Köfteler Hasanpaşa Köfte ve yanında Tekirdağ Köfte

akşam yemeğini yiyeyli epey oldu, hafiften acıkmaya başladım :56:
hani kemal sunalın bir filmi vardı, camekanın arkasındaki kızarmış tavuklara camın üstünden ekmek banıyor gibi yapıyordu :1: bilgisayardan tabakları uzatamayız belki ama ekrana ekmek bandırabiliriz :60:
ay çok güldüm :9::9::9:

haha hiç güleceğim yoktu gece gece :60:Yalanıp duruyoruz zaten şurda. bu gidişle olacağı o :60:

Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor:56:

Ellerine , emeğine sağlık , başarılar dilerim .

Bu köfteyi ben hep mustafapaşa diye yapardım , benim ki seninkinin dedesi heralde :9:

Ama hiç kalıba koymak aklıma gelmemişti , hep elde şekil verirdim , fikir için çok teşekkürler :34:

Köfteler nefis duruyor.:56:Eline sağlık canım.Başarılar dilerim.:16:

Ellerine , emeğine sağlık , başarılar dilerim .

Bu köfteyi ben hep mustafapaşa diye yapardım , benim ki seninkinin dedesi heralde :9:

Ama hiç kalıba koymak aklıma gelmemişti , hep elde şekil verirdim , fikir için çok teşekkürler :34:

Çok güldüm :9: Sen dedesini bulmuşsun, ben torununu :9:

Aslında özellikle silikon çok güzel kalıplar var. Mesela tek porsiyonluk büyük bir kalıba da konabilir :56:

Bi de çoook teşekkür ederim :16:

Canımm arkadaşımm ellerine sağlıkk harika görünüyorlarrr,ben bayram tatilinden henüz döndüm,şimdi tam gaz ev ile uğraşmaya devam:))

Teşekkür ederim canım. Sen de katılsana :16:

Bilmemki canım ya,işlerden fırsat bulursam belki katılırım..Bu haftam çok yoğun geçecek dün bahsetmiştim ya o işlerden dolayı...
Dün senle sohbet etikten sonra aradım ama çalmadı telin bi türlü,hattamı sorun var anlamadım..Bugün ararım boşluk zamanımda:16:

Aha! Nevresteye yakalandın Pegasus:9:

Yakaladım benden kaçmaz
attachment.php
:4::4::4:

Bilmemki canım ya,işlerden fırsat bulursam belki katılırım..Bu haftam çok yoğun geçecek dün bahsetmiştim ya o işlerden dolayı...
Dün senle sohbet etikten sonra aradım ama çalmadı telin bi türlü,hattamı sorun var anlamadım..Bugün ararım boşluk zamanımda:16:

Canımmmm nerde kaldın yaaa, Çorlu özledi seni :) hadi bir an önce hallet işlerini, çünkü bana o canımın çektiği mamacıklardan yapmak zorunda kalabilirsin. Bazı gelişmeler var da :)

Telefonum da niye çalmamış anlamadım. Bir sorun yok aslında :53: Acaba çekmeyen bir yerde miydi. Malum, benim evin her yerinde çekmiyor nasıl işse,bir de %99,9 çekim gücü derler hıhhh :27:

Back
X