- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi BalikEsirli
-
Koskoca bir insanin tek yatamamasi konusunda herkese katiliyorum. Sacma.
Ama siz niye kari koca insanlara bu kadar saldirgan konustunuz onu anlamadim. Bir de okkali kufur edip, suratlarina kapatsaydiniz telefonu tam olurdu.
Ikinizin de biraz saygi ogrenmesi lazim diye dusunuyorum, kusura bakmayin. Kendi kendinizi gaza getirmis birbirinize girmissiniz, kavganiz da bundandir.
arkadaş ne çekiyor bu görümceden bir bilsen, niye küfür edip kapatmadınız dersin
ayol bende sizle balayına gelicem diyodu düğünü olan insanlara veee 28 yaşında
arkadasım sinirimle tamamen yazıyorum tabıkı, ama hala savunuyorum eş her zaman faklıdır, evet kardesım ıcın once esı olmalı ve oglum da olsa once esı olmalı asla annem desın ıstemem....ben o sevgıyı esımden gordum, herkesı en cok esı sevsın....anne kardes bır yere kadar, eştir aslolan. oglum ıcınde kızım ıcınde bu boyle olacak....
işte ufak gıbı gorunse de dag bıgı bırıken dertler aslında, ta kendısı, dıkkat cekmeye calısan kompleks.....
canım parca parca anlatınca haksız gorunuyorum, toplu anlattıgımda, gorumceyı asacak gonulluler olduguna emınım:))
arkadasım sinirimle tamamen yazıyorum tabıkı, ama hala savunuyorum eş her zaman faklıdır, evet kardesım ıcın once esı olmalı ve oglum da olsa once esı olmalı asla annem desın ıstemem....ben o sevgıyı esımden gordum, herkesı en cok esı sevsın....anne kardes bır yere kadar, eştir aslolan. oglum ıcınde kızım ıcınde bu boyle olacak....[/QUOT
Bence abim ve yengem mutlu olsund gerisi sorun degil!
Anlamak mümkün degil bazi insanlari,ben senin sinirle söyledigini tahmin ettim.
Ve yanlista konusmus olabilirsin o an amaaan ne sacma cümleler sarfedenler var :)
Hem ne genisligi?zaten tartismissiniz,ne yapmaliydi esin sanki yüzünü gözünü mü kirmaliydi ki dar dar olsun?
Ne iyi iste fikrini savunabiliyorsun ve susup oturmak zorunda degilsin.
Aaa senin de görümcem mi gelmek istedi balayına benim de kayınvalidem gelmek istemişti
Aaa senin de görümcem mi gelmek istedi balayına benim de kayınvalidem gelmek istemişti
Her konu açışında benim sinirlerim bozuluyor vallahi düşünemiyorum seni
Haber selam etmeden 2 aylık kalmaya geliniyor birde insanlar ona oda arkadaşı olacak...
Pes yani
Yatacak birini bulun demeniz haddini aşan bir laf olmuş. Sevmeye bilirsiniz, istemeye bilirsiniz ama evinize gelen bir misafirdir. Saygıyı yitirmemek gerek. 28 yaşında bir kızında küçük çocuk gibi birileri olmadan yatamaması garip. Yanlız yatamıyorsa yatılı misafirliğe gitmesin.
hee gelemedi diye ıkı lafının bır: ''abımın bal ayına gtmek en buyuk hayalımdı sen bunu mahvettın ''demeek:))
nelerini duyuyorumda duymazlıktan gelıyrum:))
ahahahGerçek mi bu kız yaa allahım evlerden ırak
hee gelemedi diye ıkı lafının bır: ''abımın bal ayına gtmek en buyuk hayalımdı sen bunu mahvettın ''demeek:))
nelerini duyuyorumda DUYMAZLIKTAN gelıyrum:))
valla gercek, ben çekiyorum:)
En büyük hayali abisiyle bal ayına gitmekmiymiş tövbe tövbe çok tuhaf insanlar var. Bende nasipse bir kaç seneye görümce olurum bende gideyim bari adettendir diyeyimben bir tek benim Kv var böyle sanıyordum demek niceleri de varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?