Harikasınız hepiniz

Elsaayk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
592
599
33
Buraya üye olduğum gunden beri resmen deli gibiyim her an ayy acaba bu konu ne oldu kimler ne akıl verdi diye takip etmekten resmen bağımlı oldum bazen öyle oluyor ki sanki o anı ben yaşıyor gibi çok kaptiriyorum ve tabi ki siz kk üyeleri zeki ve akıllı kadinlar yorumlariniz ve fikirleriniz beni benden aliyor tecrübe sahibi olmama çok yardımcı oldunuz ;)

Paranoyaklasiyorum bazen de dedektife bağlıyorum en buyuk derdim bu :) şu kisacik uyeligimde cok sey de öğrendim aşk evlilik iş hayatina dair :KK66:

Ben buralara geleli cok olmadı.

En kabus gunumde bile acip bakiyorum artik. Mutlaka kendimi unutmami sağlayacak bir baslik oluyor. Bende bu forum ve sizler sayesinde atlatiyorum zor anlarimi...

Sagolun guzel bayanlar :KK50:

Özellikle de bir derdim var köşesi çok sarıyor :D Bakmadan günüm geçmez benim de...

Birlikten kuvvet doğar ama yinede
iş hayatında en çok çektiren yine kadınlar kadınlara

bende kendi adıma teşekkür edeyim bari burdaki bütün bayanlara. abla olarak görüyorum.

ne mutlu bize ki derdimizi paylaşabileceğimiz birileri var. iyi ki varsınız :)

Şimdiden iyi bayramlar :KK200:
Ayyy senin nickini görünce kayınvalidenin kisaltmayi geliyor aklima yoksa sen bir kayinvalide misin :skandal:

Ayyy senin nickini görünce kayınvalidenin kisaltmayi geliyor aklima yoksa sen bir kayinvalide misin :skandal:

HAHAHAHAH bunu daha önce bi arkadaş daha yazmıştı. ne güldüm gece gece.

Hayır değilim evli bile değilim. 23 yaşında bir gencim :rapci:

eski sevgilim ve benim ismimin başharfleri :110:

Paranoyaklasiyorum bazen de dedektife bağlıyorum en buyuk derdim bu :) şu kisacik uyeligimde cok sey de öğrendim aşk evlilik iş hayatina dair :KK66:

Benim 5 yıl oldu ama gerçekten çok şey öğrendim ben de. Dışarıdan birine söyleyince güler ama o kadar çok hayat tecrübeleri ve bilgi var ki, insan istedi mi illaki bir şeyler öğreniyor ve yaşamasan da tecrübe sahibi oluyorsun. Büyük bir forum ve bana katkı sağlamadı desem yalan olur.

Evet benim de sanki destek bulacağım bir sürü arkadaşım, ablam var gibi geliyor burası.
Yani arkam sağlam gibi düşünmeye başladım burada takılmaya, dertlerimi paylaşmaya başlayalı. :)
Zor günlerimi sizin dertlerinize çare bulmaya çalışırken atlatiyorum. Zaman zaman gülüyorum ve hep iyi ki varsınız diyorum.
Çok seviyorum burayı.
Mussmutlu bayramlar hepimize:KK200:

Back
X