama zamanlar adminler de yıldı arkadaştan.
bu platform kadınların birbirine destek olması için var ama bu tip cılkı çıkan konularda malesef üyeler artık bu noktaya geliyor.
bu arkadaşın gerçekten çok ciddi tedavi olması lazım.
yukarıda anlattık sanki kendisi böyle bir adamla evlenecekmiş gibi konu açıp aslında eski kocası ile kimsenin evlenmek istemeyeceği yorumları almaya çalıştı.
bu raddede birine sanal ortamda ne verilebilir ki ?
ben de üzülüyordum haline ama ne desek anlamıyor.
İğrenç bir evliliği vardı . İnşaallah tedavi olurEvet o üye, hala aynı yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?