Köfteler Hasanpaşa Köfte ve yanında Tekirdağ Köfte

Canımmmm nerde kaldın yaaa, Çorlu özledi seni :) hadi bir an önce hallet işlerini, çünkü bana o canımın çektiği mamacıklardan yapmak zorunda kalabilirsin. Bazı gelişmeler var da :)

Telefonum da niye çalmamış anlamadım. Bir sorun yok aslında :53: Acaba çekmeyen bir yerde miydi. Malum, benim evin her yerinde çekmiyor nasıl işse,bir de %99,9 çekim gücü derler hıhhh :27:

Allahhhhh snin gelişmelerini yirim ben ulennnn:nazar::1:
Umarım tahmin ettiğim şeydir yaaa,Lütfen o olsun lütfeeeennn:nazar:
Eve aklımdakileri yaptırmadan rahat edemiiccciiimmm kaşınıyorum ben şekerim:52:
Tadilat kısımları bitsin ilk misafirimsin biliyosun,hatta misafirimsinizmi diyim ayyhhh:1:
Belki ben gelirim hafta içi bikaç saat kahveye,dur bakalım haber ederim zati..
O telefonunu çeken yerde tut ikinizide gebertmiyim:52:
Arıyorum bak bakem:16:

Ellerine sağlık üst üste ikinci yarışma tebrik ediyorum seni ve başarılar diliyorum:16:

sizin köfteler de harika görünüyor
ellerinize sağlık:56:
yarışmada başarılar

Allahhhhh snin gelişmelerini yirim ben ulennnn:nazar::1:
Umarım tahmin ettiğim şeydir yaaa,Lütfen o olsun lütfeeeennn:nazar:
Eve aklımdakileri yaptırmadan rahat edemiiccciiimmm kaşınıyorum ben şekerim:52:
Tadilat kısımları bitsin ilk misafirimsin biliyosun,hatta misafirimsinizmi diyim ayyhhh:1:
Belki ben gelirim hafta içi bikaç saat kahveye,dur bakalım haber ederim zati..
O telefonunu çeken yerde tut ikinizide gebertmiyim:52:
Arıyorum bak bakem:16:

Tabiki ilk misafirin benim. Aksini düşünme sakın, bak kovalarız seni yoksa :27: Çabuk yaptır işlerini de gelelim :9:

Sen gel tabi kahveye, konuşuruz azıcık :16:

Tabiki ilk misafirin benim. Aksini düşünme sakın, bak kovalarız seni yoksa :27: Çabuk yaptır işlerini de gelelim :9:

Sen gel tabi kahveye, konuşuruz azıcık :16:

yirim sizi:))
az önce eve girdim 1146521315341 tane mutfak dolapçısı gezdikten sonra:52::52::52:

hasanpaşa köfte tam benlik:56:
köfte püre harika oluyor:56::56:
ellerinize sağlık başarılar dilerim:16:

ah hasan paşaaaaaaaaaaaaaa ahh hep elimle şekil veririm köftler fırına girince çeker küçülürdü hiç böyle kek kalıbında yapmak aklıma gelmemişti teşekkürler:42: ellerine sağlık başarılar:31:

Back
X